Obrázek epizody Adam Hoferek má jasno už ve čtrnácti. A ke svému holywoodskému cíli má i slušně našlápnuto

Adam Hoferek má jasno už ve čtrnácti. A ke svému holywoodskému cíli má i slušně našlápnuto

22. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Ochrana ovocných stromů před jarními mrazíky se musí aplikovat dva dny před jejich nástupem

Ochrana ovocných stromů před jarními mrazíky se musí aplikovat dva dny před jejich nástupem

22. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Nízkosacharidová dieta. Jaký je obsah sacharidů v ovoci a zelenině?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Nízkosacharidová dieta. Jaký je obsah sacharidů v ovoci a zelenině?

22. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Pelíšky podle Wese Andersona s hlasem Miroslava Donutila? Umělá inteligence vtrhla i do kultury

Pelíšky podle Wese Andersona s hlasem Miroslava Donutila? Umělá inteligence vtrhla i do kultury

22. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Řez růží, pěstování rajčat a ještě něco navíc

Řez růží, pěstování rajčat a ještě něco navíc

22. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Klímová: Uzavřením poboček pošta ušetřila 700 milionů. Další propouštění snad už nehrozí

Jak to vidí...: Analytička Klímová: Uzavřením poboček pošta ušetřila 700 milionů. Další propouštění snad už nehrozí

22. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Kde změřit tlak

Kde změřit tlak

22. 3. 2024

57 sec

Obrázek epizody #242: Scribe

#242: Scribe

21. 3. 2024

37 min

Obrázek epizody VÍCE NEŽ DVA MILIONY KORUN ZA HRANÍ CSKA?! - RANKUP #17

VÍCE NEŽ DVA MILIONY KORUN ZA HRANÍ CSKA?! - RANKUP #17

21. 3. 2024

2 hod 7 min

Obrázek epizody Útulek jako splněný sen. Zapletalovi zvířatům dávají domov i lásku

Útulek jako splněný sen. Zapletalovi zvířatům dávají domov i lásku

21. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Beseda o zaměstnávání zdravotně znevýhodněných osob

Beseda o zaměstnávání zdravotně znevýhodněných osob

21. 3. 2024

1 hod 39 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Embéčko. Zatěžkávací zkoušky od Skandinávie přes Sibiř až po Tunis

Příběhy z kalendáře: Embéčko. Zatěžkávací zkoušky od Skandinávie přes Sibiř až po Tunis

21. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Epizoda 50 - Vlajková loď Ubisoftu potopena

Epizoda 50 - Vlajková loď Ubisoftu potopena

21. 3. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Ministr Kupka: První auto jsem koupil za flašku rumu

Ministr Kupka: První auto jsem koupil za flašku rumu

21. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podvodné telefonáty

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podvodné telefonáty

21. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Studovna: Jak používat AI při studiu? Nebát se, nelhat a nekrást, říká odborník na akademickou etiku

Studovna: Jak používat AI při studiu? Nebát se, nelhat a nekrást, říká odborník na akademickou etiku

21. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody GS Talks #27 Speciál - Libor Neuwirth: Tenisky k obleku a košile  s krátkým rukávem  na svatbu? Nikdy!

GS Talks #27 Speciál - Libor Neuwirth: Tenisky k obleku a košile s krátkým rukávem na svatbu? Nikdy!

21. 3. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Režisérka Adina Šulcová: Největším problémem českého filmového průmyslu jsou lidi, co nemají swag

Brambora s vejcem: Režisérka Adina Šulcová: Největším problémem českého filmového průmyslu jsou lidi, co nemají swag

21. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Filmový festival Jeden svět hostí také Třinec. Součástí jsou i speciální projekce pro školy

Filmový festival Jeden svět hostí také Třinec. Součástí jsou i speciální projekce pro školy

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Vlna: Spoléhat se na systém, už dávno nejsem naživu, říká mladý pacient s long covidem

Vlna: Spoléhat se na systém, už dávno nejsem naživu, říká mladý pacient s long covidem

21. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody 83. díl - Vaše příběhy XVIII.

83. díl - Vaše příběhy XVIII.

21. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

21. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Zarbula, Tuturil, Smrčka

O původu příjmení: Zarbula, Tuturil, Smrčka

21. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Normy: Kérky, jizvy, lovestory: Startuje dokumentární série, která zkoumá, proč se lidi mění

Normy: Kérky, jizvy, lovestory: Startuje dokumentární série, která zkoumá, proč se lidi mění

21. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Bourání: Lidi mě mají za hezouna, ale to hlavní mám v makovici. Jak přemýšlí designér Jan Plecháč

Bourání: Lidi mě mají za hezouna, ale to hlavní mám v makovici. Jak přemýšlí designér Jan Plecháč

21. 3. 2024

41 min