Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ep. 211 - Wizard On! Bachelor Winter Games w/ Kelly Schubert (LIVE in PDX!)

Ep. 211 - Wizard On! Bachelor Winter Games w/ Kelly Schubert (LIVE in PDX!)

23. 10. 2024

36 min

Obrázek epizody 38. Velká paintballová odplata

38. Velká paintballová odplata

23. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody SCIENCE WINE #1 | Třetí dimenze v tisku

SCIENCE WINE #1 | Třetí dimenze v tisku

23. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Dcera národa, Vlastně se nic nestalo. Seriály pro mladé máme, ale…

Dcera národa, Vlastně se nic nestalo. Seriály pro mladé máme, ale…

23. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Akcent: Dcera národa, Vlastně se nic nestalo. Seriály pro mladé máme, ale…

Akcent: Dcera národa, Vlastně se nic nestalo. Seriály pro mladé máme, ale…

23. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Akcent: Dcera národa, Vlastně se nic nestalo. Seriály pro mladé máme, ale…

Akcent: Dcera národa, Vlastně se nic nestalo. Seriály pro mladé máme, ale…

23. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Barbora Vaculíková ON AIR: "Spolužáci na základce nechápali, že moje máma je Saxana."

Barbora Vaculíková ON AIR: "Spolužáci na základce nechápali, že moje máma je Saxana."

23. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl II. - Krvavý labyrint - část XIII.

ZAPOMENUTÉ KNIHY | Vladimír Vaněk - Země krvácí země kvete | Díl II. - Krvavý labyrint - část XIII.

23. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Bourání: Zrcadla umí přemodelovat byt. A taky zahánějí čarodějnice, směje se architekt Nedvěd

Bourání: Zrcadla umí přemodelovat byt. A taky zahánějí čarodějnice, směje se architekt Nedvěd

23. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Planetologie - zastavení Atlanských proudů

Planetologie - zastavení Atlanských proudů

23. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Krůtí plátky s omáčkou a pečenými paprikami. Odborníci řadí krůtu mezi takzvané superpotraviny

Vaříme s Habadějem: Krůtí plátky s omáčkou a pečenými paprikami. Odborníci řadí krůtu mezi takzvané superpotraviny

23. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody Zrcadla umí přemodelovat byt. A taky zahánějí čarodějnice, směje se architekt Nedvěd

Zrcadla umí přemodelovat byt. A taky zahánějí čarodějnice, směje se architekt Nedvěd

23. 10. 2024

43 min

Obrázek epizody Mladí utekajú za vzdelaním do zahraničia. Doma vidia nekvalitu. Pozreli sme sa na ich motivácie (podcast)

Mladí utekajú za vzdelaním do zahraničia. Doma vidia nekvalitu. Pozreli sme sa na ich motivácie (podcast)

23. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody SHARE: Veľký podcast o elektromobiloch: Staré mýty vs reálne nedostatky

SHARE: Veľký podcast o elektromobiloch: Staré mýty vs reálne nedostatky

23. 10. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Jak se káva vaří

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Jak se káva vaří

23. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Sestra vraha znala, já ne - tak vznikala detektivka soutěžící z Peče celá země

Sestra vraha znala, já ne - tak vznikala detektivka soutěžící z Peče celá země

23. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody Ep. 13: Proč je ODVAHA bestseller? Jak psát jako MARKÉTA LUKÁŠKOVÁ

Ep. 13: Proč je ODVAHA bestseller? Jak psát jako MARKÉTA LUKÁŠKOVÁ

23. 10. 2024

38 min

Obrázek epizody Mozaika: Babička mi usilovala o život. Nemoc z ní udělala malé, staré, seschlé monstrum, říká Miloš Urban

Mozaika: Babička mi usilovala o život. Nemoc z ní udělala malé, staré, seschlé monstrum, říká Miloš Urban

23. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Babička mi usilovala o život. Nemoc z ní udělala malé, staré, seschlé monstrum, říká Miloš Urban

Mozaika: Babička mi usilovala o život. Nemoc z ní udělala malé, staré, seschlé monstrum, říká Miloš Urban

23. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Vizitka: Vizuální umělec Daniel Vlček: Historie Benátek stojí na adaptaci s vodním elementem

Vizitka: Vizuální umělec Daniel Vlček: Historie Benátek stojí na adaptaci s vodním elementem

23. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody Epizoda 67 Netflix Zaklínač w/Kryštof | S1E3 Zrádce měsíc

Epizoda 67 Netflix Zaklínač w/Kryštof | S1E3 Zrádce měsíc

23. 10. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizuální smog unifikuje města. Procházka Olomoucí, po které uvidíte veřejný prostor jinýma očima

Vizuální smog unifikuje města. Procházka Olomoucí, po které uvidíte veřejný prostor jinýma očima

23. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Neďaleko smrteľného útoku medveďa pri obci Hybe odhalili aktivisti poľovnícke vnadisko, elektronický odpad zaplavuje východnú Áziu: 5 zaujímavých ekologických správ, ktoré vás môžu zaujať (Ekonews)

Neďaleko smrteľného útoku medveďa pri obci Hybe odhalili aktivisti poľovnícke vnadisko, elektronický odpad zaplavuje východnú Áziu: 5 zaujímavých ekologických správ, ktoré vás môžu zaujať (Ekonews)

23. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody 42 - O whisky se Zdeňkem Musilem a Kamilem Kutinou

42 - O whisky se Zdeňkem Musilem a Kamilem Kutinou

23. 10. 2024

2 hod 19 min

Obrázek epizody Nestačí navrhovat pro happy path. Řekni si o web #42

Nestačí navrhovat pro happy path. Řekni si o web #42

23. 10. 2024

4 min