Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody co mají kadeřníci za problém s drogerkou? | VLASOJÍZDA

co mají kadeřníci za problém s drogerkou? | VLASOJÍZDA

13. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody Kateřina Chalupníková: I když je dítě pohodář, je mateřství složité | 13. 8. 2024

Kateřina Chalupníková: I když je dítě pohodář, je mateřství složité | 13. 8. 2024

13. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Proti ministerke kultúry Martine Šimkovičovej sa postavilo aj jej päť predchodcov

Proti ministerke kultúry Martine Šimkovičovej sa postavilo aj jej päť predchodcov

13. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Eragon - 5. Dar osudu

Eragon - 5. Dar osudu

13. 8. 2024

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Je to o stavu mysli, říká tenorista Pavel Černoch, který letos slaví životní jubileum

Mozaika: Je to o stavu mysli, říká tenorista Pavel Černoch, který letos slaví životní jubileum

13. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Je to o stavu mysli, říká tenorista Pavel Černoch, který letos slaví životní jubileum

Mozaika: Je to o stavu mysli, říká tenorista Pavel Černoch, který letos slaví životní jubileum

13. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody Natália Ručkayová – vždy mám štěstí na lidi

Natália Ručkayová – vždy mám štěstí na lidi

13. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Výživová poradna

Výživová poradna

13. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Tereza Namituche: Začala jsem přemýšlet nad tím, co znamená slovo štěstí

Tereza Namituche: Začala jsem přemýšlet nad tím, co znamená slovo štěstí

13. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Polské golabki

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Polské golabki

13. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Akrobat Petr Horníček: Cirkus je vrcholový sport. Na jevišti nesmíte přemýšlet, co bude zítra

Vizitka: Akrobat Petr Horníček: Cirkus je vrcholový sport. Na jevišti nesmíte přemýšlet, co bude zítra

13. 8. 2024

47 min

Obrázek epizody Letní speciál Popkultovky: Autorstvo nové knihy Pravidla vkusu aneb jak poznáme co je vkusné

Letní speciál Popkultovky: Autorstvo nové knihy Pravidla vkusu aneb jak poznáme co je vkusné

13. 8. 2024

51 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Šimečkom: Vláda púšťa zločincov a ničí kultúru, ideme protestovať

NA ROVINU s Michalom Šimečkom: Vláda púšťa zločincov a ničí kultúru, ideme protestovať

13. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody Epizoda 57 Konec | Krev elfů Sedmá kapitola II

Epizoda 57 Konec | Krev elfů Sedmá kapitola II

13. 8. 2024

47 min

Obrázek epizody Kuchařské čarování: Zeleninové radosti a kouzla letní kuchyně

Kuchařské čarování: Zeleninové radosti a kouzla letní kuchyně

13. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Zeleninové radosti a kouzla letní kuchyně

Zeleninové radosti a kouzla letní kuchyně

13. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Beneš: Mraky

Ranní úvaha: Petr Beneš: Mraky

13. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Já tak nebudu

Já tak nebudu

13. 8. 2024

6 min

Obrázek epizody Obědová pauza #27 na téma fat shaming aneb jak se dvě tlustý holky baví o tom, že jsou tlustý a proč je fajn nosit legíny

Obědová pauza #27 na téma fat shaming aneb jak se dvě tlustý holky baví o tom, že jsou tlustý a proč je fajn nosit legíny

13. 8. 2024

1 hod 40 min

Obrázek epizody Po čuni! Bez servítků o tom, co se děje v Liberty a proč má stát na Karvinsku giga factory.

Po čuni! Bez servítků o tom, co se děje v Liberty a proč má stát na Karvinsku giga factory.

13. 8. 2024

36 min

Obrázek epizody 109 - Zaklínač - Něco více

109 - Zaklínač - Něco více

13. 8. 2024

1 hod 37 min

Obrázek epizody Nenucený popkulturní výsek 3: Deadpool & Wolverine, V hlavě 2, Cornell Woolrich post mortem, Alan Moore před mortem

Nenucený popkulturní výsek 3: Deadpool & Wolverine, V hlavě 2, Cornell Woolrich post mortem, Alan Moore před mortem

13. 8. 2024

1 hod 39 min

Obrázek epizody Kultúra sa postavila proti ministerke Šimkovičovej. Jej odchod chcelo na námestí 9-tisíc ľudí

Kultúra sa postavila proti ministerke Šimkovičovej. Jej odchod chcelo na námestí 9-tisíc ľudí

12. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Taktovka: Pět měst, šest koncertů aneb SOČR v Japonsku

Taktovka: Pět měst, šest koncertů aneb SOČR v Japonsku

12. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Zlin Design Week 2024: Materiály, metody a vize pro města budoucnosti

Zlin Design Week 2024: Materiály, metody a vize pro města budoucnosti

12. 8. 2024

40 min