Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Přes 50 let v chebském muzeu. Iva Votroubková a její cesta za uchováním historie

Přes 50 let v chebském muzeu. Iva Votroubková a její cesta za uchováním historie

25. 11. 2024

14 min

Obrázek epizody Dopravný znalec Holéci: Nechať odkaz na aute, ktoré ste poškodili? Všade sú kamery

Dopravný znalec Holéci: Nechať odkaz na aute, ktoré ste poškodili? Všade sú kamery

25. 11. 2024

14 min

Obrázek epizody Králík s bůčkem na česneku

Králík s bůčkem na česneku

25. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Králík s bůčkem na česneku

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Králík s bůčkem na česneku

25. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Šiřitel osvěty o umělé inteligenci Hrách: Jedno z největších rizik AI je nedostatečná informovanost

Vizitka: Šiřitel osvěty o umělé inteligenci Hrách: Jedno z největších rizik AI je nedostatečná informovanost

25. 11. 2024

45 min

Obrázek epizody Andrea a Michal Meškovci z Martinusu: Slovensko je plné filantropov

Andrea a Michal Meškovci z Martinusu: Slovensko je plné filantropov

25. 11. 2024

53 min

Obrázek epizody Mozaika: První hromadná zkouška Tisíce hlasů: „Vše je na dobré cestě, posluchači se mají na co těšit.“

Mozaika: První hromadná zkouška Tisíce hlasů: „Vše je na dobré cestě, posluchači se mají na co těšit.“

25. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: První hromadná zkouška Tisíce hlasů: „Vše je na dobré cestě, posluchači se mají na co těšit.“

Mozaika: První hromadná zkouška Tisíce hlasů: „Vše je na dobré cestě, posluchači se mají na co těšit.“

25. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Farma u Černého kříže - Otakar Batlička - Na vlnách odvahy a dobrodružství

Farma u Černého kříže - Otakar Batlička - Na vlnách odvahy a dobrodružství

25. 11. 2024

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Objevte jinou stránku Orhana Pamuka. DOX nabízí průřez jeho výtvarným dílem

Mozaika: Objevte jinou stránku Orhana Pamuka. DOX nabízí průřez jeho výtvarným dílem

25. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Objevte jinou stránku Orhana Pamuka. DOX nabízí průřez jeho výtvarným dílem

Mozaika: Objevte jinou stránku Orhana Pamuka. DOX nabízí průřez jeho výtvarným dílem

25. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Publicast #10: Milan Broum | Olympic

Publicast #10: Milan Broum | Olympic

25. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Bělíček: Sally Rooney a možnost lásky v nepřátelském světě

Ranní úvaha: Jan Bělíček: Sally Rooney a možnost lásky v nepřátelském světě

25. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody 58. díl - Bridgertonovi - Hyacinth - 18-20. kapitola

58. díl - Bridgertonovi - Hyacinth - 18-20. kapitola

25. 11. 2024

54 min

Obrázek epizody Epizoda 164 - Princův útěk (Kapitola 28)

Epizoda 164 - Princův útěk (Kapitola 28)

25. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Kateřina Klusáková: V CIRQUEONu chceme vytvářet bezpečné prostředí, aby se tady každý cítil dobře

Kateřina Klusáková: V CIRQUEONu chceme vytvářet bezpečné prostředí, aby se tady každý cítil dobře

25. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Novinár Hanák: Viktor Orbán sa vykresľuje ako politický génius. Zisťovali sme, či sa naozaj orbanizuje Slovensko

Novinár Hanák: Viktor Orbán sa vykresľuje ako politický génius. Zisťovali sme, či sa naozaj orbanizuje Slovensko

25. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan

Jakub Baštinec: Nikka Perfect Serve je jednou z TOP soutěží. Můj koktejl je bizarní twist na Manhattan

24. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Jezuité byli víc než jen paliči knih

Jezuité byli víc než jen paliči knih

24. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody 57. díl - Bridgertonovi - Hyacinth - 15-17. kapitola

57. díl - Bridgertonovi - Hyacinth - 15-17. kapitola

24. 11. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Prácheňský TAM-TAM #14: Jan Štifter - Za tichem Novohradských hor přes Krajinu roztavených zvonů

Prácheňský TAM-TAM #14: Jan Štifter - Za tichem Novohradských hor přes Krajinu roztavených zvonů

24. 11. 2024

1 hod 28 min

Obrázek epizody Jak si vybrat knížky k maturitě

Jak si vybrat knížky k maturitě

24. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody Vanda Hybnerová: Tři týdny jsem nesměla mluvit. Nevěděla jsem, jak bude můj hlas po operaci znít - Retroview podcast

Vanda Hybnerová: Tři týdny jsem nesměla mluvit. Nevěděla jsem, jak bude můj hlas po operaci znít - Retroview podcast

24. 11. 2024

57 min

Obrázek epizody Dechový soubor Alinde Quintet sbírá úspěchy a koncertuje po celé Evropě

Dechový soubor Alinde Quintet sbírá úspěchy a koncertuje po celé Evropě

24. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody [BONUSOVÝ DÍL] HONEYTALK na téma MIKROBIOMU STŘEV aka jak můžou probiotika ovlivnit celé naše zdraví

[BONUSOVÝ DÍL] HONEYTALK na téma MIKROBIOMU STŘEV aka jak můžou probiotika ovlivnit celé naše zdraví

24. 11. 2024

10 min