Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 008_Vojtěch Danihel_„PŘÍTELI CHVÁTEJ S.O.S., AŤ JSEM I ZÍTRA ČÍM JSEM DNES. BEZ TOHOTO SONGU DO SANITKY NEUSEDNEME“

008_Vojtěch Danihel_„PŘÍTELI CHVÁTEJ S.O.S., AŤ JSEM I ZÍTRA ČÍM JSEM DNES. BEZ TOHOTO SONGU DO SANITKY NEUSEDNEME“

29. 5. 2023

44 min

Obrázek epizody Problém s víčky u pet lahví a jaký má problém německá tajná služba?

Problém s víčky u pet lahví a jaký má problém německá tajná služba?

29. 5. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody Bývalá hvězda Ulice Šárka Krausová (Vaculíková) o slavném strýci Lukášovi, svatbě i životě na statku

Bývalá hvězda Ulice Šárka Krausová (Vaculíková) o slavném strýci Lukášovi, svatbě i životě na statku

29. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, dnes se věnujte rodině. Vaši blízcí toho mají hodně na srdci

HOROSKOPY: Raci, dnes se věnujte rodině. Vaši blízcí toho mají hodně na srdci

29. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Sebastian Maniscalco

Sebastian Maniscalco

29. 5. 2023

59 min

Obrázek epizody Ep. 204 - Why Hermion-Three is Better than Time Turners & How Ludo Could’ve Been a Great Villain (LIVE in Milwaukee!)

Ep. 204 - Why Hermion-Three is Better than Time Turners & How Ludo Could’ve Been a Great Villain (LIVE in Milwaukee!)

29. 5. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody MÁME FIKTIVNÍ VZTAH?! | #84

MÁME FIKTIVNÍ VZTAH?! | #84

28. 5. 2023

55 min

Obrázek epizody S3 Ep12: Pozornost

S3 Ep12: Pozornost

28. 5. 2023

39 min

Obrázek epizody Nedávno sa syna pýtali, či je môj frajer, ešte to nepredýchal (PETRA POLÁČIKOVÁ epizóda stoštyridsiataštvrtá)

Nedávno sa syna pýtali, či je môj frajer, ešte to nepredýchal (PETRA POLÁČIKOVÁ epizóda stoštyridsiataštvrtá)

28. 5. 2023

1 hod

Obrázek epizody UŠLAPANÉ ŽUVAČKY #EP11

UŠLAPANÉ ŽUVAČKY #EP11

28. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Miroslav Kalousek vysvětluje, čemu slouží schodkový rozpočet

Miroslav Kalousek vysvětluje, čemu slouží schodkový rozpočet

28. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Jiří Paroubek zhubl, protože si byl nucen utáhnout opasek

Jiří Paroubek zhubl, protože si byl nucen utáhnout opasek

28. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Babiš by zrušil nejraději volby i prezidenta. Všechno by řídil z centrály na Chodově

Babiš by zrušil nejraději volby i prezidenta. Všechno by řídil z centrály na Chodově

28. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody 20 - Roman "Black" Černý

20 - Roman "Black" Černý

28. 5. 2023

2 hod 6 min

Obrázek epizody Miloš Zeman popisuje degustaci alkoholu, závisí na kapacitě lednice

Miloš Zeman popisuje degustaci alkoholu, závisí na kapacitě lednice

28. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Petr Fiala soupeří s Andrejem Babišem, kdo má vždycky pravdu?

Petr Fiala soupeří s Andrejem Babišem, kdo má vždycky pravdu?

28. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody MAJK SPIRIT - Neustále musím dokazovať rapovej komunite, že som TOP 5 rapper

MAJK SPIRIT - Neustále musím dokazovať rapovej komunite, že som TOP 5 rapper

28. 5. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Zažila vyhorenie, dnes o ňom otvorene hovorí: Tieto príznaky som prehliadala, hoci mi telo hovorilo - spomaľ, priznáva Zuzana Smatanová v podcaste Ženy ako my

Zažila vyhorenie, dnes o ňom otvorene hovorí: Tieto príznaky som prehliadala, hoci mi telo hovorilo - spomaľ, priznáva Zuzana Smatanová v podcaste Ženy ako my

28. 5. 2023

42 min

Obrázek epizody The Making of the Ariana Madix Episode

The Making of the Ariana Madix Episode

28. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody 21 - Krevní pouto, nemoce, Peklo a smrt

21 - Krevní pouto, nemoce, Peklo a smrt

28. 5. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody „Místo polibku jsem myslela, že chce prachy!“ Omeletky Haliny Pawlowské o fantazii

„Místo polibku jsem myslela, že chce prachy!“ Omeletky Haliny Pawlowské o fantazii

28. 5. 2023

27 min

Obrázek epizody Z jízdárny do kovárny, od traktoru do zahrady. Procházka střední zemědělskou školou

Z jízdárny do kovárny, od traktoru do zahrady. Procházka střední zemědělskou školou

28. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody #20 Mikroplasty „Fakt je, že tenhle díl bude zajímat úplně všechny. Nejen ty, co řeší ADHD, autoimunitní onemocnění, autismus, nádorová onemocnění a střevní onemocnění.“ / Epivýživa podcast

#20 Mikroplasty „Fakt je, že tenhle díl bude zajímat úplně všechny. Nejen ty, co řeší ADHD, autoimunitní onemocnění, autismus, nádorová onemocnění a střevní onemocnění.“ / Epivýživa podcast

28. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Herečka Kristína Svarinská v Mimóze: Môj back-up plán je bar na pláži

Herečka Kristína Svarinská v Mimóze: Môj back-up plán je bar na pláži

28. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody AKTA I – Gagarin a zmizelí kosmonauti

AKTA I – Gagarin a zmizelí kosmonauti

28. 5. 2023

37 min