Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pavol Foltýn: Na Slovensku sme sa nenaučili tolerovať jeden druhého (Príbehy 20. Storočia)

Pavol Foltýn: Na Slovensku sme sa nenaučili tolerovať jeden druhého (Príbehy 20. Storočia)

20. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Niektorí slovenskí Vietnamci nevedia po vietnamsky, bližší je im aj Jánošík (Banánové Deti)

Niektorí slovenskí Vietnamci nevedia po vietnamsky, bližší je im aj Jánošík (Banánové Deti)

20. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Před 4 lety jsme natočili první epizodu. Takže se na počest tohoto výročí POPRVÉ nehádáme! (355)

Před 4 lety jsme natočili první epizodu. Takže se na počest tohoto výročí POPRVÉ nehádáme! (355)

19. 8. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody Dezinformátori sa usilujú o diskreditáciu médií a mimovládnych organizácií. Posilňujú tak politický cynizmus (Disinfo Report)

Dezinformátori sa usilujú o diskreditáciu médií a mimovládnych organizácií. Posilňujú tak politický cynizmus (Disinfo Report)

19. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody „Jsem ti říkala, to není vona!” Omeletky Haliny Pawlowské na téma Znalosti a známosti

„Jsem ti říkala, to není vona!” Omeletky Haliny Pawlowské na téma Znalosti a známosti

19. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Gastro? Má to vlastně smysl? - fylosofye #56

Gastro? Má to vlastně smysl? - fylosofye #56

19. 8. 2023

53 min

Obrázek epizody Ako mala Bratislava jeden z najúspešnejších plaveckých klubov v histórii Československa (Múzeum)

Ako mala Bratislava jeden z najúspešnejších plaveckých klubov v histórii Československa (Múzeum)

19. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody 28. Je suis désolé kur*a, cestovní hacky a hádky všeho druhu

28. Je suis désolé kur*a, cestovní hacky a hádky všeho druhu

18. 8. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Robert Fico straší a klame. Žiaden prevrat sa nekoná, konštatuje prezidentka a premiér (Aktuality Nahlas))

Robert Fico straší a klame. Žiaden prevrat sa nekoná, konštatuje prezidentka a premiér (Aktuality Nahlas))

18. 8. 2023

18 min

Obrázek epizody Nepochopil jsem, ale je to skvělý. Jako každý týden. Dej si naprosto zbytečný info s Klárkou.

Nepochopil jsem, ale je to skvělý. Jako každý týden. Dej si naprosto zbytečný info s Klárkou.

18. 8. 2023

6 min

Obrázek epizody Myslel jsem, že vím do čeho jdu, ale ne.

Myslel jsem, že vím do čeho jdu, ale ne.

18. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody #VogueBackstage E11: Každý má své kořeny. I Vogue CS.

#VogueBackstage E11: Každý má své kořeny. I Vogue CS.

18. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody Ex od Britney tahá špínu, Indy je anakonda a je tu soutěž s názvem "TLUSTÁ SVINĚ" Fakt.

Ex od Britney tahá špínu, Indy je anakonda a je tu soutěž s názvem "TLUSTÁ SVINĚ" Fakt.

18. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody SHARE_talks 126: Óda na film Collateral. Ako strašidelný je v ňom Tom Cruise?

SHARE_talks 126: Óda na film Collateral. Ako strašidelný je v ňom Tom Cruise?

18. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody ŠPORT: Slovan ešte nemá na Ligu majstrov, vedenie neurobilo maximum v transferovom okne

ŠPORT: Slovan ešte nemá na Ligu majstrov, vedenie neurobilo maximum v transferovom okne

18. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody 1 - 20230818 6 óra

1 - 20230818 6 óra

18. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody 2 - Mi a legbizarabb amit kért a munkáltatód?

2 - Mi a legbizarabb amit kért a munkáltatód?

18. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody 3 - Kilyukasztotta szülei óvszerét, így született meg a testvére

3 - Kilyukasztotta szülei óvszerét, így született meg a testvére

18. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody 4 - Génmódosított sertésvesét ültettek be sikeresen egy emberbe

4 - Génmódosított sertésvesét ültettek be sikeresen egy emberbe

18. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Když je Anet najedená, tak... si Dan založí Tinder :)

Když je Anet najedená, tak... si Dan založí Tinder :)

18. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody Myslím, že milujeme na houbách hlavně to, že jsou zadarmo

Myslím, že milujeme na houbách hlavně to, že jsou zadarmo

18. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody To se bude muset Camilla ohromně uskromnit, ale o její majetek obavy nemám

To se bude muset Camilla ohromně uskromnit, ale o její majetek obavy nemám

18. 8. 2023

51 sec

Obrázek epizody Starostka vylovila třicet kilo kokainu a muž zemřel pod lavinou sýru. To jsou nej zprávy týdne

Starostka vylovila třicet kilo kokainu a muž zemřel pod lavinou sýru. To jsou nej zprávy týdne

18. 8. 2023

8 min

Obrázek epizody Nevím, kolik jich nakousal, ale mohlo to být překvapením pro dost lidí

Nevím, kolik jich nakousal, ale mohlo to být překvapením pro dost lidí

18. 8. 2023

1 min

Obrázek epizody Podpultovky: Co dělat, když vám bankomat sežere peníze?

Podpultovky: Co dělat, když vám bankomat sežere peníze?

18. 8. 2023

26 min