Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Šéfredaktor Tvaru Jan M. Heller: Zajímavé téma, ale řemeslně nedotažené? Tak to řekněme

Vizitka: Šéfredaktor Tvaru Jan M. Heller: Zajímavé téma, ale řemeslně nedotažené? Tak to řekněme

22. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Nízkosacharidová dieta. Jaký je obsah sacharidů v ovoci a zelenině?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Nízkosacharidová dieta. Jaký je obsah sacharidů v ovoci a zelenině?

22. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody LARGE AVU: Research (With) Art, Part 1 - Artistic Research Between Science, Pleasure, Dirt and Non-human World

LARGE AVU: Research (With) Art, Part 1 - Artistic Research Between Science, Pleasure, Dirt and Non-human World

22. 3. 2024

46 min

Obrázek epizody Ľuboš Fellner o cestovaní s BUBO: Robíme najviac ciest okolo sveta a firma je nastavená na maximálnu kvalitu (Na tému)

Ľuboš Fellner o cestovaní s BUBO: Robíme najviac ciest okolo sveta a firma je nastavená na maximálnu kvalitu (Na tému)

22. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Pavel Mandys o Magnesii Liteře: Aktuální ročník, zajímavosti i pohled do zákulisí soutěže

Pavel Mandys o Magnesii Liteře: Aktuální ročník, zajímavosti i pohled do zákulisí soutěže

22. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Rande

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Rande

22. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Cesta dlouhým dnem do noci je jen začátek. Kam směřuje Divadlo v Dlouhé?

Mozaika: Cesta dlouhým dnem do noci je jen začátek. Kam směřuje Divadlo v Dlouhé?

22. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Normalizácia bola dobou pomalého varenia žiab a korkových ľudí, hovorí Jolana Kusá (Rano Nahlas)

Normalizácia bola dobou pomalého varenia žiab a korkových ľudí, hovorí Jolana Kusá (Rano Nahlas)

22. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Letošní 31. ročník Velikonočního festivalu duchovní hudby se ponese pod heslem Terroir

Mozaika: Letošní 31. ročník Velikonočního festivalu duchovní hudby se ponese pod heslem Terroir

21. 3. 2024

6 min

Obrázek epizody ZIKMUND WINTER - Čaroději

ZIKMUND WINTER - Čaroději

21. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody 17. díl - Bridgertonovi - SPECIÁL - Netflix seriál vs. kniha - část 4

17. díl - Bridgertonovi - SPECIÁL - Netflix seriál vs. kniha - část 4

21. 3. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody #12 - S Pavlem Kroupou - LÁSKA  aneb první krok je najít respekt sám k sobě

#12 - S Pavlem Kroupou - LÁSKA aneb první krok je najít respekt sám k sobě

21. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Fico naznačuje, že máme oslabenú armádu. Nie je to pravda, reaguje exminister aj odborník

Fico naznačuje, že máme oslabenú armádu. Nie je to pravda, reaguje exminister aj odborník

21. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody ŠPORT: Matej Tóth prehovoril o dopingovej kauze. Najväčšiu obavu mal z jediného

ŠPORT: Matej Tóth prehovoril o dopingovej kauze. Najväčšiu obavu mal z jediného

21. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Josef Buchta (B-Side Band): „Big bandy u nás byly zkostnatělé, chtěl jsem to dělat jinak."

Josef Buchta (B-Side Band): „Big bandy u nás byly zkostnatělé, chtěl jsem to dělat jinak."

21. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Festival Jeden svět: Pavel Sladký přibližuje filmy Pozemské verše, Útěk z Utopie a Hranice Evropy

Festival Jeden svět: Pavel Sladký přibližuje filmy Pozemské verše, Útěk z Utopie a Hranice Evropy

21. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Zapojit empatii a oprostit se od předsudků. Psal jsem z obecně lidské zkušenosti, říká A. Sevruk

Mozaika: Zapojit empatii a oprostit se od předsudků. Psal jsem z obecně lidské zkušenosti, říká A. Sevruk

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččiny motánky

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babiččiny motánky

21. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Je tady další ročník Karlovarského skřivánka! Tradice soutěže mladých zpěváků pokračuje

Je tady další ročník Karlovarského skřivánka! Tradice soutěže mladých zpěváků pokračuje

21. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Lidi mě mají za hezouna, ale to hlavní mám v makovici. Jak přemýšlí designér Jan Plecháč

Lidi mě mají za hezouna, ale to hlavní mám v makovici. Jak přemýšlí designér Jan Plecháč

21. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody Diskuze časopisů Host & A2 – záznam ze dne 14.3.2024

Diskuze časopisů Host & A2 – záznam ze dne 14.3.2024

21. 3. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody Mozaika: Mnoho času nezbývá, bije na poplach v inscenaci Filoktétés. Last Minute Divadlo X10

Mozaika: Mnoho času nezbývá, bije na poplach v inscenaci Filoktétés. Last Minute Divadlo X10

21. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Hudbu pro děti píšu tak, jako bych ji psala pro sebe, říká Beata Hlavenková a zve na Struny dětem

Mozaika: Hudbu pro děti píšu tak, jako bych ji psala pro sebe, říká Beata Hlavenková a zve na Struny dětem

21. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Mozaika: Začíná Jeden svět: Ve 48 městech nabídne přes 100 titulů. Letos poprvé láká také výběr hraných filmů

Mozaika: Začíná Jeden svět: Ve 48 městech nabídne přes 100 titulů. Letos poprvé láká také výběr hraných filmů

21. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Ficovi je bezpečnosť Slovenska ukradnutá, chráni si iba vlastný zadok, tvrdí expremiér Dzurinda

Ficovi je bezpečnosť Slovenska ukradnutá, chráni si iba vlastný zadok, tvrdí expremiér Dzurinda

21. 3. 2024

45 min