Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Džany se nechytá, Jirka dostal povýšení a a recenze filmu THE PRESTIGE | jakoby no. 62

Džany se nechytá, Jirka dostal povýšení a a recenze filmu THE PRESTIGE | jakoby no. 62

6. 6. 2023

59 min

Obrázek epizody proč se nám NELÍBIL JOHN WICK 4? | jakoby no. 61

proč se nám NELÍBIL JOHN WICK 4? | jakoby no. 61

6. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody "Moc to řešíš..." | jakoby no. 60

"Moc to řešíš..." | jakoby no. 60

6. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody NIC NENÍ NEMOŽNÉ - Zdravý sebevědomí není nafrněnost / Díl první

NIC NENÍ NEMOŽNÉ - Zdravý sebevědomí není nafrněnost / Díl první

6. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody SHARE: Prepisuje históriu? Všetko o revolučných okuliaroch, ktoré Apple práve predstavil

SHARE: Prepisuje históriu? Všetko o revolučných okuliaroch, ktoré Apple práve predstavil

6. 6. 2023

40 min

Obrázek epizody Petr Kolář: Já jsem nikdy nechtěl zpívat, ale asi mi to šlo

Petr Kolář: Já jsem nikdy nechtěl zpívat, ale asi mi to šlo

6. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody Aerolinky váží nejen zavazadla, ale už i cestující!

Aerolinky váží nejen zavazadla, ale už i cestující!

6. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Petr Jablonský: Při imitování už přemýšlím za toho člověka, co by na to mohl říct

Petr Jablonský: Při imitování už přemýšlím za toho člověka, co by na to mohl říct

6. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody Jirkův BEATBOX, Kanye West je NAKLONOVANEJ a recenze filmu HOOLIGANS | jakoby no. 59

Jirkův BEATBOX, Kanye West je NAKLONOVANEJ a recenze filmu HOOLIGANS | jakoby no. 59

6. 6. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Jak Češi nejčastěji řeší oběd v práci?

Jak Češi nejčastěji řeší oběd v práci?

6. 6. 2023

5 min

Obrázek epizody Ďáblovo číslo

Ďáblovo číslo

6. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody 2 - Magyar vegán aktivisták tejjel locsolták fel egy Lidl padlóját - felhívtuk a szóvivőjüket

2 - Magyar vegán aktivisták tejjel locsolták fel egy Lidl padlóját - felhívtuk a szóvivőjüket

6. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody 1 - 20230606 6 óra

1 - 20230606 6 óra

6. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody 4 - Húsz év után kegyelmet kapott az ausztrál nő, akit tévedésből ítéltek el a gyermekei megöléséért

4 - Húsz év után kegyelmet kapott az ausztrál nő, akit tévedésből ítéltek el a gyermekei megöléséért

6. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody 3 - Csajozós szövegeket kértünk az OpenAI oldalán. Kevés sikerrel..

3 - Csajozós szövegeket kértünk az OpenAI oldalán. Kevés sikerrel..

6. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody 5 - Furcsa egyedi rendszámok itthon

5 - Furcsa egyedi rendszámok itthon

6. 6. 2023

38 min

Obrázek epizody Alternativní zdroje takový výkon jen tak mít nebudou

Alternativní zdroje takový výkon jen tak mít nebudou

6. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody O zakázky se řemeslníci rozhodně nepřetahují. To určitě psaly české noviny

O zakázky se řemeslníci rozhodně nepřetahují. To určitě psaly české noviny

6. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody V Británii je možné takový trest dostat, je to kuriózní. Neměl by pít, aby se neuvolnil

V Británii je možné takový trest dostat, je to kuriózní. Neměl by pít, aby se neuvolnil

6. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Buchty čtou: Nepláče, ale úplně bezcitný není. Camusův Cizinec chce splynout s netečností světa

Buchty čtou: Nepláče, ale úplně bezcitný není. Camusův Cizinec chce splynout s netečností světa

6. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Nepláče, ale úplně bezcitný není. Camusův Cizinec chce splynout s netečností světa

Buchty: Buchty čtou: Nepláče, ale úplně bezcitný není. Camusův Cizinec chce splynout s netečností světa

6. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Dezoláti Útočí Na Soudy A Prezident Pavel Ukončuje Demokracii - Vol9 5. června

Dezoláti Útočí Na Soudy A Prezident Pavel Ukončuje Demokracii - Vol9 5. června

6. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Odřízli nás od internetu a Češi opět vymysleli světový unikát

Odřízli nás od internetu a Češi opět vymysleli světový unikát

6. 6. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Fajn Ráno

Fajn Ráno

6. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Fajn Ráno