Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Česká NEJ: Nejstarší značená cesta je Cesta Vojty Náprstka z Berouna na Karlštejn. Značení vzniklo v roce 1889

Česká NEJ: Nejstarší značená cesta je Cesta Vojty Náprstka z Berouna na Karlštejn. Značení vzniklo v roce 1889

21. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody Česká NEJ: Nejstarší značená cesta je Cesta Vojty Náprstka z Berouna na Karlštejn. Značení vzniklo v roce 1889

Česká NEJ: Nejstarší značená cesta je Cesta Vojty Náprstka z Berouna na Karlštejn. Značení vzniklo v roce 1889

21. 10. 2025

1 min

21. 10. 2025

1 min

21. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody Nejstarší značená cesta je Cesta Vojty Náprstka z Berouna na Karlštejn. Značení vzniklo v roce 1889

Nejstarší značená cesta je Cesta Vojty Náprstka z Berouna na Karlštejn. Značení vzniklo v roce 1889

21. 10. 2025

1 min

21. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody Náš host: Když jsem na galavečeru Anděl slyšel svoje jméno, zastavilo se mi srdce, říká Martin Bohata

Náš host: Když jsem na galavečeru Anděl slyšel svoje jméno, zastavilo se mi srdce, říká Martin Bohata

20. 10. 2025

12 min

Obrázek epizody Náš host: Když jsem na galavečeru Anděl slyšel svoje jméno, zastavilo se mi srdce, říká Martin Bohata

Náš host: Když jsem na galavečeru Anděl slyšel svoje jméno, zastavilo se mi srdce, říká Martin Bohata

20. 10. 2025

12 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Sdílení solární elektřiny ze střechy paneláku. Nájemníci domu na tom prý neprodělají

Zprávy ze Zlínského kraje: Sdílení solární elektřiny ze střechy paneláku. Nájemníci domu na tom prý neprodělají

20. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

20. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

20. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Jak revitalizovat sídliště? Téma pro architekta a urbanistu Pavla Řiháka

K věci ČRo Ostrava: Jak revitalizovat sídliště? Téma pro architekta a urbanistu Pavla Řiháka

20. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Otfried Preußler. Světový autor dětských knih, který se v mládí zapletl s nacismem

Příběhy z kalendáře: Otfried Preußler. Světový autor dětských knih, který se v mládí zapletl s nacismem

20. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Zraněných zvířat na silnicích s houstnoucím provozem přibývá. Pomoct může aplikace Zvíře v nouzi

Vybrali jsme pro vás: Zraněných zvířat na silnicích s houstnoucím provozem přibývá. Pomoct může aplikace Zvíře v nouzi

20. 10. 2025

5 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nové cesty pacientů s osteoporózou

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nové cesty pacientů s osteoporózou

20. 10. 2025

34 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Karel Čapek před 100 lety napsal fejeton o Českém ráji, na výročí tam vysadili strom z jeho zahrady

Vybrali jsme pro vás: Karel Čapek před 100 lety napsal fejeton o Českém ráji, na výročí tam vysadili strom z jeho zahrady

20. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Casablanca: Afrika, ty vogo. Změnila mi život. Tony Růžek žije šest let na cestách

Casablanca: Afrika, ty vogo. Změnila mi život. Tony Růžek žije šest let na cestách

20. 10. 2025

48 min

Obrázek epizody Futurama, Assetto Corsa Rally, tramvaje v Bratislavě i demo Sněmovny

Futurama, Assetto Corsa Rally, tramvaje v Bratislavě i demo Sněmovny

20. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

20. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

Odpolední interview: Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

20. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Vlna: Trápím se tím, jak jsem trapná. V běžném životě se Bára Langová stydí víc než ve svých skečích

Vlna: Trápím se tím, jak jsem trapná. V běžném životě se Bára Langová stydí víc než ve svých skečích

20. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

20. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

Host Dopoledne pod Ještědem: Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

20. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

20. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

20. 10. 2025

22 min