Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Dana Zátopková. Chtěla studovat tělesnou výchovu. Osud ji nasměroval dál a výš

Příběhy z kalendáře: Dana Zátopková. Chtěla studovat tělesnou výchovu. Osud ji nasměroval dál a výš

19. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody 2. Drby a klepy

2. Drby a klepy

19. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody Studovna: Záleží na tom mít osobitý hlas a potenciál, říká o studiu na AVU Karel Vladyka

Studovna: Záleží na tom mít osobitý hlas a potenciál, říká o studiu na AVU Karel Vladyka

19. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody LETĚJ JAPONKY NA CIZINCE? - Rok v Japonsku | Hesoyam Podcast

LETĚJ JAPONKY NA CIZINCE? - Rok v Japonsku | Hesoyam Podcast

19. 9. 2024

2 hod 42 min

Obrázek epizody Večerka 04 Zpěvačka Annabelle: Voldemort z Harryho Pottera mě naučil, že si musím věřit. Proč bych nemohla být jako on? - podcast

Večerka 04 Zpěvačka Annabelle: Voldemort z Harryho Pottera mě naučil, že si musím věřit. Proč bych nemohla být jako on? - podcast

19. 9. 2024

1 hod

Obrázek epizody Na Stole S03E06 - Hry, které nechceme hrát.

Na Stole S03E06 - Hry, které nechceme hrát.

19. 9. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Realita Montessori školy + fake friends ft. Káťa

Realita Montessori školy + fake friends ft. Káťa

19. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Lék na Alzheimerovu nemoc jako svatý grál. Příčiny, léčba i prevence pohledem zkušeného neurologa

Lék na Alzheimerovu nemoc jako svatý grál. Příčiny, léčba i prevence pohledem zkušeného neurologa

19. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Textilní odpad: skrytá cena levné módy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Textilní odpad: skrytá cena levné módy

19. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Vlna: Byla to bouře emocí ve třech dnech, říká o olympijských slzách běžkyně Lurdes Gloria Manuel

Vlna: Byla to bouře emocí ve třech dnech, říká o olympijských slzách běžkyně Lurdes Gloria Manuel

19. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Zpříjemnit čekání v nemocnicích pomáhají onkologickým pacientům Kavárny života

Zpříjemnit čekání v nemocnicích pomáhají onkologickým pacientům Kavárny života

19. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Odcizení: Hledáš sebe, ale našel jsi mě. Poslechněte si teaser k novému psychothrilleru Odcizení

Odcizení: Hledáš sebe, ale našel jsi mě. Poslechněte si teaser k novému psychothrilleru Odcizení

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody RPG Stvořitelna 46 - Hudba a zvuky při hře

RPG Stvořitelna 46 - Hudba a zvuky při hře

19. 9. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Lék na Alzheimerovu nemoc jako svatý grál. Příčiny, léčba i prevence pohledem zkušeného neurologa

Radioporadna: Lék na Alzheimerovu nemoc jako svatý grál. Příčiny, léčba i prevence pohledem zkušeného neurologa

19. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Zakladatelka organizace Maminy s rakovinou Šárka Šteinochrová: Tělo mi rakovinou řeklo, že pět míčků ve vzduchu udržet nejde.

Zakladatelka organizace Maminy s rakovinou Šárka Šteinochrová: Tělo mi rakovinou řeklo, že pět míčků ve vzduchu udržet nejde.

19. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Je až překvapivé, kolik nepůvodních rostlin dnes v přírodě máme. Utekly ze zahrad a mnohdy už škodí

Hobby magazín: Je až překvapivé, kolik nepůvodních rostlin dnes v přírodě máme. Utekly ze zahrad a mnohdy už škodí

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Výlety: Pod Kunětickou horou vznikla Expozice pardubického letectví. Představuje i stroj Jana Kašpara

Výlety: Pod Kunětickou horou vznikla Expozice pardubického letectví. Představuje i stroj Jana Kašpara

19. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Zenka, Lazicius

O původu příjmení: Zenka, Lazicius

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jiří Hána: Mám radost, když můžu publikum trknout k zamyšlení a navést na určité věci

Blízká setkání: Herec Jiří Hána: Mám radost, když můžu publikum trknout k zamyšlení a navést na určité věci

19. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Projekt Vzkříšené varhany opravuje nástroje, aby se na ně dál hrálo. Jde o zachování dědictví předků

Host ve studiu: Projekt Vzkříšené varhany opravuje nástroje, aby se na ně dál hrálo. Jde o zachování dědictví předků

19. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Babičky už nejsou od toho, aby rozmazlovaly. Volná výchova mění vztahy mezi generacemi

Babičky už nejsou od toho, aby rozmazlovaly. Volná výchova mění vztahy mezi generacemi

19. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody „Pojistka demokracie“. Jak se volí do horní komory a jaké mají senátoři pravomoci?

„Pojistka demokracie“. Jak se volí do horní komory a jaké mají senátoři pravomoci?

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Kameny na koruně nechal Karel IV. vyměnit v roce své smrti. Co o nich odhalily moderní výzkumy?

Kameny na koruně nechal Karel IV. vyměnit v roce své smrti. Co o nich odhalily moderní výzkumy?

19. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 49: „Nápad živit se štípáním kamene jsem dostal v Anglii, kde jsem se tomuhle řemeslu i vyučil,“ říká Petr Zítka, zakladatel projektu Jaknapazourek.cz

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 49: „Nápad živit se štípáním kamene jsem dostal v Anglii, kde jsem se tomuhle řemeslu i vyučil,“ říká Petr Zítka, zakladatel projektu Jaknapazourek.cz

19. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Jaké emojis používá Gen Z? Proč je palec nahoru nevhodný? Stavíme mosty mezi generacemi 🤌🏻💋

Jaké emojis používá Gen Z? Proč je palec nahoru nevhodný? Stavíme mosty mezi generacemi 🤌🏻💋

19. 9. 2024

20 min