Obrázek epizody Šarm: Mikrofon je mým celoživotním parťákem, mám ho hrozně rád, usmívá se zpěvák a herec Vojtěch Dyk

Šarm: Mikrofon je mým celoživotním parťákem, mám ho hrozně rád, usmívá se zpěvák a herec Vojtěch Dyk

5. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Šarm: Mikrofon je mým celoživotním parťákem, mám ho hrozně rád, usmívá se zpěvák a herec Vojtěch Dyk

Šarm: Mikrofon je mým celoživotním parťákem, mám ho hrozně rád, usmívá se zpěvák a herec Vojtěch Dyk

5. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

5. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Úspěšná přívlač 16. díl

Úspěšná přívlač 16. díl

5. 10. 2024

16 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Básnířka Viola Fischerová: Viděla pod povrch věcí a uměla pro to najít slova

Osudové ženy: Básnířka Viola Fischerová: Viděla pod povrch věcí a uměla pro to najít slova

5. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Miss babča a Štramák roku 2024. Finále soutěže se neslo opět v dobré náladě

Miss babča a Štramák roku 2024. Finále soutěže se neslo opět v dobré náladě

5. 10. 2024

10 min

Obrázek epizody Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

5. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

5. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Výlety: Pražskými průchody a pasážemi se můžete dostat ze Staroměstského až na Senovážné náměstí

Výlety: Pražskými průchody a pasážemi se můžete dostat ze Staroměstského až na Senovážné náměstí

5. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

5. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody #25 Zvědavá Klatovanka se ptá Víta Wirtha

#25 Zvědavá Klatovanka se ptá Víta Wirtha

5. 10. 2024

40 min

Obrázek epizody Stále více ptačích druhů u nás zimuje, říká ornitolog Bacílek. Reagují tak na měnící se klima

Stále více ptačích druhů u nás zimuje, říká ornitolog Bacílek. Reagují tak na měnící se klima

5. 10. 2024

16 min

Obrázek epizody Omeletky: „Pomluvila mě osoba, kterou jsem považovala za kamarádku.“ Omeletky Haliny Pawlowské o drbech

Omeletky: „Pomluvila mě osoba, kterou jsem považovala za kamarádku.“ Omeletky Haliny Pawlowské o drbech

5. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Techno: Technická univerzita v Liberci vyvíjí systém odhalující chyby v jízdě či zárodek kolize u motorkářů

Techno: Technická univerzita v Liberci vyvíjí systém odhalující chyby v jízdě či zárodek kolize u motorkářů

5. 10. 2024

10 min

Obrázek epizody NEJ hradecké články týdne: Úpravy ulice U Koruny, Kdo bude hejtmanem a Měření rychlosti v Častolovicích. NEJ reportáže týdne

NEJ hradecké články týdne: Úpravy ulice U Koruny, Kdo bude hejtmanem a Měření rychlosti v Častolovicích. NEJ reportáže týdne

5. 10. 2024

13 sec

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Modernizovaná nádraží opouští nepotřebný personál a tak se často stávají snadným terčem vandalů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Modernizovaná nádraží opouští nepotřebný personál a tak se často stávají snadným terčem vandalů

5. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Helena Suková: Proč by aktivní sportovci neměli sledovat sociální sítě?

Stříbrný vítr: Helena Suková: Proč by aktivní sportovci neměli sledovat sociální sítě?

5. 10. 2024

40 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o kulatosti Země, elixíru mládí a životu mezi hvězdami

Meteor: Meteor o kulatosti Země, elixíru mládí a životu mezi hvězdami

5. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Vortex #322 | Příběh vzniku Valve a série Half-Life, podivná Ara a rozhovor o českém foukači listí

Vortex #322 | Příběh vzniku Valve a série Half-Life, podivná Ara a rozhovor o českém foukači listí

5. 10. 2024

2 hod 37 min

Obrázek epizody Safari: Dobrý konec příběhu jedné dvorské žirafy. Aneb výhody možné vzájemné spolupráce zoologických zahrad

Safari: Dobrý konec příběhu jedné dvorské žirafy. Aneb výhody možné vzájemné spolupráce zoologických zahrad

5. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Komplikace při rekonstrukci Městského kulturního střediska v Nové Pace. Budova měla špatné základy

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Komplikace při rekonstrukci Městského kulturního střediska v Nové Pace. Budova měla špatné základy

5. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Ariadné knihy: duchovní hnutí nebo sekta?

Ariadné knihy: duchovní hnutí nebo sekta?

5. 10. 2024

39 min

Obrázek epizody Noční zábava s vědmami léčitele Wolfa

Noční zábava s vědmami léčitele Wolfa

5. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Sousedé: Rozhovor s Dorou Kaprálovou. Medailonek Franze Spiny

Sousedé: Rozhovor s Dorou Kaprálovou. Medailonek Franze Spiny

4. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody hPod #970 - God of War Ragnarök

hPod #970 - God of War Ragnarök