Obrázek epizody „Pojistka demokracie“. Jak se volí do horní komory a jaké mají senátoři pravomoci?

„Pojistka demokracie“. Jak se volí do horní komory a jaké mají senátoři pravomoci?

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Kameny na koruně nechal Karel IV. vyměnit v roce své smrti. Co o nich odhalily moderní výzkumy?

Kameny na koruně nechal Karel IV. vyměnit v roce své smrti. Co o nich odhalily moderní výzkumy?

19. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 49: „Nápad živit se štípáním kamene jsem dostal v Anglii, kde jsem se tomuhle řemeslu i vyučil,“ říká Petr Zítka, zakladatel projektu Jaknapazourek.cz

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 49: „Nápad živit se štípáním kamene jsem dostal v Anglii, kde jsem se tomuhle řemeslu i vyučil,“ říká Petr Zítka, zakladatel projektu Jaknapazourek.cz

19. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Jaké emojis používá Gen Z? Proč je palec nahoru nevhodný? Stavíme mosty mezi generacemi 🤌🏻💋

Jaké emojis používá Gen Z? Proč je palec nahoru nevhodný? Stavíme mosty mezi generacemi 🤌🏻💋

19. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Mozart nebo Pokémon? Velká challenge k výročí premiéry Amadea. Vše o natáčení oscarového hitu a Sabrina líbá ufony

Mozart nebo Pokémon? Velká challenge k výročí premiéry Amadea. Vše o natáčení oscarového hitu a Sabrina líbá ufony

19. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Královéhradecký kraj postupně dává dohromady seznam všech škod způsobených velkou vodou v regionu

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Královéhradecký kraj postupně dává dohromady seznam všech škod způsobených velkou vodou v regionu

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expert Bříza: Důsledkem války na Ukrajině je renesance jaderných zbraní. Prim bude hrát Rusko a Čína

Jak to vidí...: Expert Bříza: Důsledkem války na Ukrajině je renesance jaderných zbraní. Prim bude hrát Rusko a Čína

19. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Krkonošská Jilemnice se připojila k Evropskému týdnu mobility. Heslem je „Náš společný prostor“

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Krkonošská Jilemnice se připojila k Evropskému týdnu mobility. Heslem je „Náš společný prostor“

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody TOP 5 deskových her, které nás zklamaly

TOP 5 deskových her, které nás zklamaly

19. 9. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Motocyklista Marek Červený se zapsal do historie evropského šampionátu závodů na přírodních okruzích

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Motocyklista Marek Červený se zapsal do historie evropského šampionátu závodů na přírodních okruzích

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Další Hudba podle kalendáře připomene 45. výročí úmrtí českého skladatele a hudebního pedagoga Miloslava Kabeláče

Další Hudba podle kalendáře připomene 45. výročí úmrtí českého skladatele a hudebního pedagoga Miloslava Kabeláče

19. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody teepee: Náš vztah se neustále proměňuje, písně na nové desce odráží i témata našeho přátelství

teepee: Náš vztah se neustále proměňuje, písně na nové desce odráží i témata našeho přátelství

19. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Babské rady: Co pomáhá při zánětech a zalehnutí uší? S tipy přichází Babské rady

Babské rady: Co pomáhá při zánětech a zalehnutí uší? S tipy přichází Babské rady

19. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Dušan Jurkovič vtiskl nezaměnitelnou podobu Luhačovicím, za pozornost stojí i vila v Žabovřeskách

Návraty do minulosti: Dušan Jurkovič vtiskl nezaměnitelnou podobu Luhačovicím, za pozornost stojí i vila v Žabovřeskách

19. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Ladislav Hampl a Tomáš Kloc: S nemocí se musí bojovat. Buď se nemoc pose*e ze mě, nebo já z ní, nic mezi tím

Ladislav Hampl a Tomáš Kloc: S nemocí se musí bojovat. Buď se nemoc pose*e ze mě, nebo já z ní, nic mezi tím

19. 9. 2024

45 min

Obrázek epizody Stančík & Vojtíšek: komická eskapáda nebo smutná realita?

Stančík & Vojtíšek: komická eskapáda nebo smutná realita?

19. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Kultovní lobbisté versus Keňa

Kultovní lobbisté versus Keňa

18. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Stoianovi zatčeni! Pokračování jogínské sekty

Stoianovi zatčeni! Pokračování jogínské sekty

18. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Buchty: Dej na sebe kroj, postav třeba pec – žal se krásně vstřebá, začni s tím hned teď

Buchty: Dej na sebe kroj, postav třeba pec – žal se krásně vstřebá, začni s tím hned teď

18. 9. 2024

46 min

Obrázek epizody Přívlač v Praze už máme za sebou, teď byl čas uvítat Inku Růžičkovou v podcastu RYBOMÁNIE #59

Přívlač v Praze už máme za sebou, teď byl čas uvítat Inku Růžičkovou v podcastu RYBOMÁNIE #59

18. 9. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Přívlač v Praze už máme za sebou, teď byl čas uvítat Inku Růžičkovou v podcastu RYBOMÁNIE #59

Přívlač v Praze už máme za sebou, teď byl čas uvítat Inku Růžičkovou v podcastu RYBOMÁNIE #59

18. 9. 2024

1 hod 25 min

18. 9. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Fantom Jižního Města. Muž, který znásilňoval a okrádal ženy na pražském sídlišti

Kriminálka: Fantom Jižního Města. Muž, který znásilňoval a okrádal ženy na pražském sídlišti

18. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Mám povinnost se k dítěti zachovat správně, přestože s tím rodiče někdy nesouhlasí, říká pediatrička

Houpačky: Mám povinnost se k dítěti zachovat správně, přestože s tím rodiče někdy nesouhlasí, říká pediatrička

18. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Čtení s radostí i porozuměním

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Čtení s radostí i porozuměním

18. 9. 2024

35 min