Obrázek epizody Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

Blízká setkání: Koreanistka Nina Špitálníková je na syna sama. „Zjistila jsem, že na mě lidi koukají skrz prsty“

1. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

1. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Má desítky patentů v oblasti lékařské elekroniky a elektroakustiky

Má desítky patentů v oblasti lékařské elekroniky a elektroakustiky

1. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Angínovník, rýmovník a kýchavice. Která z rostlin nám může pomoci a které se obloukem vyhnout?

Angínovník, rýmovník a kýchavice. Která z rostlin nám může pomoci a které se obloukem vyhnout?

1. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody #236: Felvidek

#236: Felvidek

1. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Parlez-vous français?

Parlez-vous français?

1. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody 81. díl - Vaše příběhy XVII.

81. díl - Vaše příběhy XVII.

1. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Trénování paměti

Trénování paměti

1. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Filip Milde z iniciativy Jsme fér o zamítnutí manželství pro všechny

Filip Milde z iniciativy Jsme fér o zamítnutí manželství pro všechny

1. 3. 2024

6 min

Obrázek epizody Řez okrasných keřů, přesazování pokojových rostlin, ozdobnice čínská a buxusová zahrada

Řez okrasných keřů, přesazování pokojových rostlin, ozdobnice čínská a buxusová zahrada

1. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 42: Občas říkáme věci, které klienti nechtějí slyšet. Nikdo totiž nechce slyšet, že jeho „dítě je ošklivé“, říká šéf Lipo.ink Philipp Roden

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 42: Občas říkáme věci, které klienti nechtějí slyšet. Nikdo totiž nechce slyšet, že jeho „dítě je ošklivé“, říká šéf Lipo.ink Philipp Roden

1. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Bojíte se urologa? Pomůže tzv. čurokelímek, který vyvinuli urologové z Pardubic

Bojíte se urologa? Pomůže tzv. čurokelímek, který vyvinuli urologové z Pardubic

1. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Visegrádská skupina už jen přežívá. Na stejné tónině už nehrají ani Polsko s Českem

Jak to vidí...: Biskup Malý: Visegrádská skupina už jen přežívá. Na stejné tónině už nehrají ani Polsko s Českem

1. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody 10. díl Tereza Dörflová a Jakub Pokorný

10. díl Tereza Dörflová a Jakub Pokorný

1. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Nízký tlak

Nízký tlak

1. 3. 2024

59 sec

Obrázek epizody Studovna: Jak si pamatovat jména, data a slovíčka? Mistr paměti Jakub Pok radí, jak na to

Studovna: Jak si pamatovat jména, data a slovíčka? Mistr paměti Jakub Pok radí, jak na to

29. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Přestupný den. Proč se přidává a čí je to výmysl?

Příběhy z kalendáře: Přestupný den. Proč se přidává a čí je to výmysl?

29. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barevné stěny v interiéru

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barevné stěny v interiéru

29. 2. 2024

34 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Václav Šanda: Ve světě Harryho Pottera bych chtěl být profesorka McGonagallová

Brambora s vejcem: Herec Václav Šanda: Ve světě Harryho Pottera bych chtěl být profesorka McGonagallová

29. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody V galerii Staré časy se ocitnete v první polovině 20. století

V galerii Staré časy se ocitnete v první polovině 20. století

29. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Vlna: Aneta, nebo Šárka? Před 20 lety Česko začalo hledat první Superstar

Vlna: Aneta, nebo Šárka? Před 20 lety Česko začalo hledat první Superstar

29. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Cesta do USA a můj první PRO MODEL 🎙️ Franta Mars 🎙️ | FYFT.cz

Cesta do USA a můj první PRO MODEL 🎙️ Franta Mars 🎙️ | FYFT.cz

29. 2. 2024

55 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Tošenovjan, Toufar, Titlbach

O původu příjmení: Tošenovjan, Toufar, Titlbach

29. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Libor Bouček: Moje rozhlasová chvíle přijde. Teď jsem v první řadě táta a to mě baví

Blízká setkání: Moderátor Libor Bouček: Moje rozhlasová chvíle přijde. Teď jsem v první řadě táta a to mě baví

29. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Dalším hostem Ivana Dlaska v pořadu Z archivu osobností bude čerstvý vítěz Mezinárodní talentové soutěže Virtuosos V4+, která představuje mladé talenty klasické hudby ze střední Evropy, klarinetista Ondřej Toman.

Dalším hostem Ivana Dlaska v pořadu Z archivu osobností bude čerstvý vítěz Mezinárodní talentové soutěže Virtuosos V4+, která představuje mladé talenty klasické hudby ze střední Evropy, klarinetista Ondřej Toman.

29. 2. 2024

24 min