Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Martin Vopěnka: Na cestách jsem zažil utrpení. Pamatuji si je jako film | 1. 10. 2024

Martin Vopěnka: Na cestách jsem zažil utrpení. Pamatuji si je jako film | 1. 10. 2024

Obrázek epizody Martin Vopěnka: Na cestách jsem zažil utrpení. Pamatuji si je jako film | 1. 10. 2024

Poslechněte si podcast

1. 10. 2024

29 min

O epizodě podcastu

Spisovatel Martin Vopěnka, který je zakladatelem nakladatelství Práh, v pořadu Čtenáři popsal, jak v devadesátých letech se svým podnikáním začínal. Moderátorce Kristině Kloubkové řekl, jak vypadá jeho tvůrčí proces. Vysvětlil například, proč stále píše na papír místo počítače nebo proč svou tvorbu během psaní zásadně nikomu neukazuje.

Spisovatel Martin Vopěnka, který je zakladatelem nakladatelství Práh, v pořadu Čtenáři popsal, jak v devadesátých letech se svým podnikáním začínal. Moderátorce Kristině Kloubkové řekl, jak vypadá jeho tvůrčí proces. Vysvětlil například, proč stále píše na papír místo počítače nebo proč svou tvorbu během psaní zásadně nikomu neukazuje.

Popis podcastu

Jaké jsou životní knihy herců, zpěváků a dalších osobností? Jak píši své knihy čeští spisovatelé? A jaké knihy právě teď vycházejí?