Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MALÝ PRINC (8) - Antoine de Saint-Exupéry - Četba na pokračování

MALÝ PRINC (8) - Antoine de Saint-Exupéry - Četba na pokračování

23. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Špína: Nalaďte se na šum severních krajů při průletu katalogem Northern Electronics

Špína: Nalaďte se na šum severních krajů při průletu katalogem Northern Electronics

23. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Rozhlasová hra BBC – nejlepší adaptace Tolkiena? || Tam a zase zpátky

Rozhlasová hra BBC – nejlepší adaptace Tolkiena? || Tam a zase zpátky

23. 5. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody Peter Marcina, Stanislav Harciník: Mirror Cocktail Bar aj Hospitality Expo sú postavené tak, ako by sme boli ich hosťami my sami

Peter Marcina, Stanislav Harciník: Mirror Cocktail Bar aj Hospitality Expo sú postavené tak, ako by sme boli ich hosťami my sami

23. 5. 2024

43 min

Obrázek epizody Akcent: Nový cirkus by si zasloužil víc peněz na lepší zázemí a aktivity v regionech, říká členka asociace

Akcent: Nový cirkus by si zasloužil víc peněz na lepší zázemí a aktivity v regionech, říká členka asociace

23. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Akcent: Nový cirkus by si zasloužil víc peněz na lepší zázemí a aktivity v regionech, říká členka asociace

Akcent: Nový cirkus by si zasloužil víc peněz na lepší zázemí a aktivity v regionech, říká členka asociace

23. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Co je na 29. ročníku festivalu nového a jak se rychle zorientovat?

Mozaika: Co je na 29. ročníku festivalu nového a jak se rychle zorientovat?

23. 5. 2024

5 min

Obrázek epizody V RTVS nevylučujú štrajk. S novou STVR hrozia pokuty Bruselu, pripomína Pavol Szalai z Reportérov bez hraníc (podcast)

V RTVS nevylučujú štrajk. S novou STVR hrozia pokuty Bruselu, pripomína Pavol Szalai z Reportérov bez hraníc (podcast)

23. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Sýrový speciál - Sýry a jejich role ve zdravém stravování.

Sýrový speciál - Sýry a jejich role ve zdravém stravování.

23. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Bořek Slezáček. Boj s trémou vám vezme i to málo co umíte, dovolte si být špatný, snaha po perfekcionismu tě zabije, metodou pokus omyl můžeš být čím chceš

Bořek Slezáček. Boj s trémou vám vezme i to málo co umíte, dovolte si být špatný, snaha po perfekcionismu tě zabije, metodou pokus omyl můžeš být čím chceš

23. 5. 2024

53 min

Obrázek epizody Don Juan a já - rozhovor s Hanou Burešovou a Reném Levínským

Don Juan a já - rozhovor s Hanou Burešovou a Reném Levínským

23. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Mozaika: Co je na 29. ročníku festivalu nového a jak se rychle zorientovat?

Mozaika: Co je na 29. ročníku festivalu nového a jak se rychle zorientovat?

23. 5. 2024

5 min

Obrázek epizody Ako bude vyzerať Slovensko po atentáte na Roberta Fica?

Ako bude vyzerať Slovensko po atentáte na Roberta Fica?

23. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody Z TRIBÚNY: Petr Čech zmizol rýchlejšie ako prázdny tanier

Z TRIBÚNY: Petr Čech zmizol rýchlejšie ako prázdny tanier

23. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Jaké filmy jsou největšími favority festivalu v Cannes? Příběh o tanečnici nebo cestě po Asii

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Jaké filmy jsou největšími favority festivalu v Cannes? Příběh o tanečnici nebo cestě po Asii

23. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Lukáš Kouřil: Je to zachycení posledních šestnácti let. Babička mi řekla: „Konec dobrý, všechno dobré.“ Všichni čerství třicátníci si knihu užijí.

Lukáš Kouřil: Je to zachycení posledních šestnácti let. Babička mi řekla: „Konec dobrý, všechno dobré.“ Všichni čerství třicátníci si knihu užijí.

23. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Lezecké centrum HANGAR – Markéta Nováčková a Barbora Durajová

Lezecké centrum HANGAR – Markéta Nováčková a Barbora Durajová

23. 5. 2024

47 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Smažené růže pro královničky podle receptu z Pojizeří

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Smažené růže pro královničky podle receptu z Pojizeří

23. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Marie Tilšarová: Rozhodla jsem se přijímat vše, co ke mně přichází, 1. díl

Marie Tilšarová: Rozhodla jsem se přijímat vše, co ke mně přichází, 1. díl

23. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Trapáci, spojme se! United Losers dráždí humorem nad propastí

Trapáci, spojme se! United Losers dráždí humorem nad propastí

23. 5. 2024

8 min

Obrázek epizody Mozaika: ZUŠlechťujeme uměním. Celostátní festival ZUŠ Open nabídne na 600 akcí. Vystoupí i Madgalena Kožená

Mozaika: ZUŠlechťujeme uměním. Celostátní festival ZUŠ Open nabídne na 600 akcí. Vystoupí i Madgalena Kožená

23. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: ZUŠlechťujeme uměním. Celostátní festival ZUŠ Open nabídne na 600 akcí. Vystoupí i Madgalena Kožená

Mozaika: ZUŠlechťujeme uměním. Celostátní festival ZUŠ Open nabídne na 600 akcí. Vystoupí i Madgalena Kožená

23. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Dominika Hašková (We Are Domi) ON AIR: „Ve světě na Eurosong promotéři slyší víc než v Čechách."

Dominika Hašková (We Are Domi) ON AIR: „Ve světě na Eurosong promotéři slyší víc než v Čechách."

23. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Jaké filmy jsou největšími favority festivalu v Cannes? Příběh o tanečnici nebo cestě po Asii

Jaké filmy jsou největšími favority festivalu v Cannes? Příběh o tanečnici nebo cestě po Asii

23. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Veľký rozhovor s Jánom Lašákom: Ako sa brankári predbiehajú s útočníkmi a aké sú trendy a štýly?

Veľký rozhovor s Jánom Lašákom: Ako sa brankári predbiehajú s útočníkmi a aké sú trendy a štýly?

23. 5. 2024

23 min