Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jacques Piccard. Jako první člověk se dostal na dno Mariánského příkopu

Příběhy z kalendáře: Jacques Piccard. Jako první člověk se dostal na dno Mariánského příkopu

28. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Krátké letní nemoci

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Krátké letní nemoci

28. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Prohlédnout si zblízka pěnkavu či ledňáčka a poznat práci ornitologů mohou lidé u rybníka Řežabinec

Zprávy z jižních Čech: Prohlédnout si zblízka pěnkavu či ledňáčka a poznat práci ornitologů mohou lidé u rybníka Řežabinec

28. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Čelisti: Láska, sex a něžnosti. Co mají společného snímky Fantastická 4 a norské drama Láska?

Čelisti: Láska, sex a něžnosti. Co mají společného snímky Fantastická 4 a norské drama Láska?

28. 7. 2025

44 min

Obrázek epizody Železniční muzeum moravskoslezské vám připomenou i dávné lepenkové jízdenky

Železniční muzeum moravskoslezské vám připomenou i dávné lepenkové jízdenky

28. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Železniční muzeum moravskoslezské vám připomenou i dávné lepenkové jízdenky

Odpolední interview: Železniční muzeum moravskoslezské vám připomenou i dávné lepenkové jízdenky

28. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Nelžete o kvalifikaci a neskrývejte reklamu, nabádá influencery nový kodex České lékařské komory

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Nelžete o kvalifikaci a neskrývejte reklamu, nabádá influencery nový kodex České lékařské komory

28. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Fotbalisté Táborska vstoupili do druhé nejvyšší soutěže dvěma výhrami

Sportovní ozvěny: Fotbalisté Táborska vstoupili do druhé nejvyšší soutěže dvěma výhrami

28. 7. 2025

6 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Stát představil návrhy pro nadzemní části úložiště jaderného odpadu

Zprávy z Vysočiny: Stát představil návrhy pro nadzemní části úložiště jaderného odpadu

28. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Jiří Krampol: S Belmondem už jsem se potkat nestihl, ale na pohřeb mě pozvali

Alex a host: Jiří Krampol: S Belmondem už jsem se potkat nestihl, ale na pohřeb mě pozvali

28. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Jiří Krampol: S Belmondem už jsem se potkat nestihl, ale na pohřeb mě pozvali

Alex a host: Jiří Krampol: S Belmondem už jsem se potkat nestihl, ale na pohřeb mě pozvali

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Počty klíšťat se dají přirozeně snižovat. V Milovicích ubylo 75 % díky pastvě koní, zubrů a praturů

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Počty klíšťat se dají přirozeně snižovat. V Milovicích ubylo 75 % díky pastvě koní, zubrů a praturů

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

28. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nebojte se zkoušet tvořit, nejdůležitější je udělat první krok, směje se keramička Markéta Čermáková

Radioporadna: Nebojte se zkoušet tvořit, nejdůležitější je udělat první krok, směje se keramička Markéta Čermáková

28. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Nebojte se zkoušet tvořit, nejdůležitější je udělat první krok, směje se keramička Markéta Čermáková

Nebojte se zkoušet tvořit, nejdůležitější je udělat první krok, směje se keramička Markéta Čermáková

28. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Na sídlišti Maršov v Krupce začali pomáhat asistenti prevence kriminality

Zprávy ze Severu: Na sídlišti Maršov v Krupce začali pomáhat asistenti prevence kriminality

28. 7. 2025

1 min