Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Máme se co otáčet, říká tatínek 12letého postiženého chlapce

Máme se co otáčet, říká tatínek 12letého postiženého chlapce

23. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babčák se špekem a houbama

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Babčák se špekem a houbama

23. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody FPI: Marek Španěl 2/2 I ARMA III, ARMA Reforger, Bohemia Incubator, Vigor, herní průmysl a dotace ..

FPI: Marek Španěl 2/2 I ARMA III, ARMA Reforger, Bohemia Incubator, Vigor, herní průmysl a dotace ..

23. 8. 2024

1 hod 38 min

Obrázek epizody Válka proti trampům je zbytečně vyhrocená. Znám je jako přátelské lidi, říká fotograf

Válka proti trampům je zbytečně vyhrocená. Znám je jako přátelské lidi, říká fotograf

23. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Jak číst obaly. Vyplatí se vůbec zkoumat složení potravin? Jak rozumět různým éčkům?

Jezte, ať vám to sluší: Jak číst obaly. Vyplatí se vůbec zkoumat složení potravin? Jak rozumět různým éčkům?

23. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Mozaika: S performerem a akrobatem Janem Jirákem z Feel the Universe o premiéře inscenace ONtestosterON

Mozaika: S performerem a akrobatem Janem Jirákem z Feel the Universe o premiéře inscenace ONtestosterON

23. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: S performerem a akrobatem Janem Jirákem z Feel the Universe o premiéře inscenace ONtestosterON

Mozaika: S performerem a akrobatem Janem Jirákem z Feel the Universe o premiéře inscenace ONtestosterON

23. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Nikdo o tom nebude vědět, protože tam nikdo nebude

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Nikdo o tom nebude vědět, protože tam nikdo nebude

23. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Duch pohřbeného — Karel Jaromír Erben (zastaralá slova)

Duch pohřbeného — Karel Jaromír Erben (zastaralá slova)

22. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Namiesto plnenia vládneho programu púšťajú ľuďom cirkusových medveďov na bicykli, tvrdí šéfredaktor Bárdy

Namiesto plnenia vládneho programu púšťajú ľuďom cirkusových medveďov na bicykli, tvrdí šéfredaktor Bárdy

22. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody Drtinová: Dětství jsem měla tvrdé, ale rodičům jsem časem porozuměla. Politika mě baví čím dál méně

Drtinová: Dětství jsem měla tvrdé, ale rodičům jsem časem porozuměla. Politika mě baví čím dál méně

22. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody Moloch. Minisérie sleduje následky útoku na prezidenta. Působí nepříjemně aktuálně, říká redaktorka

Moloch. Minisérie sleduje následky útoku na prezidenta. Působí nepříjemně aktuálně, říká redaktorka

22. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody #18: Transplantační medicína je hrozně vděčný obor, říká Jiří Froněk

#18: Transplantační medicína je hrozně vděčný obor, říká Jiří Froněk

22. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Prázdninový speciál - Finsko plné chuti

Prázdninový speciál - Finsko plné chuti

22. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Moloch. Minisérie sleduje následky útoku na prezidenta. Působí nepříjemně aktuálně, říká redaktorka

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Moloch. Minisérie sleduje následky útoku na prezidenta. Působí nepříjemně aktuálně, říká redaktorka

22. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Majú Slováci Maďari vo vzájomných vzťahoch guláš? (Bonus)

Majú Slováci Maďari vo vzájomných vzťahoch guláš? (Bonus)

22. 8. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Anna Krištofíková & Roman Koštál

Anna Krištofíková & Roman Koštál

22. 8. 2024

52 min

Obrázek epizody 5 knih, které mi změnily pohled na svět

5 knih, které mi změnily pohled na svět

22. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody 54. Klára Elšíková - novinářka a spisovatelka

54. Klára Elšíková - novinářka a spisovatelka

22. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Houbovka s jáhlami

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Houbovka s jáhlami

22. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Adriana Černá se vrátila z návštěvy Demokratické republiky Kongo v rámci ČvT

Adriana Černá se vrátila z návštěvy Demokratické republiky Kongo v rámci ČvT

22. 8. 2024

15 min

Obrázek epizody Adriana Černá z Člověka v tísni: Když se vrátím domů, mám pocit, že jsem se dostala do ráje

Adriana Černá z Člověka v tísni: Když se vrátím domů, mám pocit, že jsem se dostala do ráje

22. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Kulisa: LETNÍ SPECIÁL | Můj boj. Zamilovaný muž

Kulisa: LETNÍ SPECIÁL | Můj boj. Zamilovaný muž

22. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody Skončí sa bojkot v DAC? Slovenská „Barcelona“ a nevábivá liga na Tehelnom poli

Skončí sa bojkot v DAC? Slovenská „Barcelona“ a nevábivá liga na Tehelnom poli

22. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Riaditeľka Nadácie Milana Šimečku: Neexistuje prepojenie na Progresívne Slovensko,  kvôli vyjadreniam politikov čelíme vyhrážkam smrti (Demagog.sk)

Riaditeľka Nadácie Milana Šimečku: Neexistuje prepojenie na Progresívne Slovensko, kvôli vyjadreniam politikov čelíme vyhrážkam smrti (Demagog.sk)

22. 8. 2024

33 min