Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ranní úvaha: Daniel Raus: Pípa

Ranní úvaha: Daniel Raus: Pípa

19. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Epizoda 54 - Čas opovržení, kapitola druhá (část pátá)

Epizoda 54 - Čas opovržení, kapitola druhá (část pátá)

19. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Sme svedkami cieleného oslabovania politických práv a slobôd. Privádza ma to až k hnevu, tvrdí Katarína Batková z Via Iuris (podcast)

Sme svedkami cieleného oslabovania politických práv a slobôd. Privádza ma to až k hnevu, tvrdí Katarína Batková z Via Iuris (podcast)

19. 6. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak ve skutečnosti funguje migrace? Zastavit ji nejde, přestože nám to politici často slibují

Jak ve skutečnosti funguje migrace? Zastavit ji nejde, přestože nám to politici často slibují

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Balón může být záchrana! Vivat Messi cílí prostřednictvím fotbalového freestylu na mladé publikum

Mozaika: Balón může být záchrana! Vivat Messi cílí prostřednictvím fotbalového freestylu na mladé publikum

18. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Balón může být záchrana! Vivat Messi cílí prostřednictvím fotbalového freestylu na mladé publikum

Mozaika: Balón může být záchrana! Vivat Messi cílí prostřednictvím fotbalového freestylu na mladé publikum

18. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Ex libris: Jak ve skutečnosti funguje migrace? Zastavit ji nejde, přestože nám to politici často slibují

Ex libris: Jak ve skutečnosti funguje migrace? Zastavit ji nejde, přestože nám to politici často slibují

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Lex atentát môže zasiahnuť do ľudských práv či zakázať protesty. Je to drakonický zákon, hovorí Sloboda z Amnesty

Lex atentát môže zasiahnuť do ľudských práv či zakázať protesty. Je to drakonický zákon, hovorí Sloboda z Amnesty

18. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl I. - Domov - část XIV.

ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl I. - Domov - část XIV.

18. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Akcent: Židovské ghetto v Praze bývalo labyrintem, zažít ho můžete v kafkovské hře Hledá se Odradek

Akcent: Židovské ghetto v Praze bývalo labyrintem, zažít ho můžete v kafkovské hře Hledá se Odradek

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Akcent: Židovské ghetto v Praze bývalo labyrintem, zažít ho můžete v kafkovské hře Hledá se Odradek

Akcent: Židovské ghetto v Praze bývalo labyrintem, zažít ho můžete v kafkovské hře Hledá se Odradek

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody S psychoterapeutem Janem Kulhánkem na téma bodyshaming v tanečním světě i mimo něj

S psychoterapeutem Janem Kulhánkem na téma bodyshaming v tanečním světě i mimo něj

18. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Vo februári s ručnou brzdou, v júni so striebrom. Ako Gabriela Gajanová prišla do životnej formy?

Vo februári s ručnou brzdou, v júni so striebrom. Ako Gabriela Gajanová prišla do životnej formy?

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Přečetla jsem vítězné knihy Goodreads Choice Awards 2023 - stály za to?

Přečetla jsem vítězné knihy Goodreads Choice Awards 2023 - stály za to?

18. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je Martin Prokeš, ředitel Mezinárodního hudebního festivalu Lípa Musica

Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je Martin Prokeš, ředitel Mezinárodního hudebního festivalu Lípa Musica

18. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Osudy: Osudy Bohdana Holomíčka

Osudy: Osudy Bohdana Holomíčka

18. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Kostely mám už pod kůží, říká výtvarník Patrik Hábl

Mozaika: Kostely mám už pod kůží, říká výtvarník Patrik Hábl

18. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Kostely mám už pod kůží, říká výtvarník Patrik Hábl

Mozaika: Kostely mám už pod kůží, říká výtvarník Patrik Hábl

18. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Logo není všechno. Jak vytvořit značku, která přetrvá?

Logo není všechno. Jak vytvořit značku, která přetrvá?

18. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zadělávané husí drůbky

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zadělávané husí drůbky

18. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Mozaika: Světově uznávaný dirigent Vahan Mardirossian povede od přespříští sezóny pardubickou filharmonii

Mozaika: Světově uznávaný dirigent Vahan Mardirossian povede od přespříští sezóny pardubickou filharmonii

18. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Finové žijí zdravě, na narozeninové party se pila rozmarýnová limonáda

Finové žijí zdravě, na narozeninové party se pila rozmarýnová limonáda

18. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Epizoda 49 Žravucha a celní války | Krev elfů Pátá kapitola I

Epizoda 49 Žravucha a celní války | Krev elfů Pátá kapitola I

18. 6. 2024

52 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

Vizitka: Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

18. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tomáš Koblížek: Nikdo se nedozví, kdo jsi. Úvaha o cenzuře

Ranní úvaha: Tomáš Koblížek: Nikdo se nedozví, kdo jsi. Úvaha o cenzuře

18. 6. 2024

4 min