Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Proč jsou sociální sítě tak depresivní? Proč jsou lidé na sítích jiní než ve skutečnosti? Jsem stejná na sítích a ve skutečnosti?

Proč jsou sociální sítě tak depresivní? Proč jsou lidé na sítích jiní než ve skutečnosti? Jsem stejná na sítích a ve skutečnosti?

2. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody Experti varují - Plošné zkrácení oddlužení je morální hazard

Experti varují - Plošné zkrácení oddlužení je morální hazard

2. 6. 2023

1 hod 32 min

Obrázek epizody Předtuchy lidí, které se vyplnily - neštěstí v Aberfanu, Titanic, útoky 11. září 2001

Předtuchy lidí, které se vyplnily - neštěstí v Aberfanu, Titanic, útoky 11. září 2001

1. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Transplantácie vlasov u nás bežne robí robot #142

Transplantácie vlasov u nás bežne robí robot #142

1. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody Obchod, prodej, investice | Myšlenkové sprinty #031

Obchod, prodej, investice | Myšlenkové sprinty #031

1. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody 24. Jak z povinnosti udělat příležitost

24. Jak z povinnosti udělat příležitost

1. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody Jak se vyrovnat s neúspěchem u přijímaček? Zabreč si, zanadávej a vykroč, radí školní psycholožka

Jak se vyrovnat s neúspěchem u přijímaček? Zabreč si, zanadávej a vykroč, radí školní psycholožka

1. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody This Week: The best of the best

This Week: The best of the best

1. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Jak poznat a odstranit malware z počítače i mobilu | S2:E10

Jak poznat a odstranit malware z počítače i mobilu | S2:E10

1. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak si správně navrhnout vlastní zahradu. Mistrovský kurz zahradní architektky Dany Makrlíkové

Jak si správně navrhnout vlastní zahradu. Mistrovský kurz zahradní architektky Dany Makrlíkové

1. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Bud Light in hot water after trans influencer video | Learn phrasal verb 'blow over'

Bud Light in hot water after trans influencer video | Learn phrasal verb 'blow over'

1. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Publicista JEFIM FIŠTEJN: "Ukrajinci jsou připraveni zajít co nejdál."

Publicista JEFIM FIŠTEJN: "Ukrajinci jsou připraveni zajít co nejdál."

1. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Členovci - Zlatý hřeb učiva 6. třídy je tu!

Členovci - Zlatý hřeb učiva 6. třídy je tu!

1. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody HOMO ACADEMICUS #43 | Investice neznají hranice

HOMO ACADEMICUS #43 | Investice neznají hranice

1. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Modli se a pracuj! Klášter ve Vyšším Brodě přežil díky cisterciákům

Modli se a pracuj! Klášter ve Vyšším Brodě přežil díky cisterciákům

1. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody The poetry of everyday language | Julián Delgado Lopera

The poetry of everyday language | Julián Delgado Lopera

1. 6. 2023

16 min

Obrázek epizody #857 5 Tipů k sebepřekonávání, aneb jak snadno dosahovat skvělých výsledků

#857 5 Tipů k sebepřekonávání, aneb jak snadno dosahovat skvělých výsledků

1. 6. 2023

12 min

Obrázek epizody #856 Profesionální pokerista ukazuje cestu k milionům a varuje začátečníky: „Raději to nikdy nehrajte!“

#856 Profesionální pokerista ukazuje cestu k milionům a varuje začátečníky: „Raději to nikdy nehrajte!“

1. 6. 2023

57 min

Obrázek epizody #1 - Co je to Veřejná Zakázka a jak je tato oblast v ČR regulována?

#1 - Co je to Veřejná Zakázka a jak je tato oblast v ČR regulována?

1. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody #POPOfotoVÍDÁNÍ s Martinou Stiborovou EP.14 | vlastní ateliér - ANO/NE? Lépe svítit, méně upravovat!

#POPOfotoVÍDÁNÍ s Martinou Stiborovou EP.14 | vlastní ateliér - ANO/NE? Lépe svítit, méně upravovat!

1. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody #36 Zdeněk Chocholáček: Co stojí za úspěchem Sonnentoru? Ekologie na prvním místě? | Inspiro

#36 Zdeněk Chocholáček: Co stojí za úspěchem Sonnentoru? Ekologie na prvním místě? | Inspiro

1. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody #40: Buď sám sebou a věř sám sobě

#40: Buď sám sebou a věř sám sobě

1. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Forum Radio: Legitimacy and impact of megaprojects

Forum Radio: Legitimacy and impact of megaprojects

1. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Dorka Flejberková: Do naší školy jsem se dostala díky paní Gasior. Na mé práci mě baví ta pestrost.

Dorka Flejberková: Do naší školy jsem se dostala díky paní Gasior. Na mé práci mě baví ta pestrost.

1. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody #32 - O českém vysokém školství s Robertem Plagou

#32 - O českém vysokém školství s Robertem Plagou

1. 6. 2023

25 min