Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

Co vás zajímá: Nejčastěji u panenek spravuji gumičky, říká jejich sběratelka

20. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Jak revitalizovat sídliště? Téma pro architekta a urbanistu Pavla Řiháka

K věci ČRo Ostrava: Jak revitalizovat sídliště? Téma pro architekta a urbanistu Pavla Řiháka

20. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Otfried Preußler. Světový autor dětských knih, který se v mládí zapletl s nacismem

Příběhy z kalendáře: Otfried Preußler. Světový autor dětských knih, který se v mládí zapletl s nacismem

20. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Zraněných zvířat na silnicích s houstnoucím provozem přibývá. Pomoct může aplikace Zvíře v nouzi

Vybrali jsme pro vás: Zraněných zvířat na silnicích s houstnoucím provozem přibývá. Pomoct může aplikace Zvíře v nouzi

20. 10. 2025

5 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nové cesty pacientů s osteoporózou

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nové cesty pacientů s osteoporózou

20. 10. 2025

34 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Karel Čapek před 100 lety napsal fejeton o Českém ráji, na výročí tam vysadili strom z jeho zahrady

Vybrali jsme pro vás: Karel Čapek před 100 lety napsal fejeton o Českém ráji, na výročí tam vysadili strom z jeho zahrady

20. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Casablanca: Afrika, ty vogo. Změnila mi život. Tony Růžek žije šest let na cestách

Casablanca: Afrika, ty vogo. Změnila mi život. Tony Růžek žije šest let na cestách

20. 10. 2025

48 min

Obrázek epizody Futurama, Assetto Corsa Rally, tramvaje v Bratislavě i demo Sněmovny

Futurama, Assetto Corsa Rally, tramvaje v Bratislavě i demo Sněmovny

20. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

20. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

Odpolední interview: Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

20. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Vlna: Trápím se tím, jak jsem trapná. V běžném životě se Bára Langová stydí víc než ve svých skečích

Vlna: Trápím se tím, jak jsem trapná. V běžném životě se Bára Langová stydí víc než ve svých skečích

20. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

20. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

Host Dopoledne pod Ještědem: Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

20. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

20. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

Swifties hojně navštěvují německé muzeum i zachraňují mořské vydry. Nový Bachelor Česko přináší světovou raritu

20. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Asistent paralympijského lukostřelce pomáhá s praktickými věcmi, ale také udržuje dobrou náladu

Sportovní ozvěny: Asistent paralympijského lukostřelce pomáhá s praktickými věcmi, ale také udržuje dobrou náladu

20. 10. 2025

6 min

Obrázek epizody Hergot!: Jaká byla Matka Tereza? O novém filmu Matka s autorkami Teonou Strugar Mitevskou a Labinou Mitevskou

Hergot!: Jaká byla Matka Tereza? O novém filmu Matka s autorkami Teonou Strugar Mitevskou a Labinou Mitevskou

20. 10. 2025

48 min

Obrázek epizody Doplň šťávu # 2 – Motorka ≠ hazard

Doplň šťávu # 2 – Motorka ≠ hazard

20. 10. 2025

32 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Deváťáci z Teplic a okolí zjišťovali možnosti pro další vzdělávání na veletrhu Šance

Zprávy ze Severu: Deváťáci z Teplic a okolí zjišťovali možnosti pro další vzdělávání na veletrhu Šance

20. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Potkávají mě role manželek velkých mužů. A já v nich hledám lásku

Blízká setkání: Herečka Aneta Krejčíková: Potkávají mě role manželek velkých mužů. A já v nich hledám lásku

20. 10. 2025

34 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

Host Dopoledního expresu: Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

20. 10. 2025

14 min

Obrázek epizody Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

Víte, proč ptáci chodili po Ústí pěšky? Odpoví vám Lenka Šubrtová

20. 10. 2025

14 min

Obrázek epizody Výlety: Z Chudého hrádku u Dubé zbylo jen torzo paláce. Na pískovcových skalách stával ale mohutný hrad

Výlety: Z Chudého hrádku u Dubé zbylo jen torzo paláce. Na pískovcových skalách stával ale mohutný hrad

20. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: Z Chudého hrádku u Dubé zbylo jen torzo paláce. Na pískovcových skalách stával ale mohutný hrad

Výlety: Z Chudého hrádku u Dubé zbylo jen torzo paláce. Na pískovcových skalách stával ale mohutný hrad

20. 10. 2025

3 min

20. 10. 2025

3 min