Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Ředitel EPO1 gallery Jan Kunze: Člověk by měl pozitivně ovlivňovat lidi kolem sebe

Vizitka: Ředitel EPO1 gallery Jan Kunze: Člověk by měl pozitivně ovlivňovat lidi kolem sebe

19. 4. 2024

45 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?

19. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Ťažký týždeň: R.I.P. politické relácie

Ťažký týždeň: R.I.P. politické relácie

19. 4. 2024

13 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Zemančíková: S Kafkou na prázdninách

Ranní úvaha: Alena Zemančíková: S Kafkou na prázdninách

19. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody Od tejto vlády ľudia ani neočakávajú, že sa situácia v oblasti korupcie zlepší, tvrdí Xénia Makarová

Od tejto vlády ľudia ani neočakávajú, že sa situácia v oblasti korupcie zlepší, tvrdí Xénia Makarová

19. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Mozaika: Magnesia Litera 2024. Ceny si odnesli favoriti sázek na Knihu roku Machoninová, Torčík a Matějčková

Mozaika: Magnesia Litera 2024. Ceny si odnesli favoriti sázek na Knihu roku Machoninová, Torčík a Matějčková

18. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody Kronika světů - Deník Otce ze tmy

Kronika světů - Deník Otce ze tmy

18. 4. 2024

47 min

Obrázek epizody Design nábytku, propojení estetiky s funkčností

Design nábytku, propojení estetiky s funkčností

18. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Mozaika: Magnesia Litera 2024. Ceny si odnesli favoriti sázek na Knihu roku Machoninová, Torčík a Matějčková

Mozaika: Magnesia Litera 2024. Ceny si odnesli favoriti sázek na Knihu roku Machoninová, Torčík a Matějčková

18. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody Bedřich aka Fricek: Čím vás oslní dokuromán o Bedřichu Smetanovi

Bedřich aka Fricek: Čím vás oslní dokuromán o Bedřichu Smetanovi

18. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Ľudia chápu, že obeti je potrebné pomôcť, pri Ukrajine môžeme nahliadnuť do Ficovej duše, tvrdí analytik Matej Kandrík (podcast)

Ľudia chápu, že obeti je potrebné pomôcť, pri Ukrajine môžeme nahliadnuť do Ficovej duše, tvrdí analytik Matej Kandrík (podcast)

18. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody Mozaika: Mám rád nedopovězené příběhy. Fotka má nechat lidem prostor pro imaginaci, říká fotograf Birgus

Mozaika: Mám rád nedopovězené příběhy. Fotka má nechat lidem prostor pro imaginaci, říká fotograf Birgus

18. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Mám rád nedopovězené příběhy. Fotka má nechat lidem prostor pro imaginaci, říká fotograf Birgus

Mozaika: Mám rád nedopovězené příběhy. Fotka má nechat lidem prostor pro imaginaci, říká fotograf Birgus

18. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Česi zachraňujú situáciu na Ukrajine. Po svete zháňajú muníciu

Česi zachraňujú situáciu na Ukrajine. Po svete zháňajú muníciu

18. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Pětkrát Dalí v absurdní smyčce. „Film, u kterého přemýšlíte, jaké drogy režisér bere,“ líčí Sladký

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Pětkrát Dalí v absurdní smyčce. „Film, u kterého přemýšlíte, jaké drogy režisér bere,“ líčí Sladký

18. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody (19) Poslechnuto za rok 2024 - 1. část

(19) Poslechnuto za rok 2024 - 1. část

18. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody Pětkrát Dalí v absurdní smyčce. „Film, u kterého přemýšlíte, jaké drogy režisér bere,“ líčí Sladký

Pětkrát Dalí v absurdní smyčce. „Film, u kterého přemýšlíte, jaké drogy režisér bere,“ líčí Sladký

18. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Indická kořenná míšeninka podle Pražské kuchařky Karolíny Vávrové z roku 1895

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Indická kořenná míšeninka podle Pražské kuchařky Karolíny Vávrové z roku 1895

18. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Monika Žálková: Když se řekne pýcha, mně se vybaví pohádka o králi Miroslavovi a ševci, když si vyměnili oblek. Já už nic nemusím, podívejte se, jak jsem krásně oblečený!

Monika Žálková: Když se řekne pýcha, mně se vybaví pohádka o králi Miroslavovi a ševci, když si vyměnili oblek. Já už nic nemusím, podívejte se, jak jsem krásně oblečený!

18. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody ON TOPIC: Bonus: Psycholožka Šárka Miková o mobilech a sociálních sítích

ON TOPIC: Bonus: Psycholožka Šárka Miková o mobilech a sociálních sítích

18. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody ON TOPIC: Psycholožka Šárka Miková: Jak při výchově nastavit hranice a nepodrývat sebevědomí dětí?

ON TOPIC: Psycholožka Šárka Miková: Jak při výchově nastavit hranice a nepodrývat sebevědomí dětí?

18. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Destinační agentura Krušnohoří propojuje lidi, nově plánuje vybudování útulen

Destinační agentura Krušnohoří propojuje lidi, nově plánuje vybudování útulen

18. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Vizitka: Na jevišti po očku sleduju, jestli se mnou diváci jdou a jestli reagují, říká herečka Jana Plodková

Vizitka: Na jevišti po očku sleduju, jestli se mnou diváci jdou a jestli reagují, říká herečka Jana Plodková

18. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Je medveď skutočne nepriateľ? Ondrej Kameniar aj o tom, čo robiť pri strete (Ekocast)

Je medveď skutočne nepriateľ? Ondrej Kameniar aj o tom, čo robiť pri strete (Ekocast)

18. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Anna Vaverková ON AIR: „Rap neposlouchám, ale jeho práce s češtinou je mi blízká."

Anna Vaverková ON AIR: „Rap neposlouchám, ale jeho práce s češtinou je mi blízká."

18. 4. 2024

40 min