Úvodní epizoda nové série „gastro speciálů“ s předními českými šéfkuchaři. Národní sommelierka vám spolu se spoluautorem projektu Pavlem Buchwaldkem představí unikátní gastroworkshopy, které odstartují již v lednu 2025. Ty se budou zaměřovat na párování vína a jídla ve zcela novém formátu, kdy se účastníci budou moci ponořit opravdu hluboko do krás snoubení českých vín se špičkovou gastronomií.Pavel v této epizodě vylíčí svou bohatou kuchařskou minulost a podělí se o příběh, jak se z kuchaře nečekaně stane dodavatel vína v čele vlastní firmy b.wine. Spolu s Klárou vám pak postupně odhalí jednotlivé šéfkuchaře, se kterými se poznáte během následujících dílů podcastu. Zároveň také poodkryjí, na co se budete moci těšit během samotných workshopů a kdy a kde se odehrají.Projekt vzniká za podpory Vinařského fondu. Děkujeme.
Úvodní epizoda nové série „gastro speciálů“ s předními českými šéfkuchaři. Národní sommelierka vám spolu se spoluautorem projektu Pavlem Buchwaldkem představí unikátní gastroworkshopy, které odstartují již v lednu 2025. Ty se budou zaměřovat na párování vína a jídla ve zcela novém formátu, kdy se účastníci budou moci ponořit opravdu hluboko do krás snoubení českých vín se špičkovou gastronomií.
Pavel v této epizodě vylíčí svou bohatou kuchařskou minulost a podělí se o příběh, jak se z kuchaře nečekaně stane dodavatel vína v čele vlastní firmy b.wine. Spolu s Klárou vám pak postupně odhalí jednotlivé šéfkuchaře, se kterými se poznáte během následujících dílů podcastu. Zároveň také poodkryjí, na co se budete moci těšit během samotných workshopů a kdy a kde se odehrají.
Projekt vzniká za podpory Vinařského fondu. Děkujeme.
Podcast pro všechny, kteří si kladou otázku „červený nebo bílý“ aspoň jednou týdně. Naše povídání je o víně z mnoha pohledů. Tedy nečekejte jen vinařky a vinaře, ale v podstatě kohokoliv, kdo má rád víno a nějakým způsobem se účastní jeho života. A ten je fakt dlouhý.