Obrázek epizody Omeletky: V Tanzanii měl o mě zájem masajský náčelník. Nabízel za mne 17 krav. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: V Tanzanii měl o mě zájem masajský náčelník. Nabízel za mne 17 krav. Omeletky s Halinou Pawlowskou

6. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

6. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Casablanca: Nevěřil jsem, že mě něco ještě tak moc uchvátí. Dan Přibáň dojel s obojživelnými auty do Mongolska

Casablanca: Nevěřil jsem, že mě něco ještě tak moc uchvátí. Dan Přibáň dojel s obojživelnými auty do Mongolska

6. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Jak překonat prokrastinaci? Poradí Jiřinka s Alenkou

Jak překonat prokrastinaci? Poradí Jiřinka s Alenkou

6. 10. 2024

6 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Karel Pogštefl z Mary´s Meals: Na jedno jídlo denně stačí koruna padesát

Jak to vidí...: Karel Pogštefl z Mary´s Meals: Na jedno jídlo denně stačí koruna padesát

6. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody 54. Likvidace breberek

54. Likvidace breberek

6. 10. 2024

39 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

Pochoutkový rok: Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

6. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

Pochoutkový rok: Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

6. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

6. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jaroslav Sakala: Dnes to mají skokani daleko složitější

Zálety Aleny Zárybnické: Jaroslav Sakala: Dnes to mají skokani daleko složitější

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jaroslav Sakala: Dnes to mají skokani daleko složitější

Zálety Aleny Zárybnické: Jaroslav Sakala: Dnes to mají skokani daleko složitější

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Vyšívání rybí šupinou bylo zprvu určené pro vyšší společnost, ale za své si je vzali i obyčejní lidé

Vltavín: Vyšívání rybí šupinou bylo zprvu určené pro vyšší společnost, ale za své si je vzali i obyčejní lidé

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Studánek ubývá, a přitom studánková voda získává oblibu

Pochoutkový rok: Studánek ubývá, a přitom studánková voda získává oblibu

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Výlety: V Táboře můžete zblízka poznat husitského vojevůdce Jana Žižku. Od jeho smrti uplynulo 600 let

Výlety: V Táboře můžete zblízka poznat husitského vojevůdce Jana Žižku. Od jeho smrti uplynulo 600 let

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Do obecní kroniky v krkonošském Strážném téměř 40 let nikdo nic nenapsal. Teď je tu kronikářka nová

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Do obecní kroniky v krkonošském Strážném téměř 40 let nikdo nic nenapsal. Teď je tu kronikářka nová

6. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Dagmar Burešová podle Jana Kalvody

Úžasné životy: Dagmar Burešová podle Jana Kalvody

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Broskev Jan Harrach či první rajčata na císařském dvoře. Výstava Zahrady a zahradníci rodu Harrachů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Broskev Jan Harrach či první rajčata na císařském dvoře. Výstava Zahrady a zahradníci rodu Harrachů

6. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Moštárny v Královéhradeckém kraji letos zákazníky neodmítají. Jablek se totiž urodilo velmi málo

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Moštárny v Královéhradeckém kraji letos zákazníky neodmítají. Jablek se totiž urodilo velmi málo

6. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Fíkový list nejslavnějšího kasina. Opera v Monte Carlo

Fíkový list nejslavnějšího kasina. Opera v Monte Carlo

6. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Nedělní káva: Vladimír Burjánek: Já taky

Nedělní káva: Vladimír Burjánek: Já taky

6. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody P Diddy a hollywoodská sekta

P Diddy a hollywoodská sekta

6. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Sahádža jóga a vesmírná HRA

Sahádža jóga a vesmírná HRA

6. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody 078: Jaké požehnání a změny přicházejí? 🍁☕️🍂I ✨POSELSTVÍ KARET ✨

078: Jaké požehnání a změny přicházejí? 🍁☕️🍂I ✨POSELSTVÍ KARET ✨

6. 10. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody Pot: Chcete být jako Emily z Paříže? A kdo ne?

Pot: Chcete být jako Emily z Paříže? A kdo ne?

5. 10. 2024

32 min