Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sezónní ovoce - Jak jíst v souladu s ročním obdobím?

Sezónní ovoce - Jak jíst v souladu s ročním obdobím?

19. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Kamil Funiok z Aše zdolal Stezku Českem jako potulný nádeník bez peněz

Kamil Funiok z Aše zdolal Stezku Českem jako potulný nádeník bez peněz

19. 9. 2024

13 min

Obrázek epizody Mozaika: Vladimír Mišík si na nové desce zazpíval se synem Adamem. Nejdřív ho nepoznal, říká Petr Ostrouchov

Mozaika: Vladimír Mišík si na nové desce zazpíval se synem Adamem. Nejdřív ho nepoznal, říká Petr Ostrouchov

19. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Vladimír Mišík si na nové desce zazpíval se synem Adamem. Nejdřív ho nepoznal, říká Petr Ostrouchov

Mozaika: Vladimír Mišík si na nové desce zazpíval se synem Adamem. Nejdřív ho nepoznal, říká Petr Ostrouchov

19. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Pravda vs. fikce v Národním opruzení (část první)

Pravda vs. fikce v Národním opruzení (část první)

19. 9. 2024

45 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Film Až na věky působí terapeuticky. Může připomínat krize, které zažívá každý z nás, říká kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Film Až na věky působí terapeuticky. Může připomínat krize, které zažívá každý z nás, říká kritik

19. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Film Až na věky působí terapeuticky. Může připomínat krize, které zažívá každý z nás, říká kritik

Film Až na věky působí terapeuticky. Může připomínat krize, které zažívá každý z nás, říká kritik

19. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Šimečkom: Ak končím pre dotácie, nech odstúpi aj Robert Fico

NA ROVINU s Michalom Šimečkom: Ak končím pre dotácie, nech odstúpi aj Robert Fico

19. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Sulc podle prababičky paní Jakouběové

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Sulc podle prababičky paní Jakouběové

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody „Při focení architektury se domům snažím porozumět,“ říká architekt a fotograf Petr Jehlík

„Při focení architektury se domům snažím porozumět,“ říká architekt a fotograf Petr Jehlík

19. 9. 2024

54 min

Obrázek epizody Mozaika: Jindřich Bálek hodnotí vystoupení Vídeňských filharmoniků pod taktovkou Christiana Thielemanna

Mozaika: Jindřich Bálek hodnotí vystoupení Vídeňských filharmoniků pod taktovkou Christiana Thielemanna

19. 9. 2024

6 min

Obrázek epizody Vizitka: Miloslav König: Nesnažil jsem se být jako Houellebecq, při zkouškách jsem ho nenáviděl

Vizitka: Miloslav König: Nesnažil jsem se být jako Houellebecq, při zkouškách jsem ho nenáviděl

19. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Mozaika: Jindřich Bálek hodnotí vystoupení Vídeňských filharmoniků pod taktovkou Christiana Thielemanna

Mozaika: Jindřich Bálek hodnotí vystoupení Vídeňských filharmoniků pod taktovkou Christiana Thielemanna

19. 9. 2024

6 min

Obrázek epizody #21 - Dinosauří erotika (Gigi Whitney & Chuck Tingle)

#21 - Dinosauří erotika (Gigi Whitney & Chuck Tingle)

19. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody Zmatení v jednotkách na webu. Řekni si o web #37

Zmatení v jednotkách na webu. Řekni si o web #37

19. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Milé i nemilé postavy napříč knižní sérií

Milé i nemilé postavy napříč knižní sérií

19. 9. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Zbyněk Černík: O červených kobercích a záři reflektorů

Ranní úvaha: Zbyněk Černík: O červených kobercích a záři reflektorů

19. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Anti-climax ecology theory

Anti-climax ecology theory

19. 9. 2024

56 min

Obrázek epizody Anti-climax ecology

Anti-climax ecology

19. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Kateřina Pechová

Kateřina Pechová

19. 9. 2024

38 min

Obrázek epizody Cítím se šťastná a sama sebou po tvém boku

Cítím se šťastná a sama sebou po tvém boku

19. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Kde jsem já, tam bude i můj učedník

Kde jsem já, tam bude i můj učedník

19. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody STVR v područí politikov by mala radšej zaniknúť, tvrdí Ivan Brada zo štrajkového výboru (podcast)

STVR v područí politikov by mala radšej zaniknúť, tvrdí Ivan Brada zo štrajkového výboru (podcast)

19. 9. 2024

45 min

Obrázek epizody Akcent: Korpus češtiny si zahrává s AI, ale taky usnadňuje výuku cizinců

Akcent: Korpus češtiny si zahrává s AI, ale taky usnadňuje výuku cizinců

18. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Kdo je Tom Bombadil? || Tam a zase zpátky

Kdo je Tom Bombadil? || Tam a zase zpátky

18. 9. 2024

1 hod 31 min