Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Usnul hned. A ani se nepomazlil. Navíc pomočil cestující. A celý to zatloukal!

Usnul hned. A ani se nepomazlil. Navíc pomočil cestující. A celý to zatloukal!

19. 5. 2023

54 min

Obrázek epizody Jak ovlivnit politika? Emoce a rozhodování.

Jak ovlivnit politika? Emoce a rozhodování.

19. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody NA ROVINU s ministerkou Dubovcovou: Kauza Kuciak sa môže ťahať ešte dlho, je to normálne

NA ROVINU s ministerkou Dubovcovou: Kauza Kuciak sa môže ťahať ešte dlho, je to normálne

19. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody 29| LIVE! Kolega na vás nepříjemně sahá? Jasmína Houdek poradila, jak ho odpálkovat

29| LIVE! Kolega na vás nepříjemně sahá? Jasmína Houdek poradila, jak ho odpálkovat

19. 5. 2023

52 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, bude se vám dařit za předpokladu, že se nebudete zbytečně šťourat v minulosti

HOROSKOPY: Raci, bude se vám dařit za předpokladu, že se nebudete zbytečně šťourat v minulosti

19. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Ťažký týždeň: Elektromobily: budúcnosť alebo fail?

Ťažký týždeň: Elektromobily: budúcnosť alebo fail?

19. 5. 2023

14 min

Obrázek epizody Riiiiichaaard!!!

Riiiiichaaard!!!

19. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Spravodlivosť v kauze Kuciak určite príde. Len neviem, či už dnes, tvrdí novinárka Kellöová (Ráno Nahlas)

Spravodlivosť v kauze Kuciak určite príde. Len neviem, či už dnes, tvrdí novinárka Kellöová (Ráno Nahlas)

19. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Vítěz Survivoru: Život pro mě byl dlouhý roky jak Survivor, na ostrově se ukázala naše nejhorší já

Vítěz Survivoru: Život pro mě byl dlouhý roky jak Survivor, na ostrově se ukázala naše nejhorší já

18. 5. 2023

54 min

Obrázek epizody Karel Havlíček: Po téhle sestavě se to bude dávat dohromady dlouho

Karel Havlíček: Po téhle sestavě se to bude dávat dohromady dlouho

18. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody Čeho mají ve španělském muzeu nejvíc na světě?

Čeho mají ve španělském muzeu nejvíc na světě?

18. 5. 2023

1 min

Obrázek epizody Tomášova máma hodnotí své syny...

Tomášova máma hodnotí své syny...

18. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma hodnotí své syny...

Tomášova máma hodnotí své syny...

18. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Využili chaos a oslabili ochranu prírody. Pridať sa môže aj poslanec Kuffa

Využili chaos a oslabili ochranu prírody. Pridať sa môže aj poslanec Kuffa

18. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Matěj Kuzník: V Oktagonu chci titul, před zápasem mám celibát (MMA PODCAST)

Matěj Kuzník: V Oktagonu chci titul, před zápasem mám celibát (MMA PODCAST)

18. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody NEJDEBILNĚJŠÍ ZÁKONY Z CELÉHO SVĚTA Ep.73

NEJDEBILNĚJŠÍ ZÁKONY Z CELÉHO SVĚTA Ep.73

18. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody Cože: Čím víc dětí si člověk udělá, tím míň práce s nimi bude mít

Cože: Čím víc dětí si člověk udělá, tím míň práce s nimi bude mít

18. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody AKTA I –⁠ Přistání na měsící

AKTA I –⁠ Přistání na měsící

18. 5. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Nahlas z Ukraїny: Ako je krajina pripravená na traumy vojakov a civilistov

Nahlas z Ukraїny: Ako je krajina pripravená na traumy vojakov a civilistov

18. 5. 2023

17 min

Obrázek epizody 007_Jan Lauro_JAKÝ JE ŽIVOT KASTELÁNA A CELÉ JEHO HRADNÍ DRUŽINY NA HRADU HELFŠTÝN?

007_Jan Lauro_JAKÝ JE ŽIVOT KASTELÁNA A CELÉ JEHO HRADNÍ DRUŽINY NA HRADU HELFŠTÝN?

18. 5. 2023

56 min

Obrázek epizody Verča se zase rozčílila

Verča se zase rozčílila

18. 5. 2023

18 min

Obrázek epizody Fight Club #627

Fight Club #627

18. 5. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Michal Thomes: Rád bych na Rock for People přivítal Red Hot Chili Peppers nebo System of a Down

Michal Thomes: Rád bych na Rock for People přivítal Red Hot Chili Peppers nebo System of a Down

18. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #122 – Jakub Lohniský

Maxim Pavla Vondráčka #122 – Jakub Lohniský

18. 5. 2023

20 min