Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Epizoda 74: Max Allan Collins (feat. Matěj Svoboda)

Epizoda 74: Max Allan Collins (feat. Matěj Svoboda)

5. 8. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Lhářka podvodníček, nedúvěrihodná persona H. M.

Lhářka podvodníček, nedúvěrihodná persona H. M.

5. 8. 2025

40 min

Obrázek epizody Bruselští ať jdou příkladem nebo nemají morální právo

Bruselští ať jdou příkladem nebo nemají morální právo

5. 8. 2025

17 min

Obrázek epizody Měřítko kvality

Měřítko kvality

5. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Marko Čermák, přední český bendžista, bluegrasista a kreslíř Rychlých šípů tráví rád čas v Jáchymově na Karlovarsku

Marko Čermák, přední český bendžista, bluegrasista a kreslíř Rychlých šípů tráví rád čas v Jáchymově na Karlovarsku

4. 8. 2025

17 min

Obrázek epizody Srpnová online merenda 2025

Srpnová online merenda 2025

4. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Mám obavy o férovosť volieb, zápas o lepšie Slovensko však ešte nekončí a má zmysel, tvrdí Peter Bárdy

Mám obavy o férovosť volieb, zápas o lepšie Slovensko však ešte nekončí a má zmysel, tvrdí Peter Bárdy

4. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody #104 Denisa Slavíková

#104 Denisa Slavíková

4. 8. 2025

2 hod 1 min

Obrázek epizody Akcent: Za lásku ke kýči se nebičujme. Je ale fajn rozpoznat, kdy námi manipuluje, říká publicistka

Akcent: Za lásku ke kýči se nebičujme. Je ale fajn rozpoznat, kdy námi manipuluje, říká publicistka

4. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Za lásku ke kýči se nebičujme. Je ale fajn rozpoznat, kdy námi manipuluje, říká publicistka

Za lásku ke kýči se nebičujme. Je ale fajn rozpoznat, kdy námi manipuluje, říká publicistka

4. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Akcent: Za lásku ke kýči se nebičujme. Je ale fajn rozpoznat, kdy námi manipuluje, říká publicistka

Akcent: Za lásku ke kýči se nebičujme. Je ale fajn rozpoznat, kdy námi manipuluje, říká publicistka

4. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Buchty o umču: Abstrakce není umění z nouze, když neumíte nakreslit koně nebo sluníčko

Buchty o umču: Abstrakce není umění z nouze, když neumíte nakreslit koně nebo sluníčko

4. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Na škole mě držely lidové tance, z baletu jsem byl na propadnutí, vzpomínal Vlastimil Harapes

Na škole mě držely lidové tance, z baletu jsem byl na propadnutí, vzpomínal Vlastimil Harapes

4. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Momenty: Na škole mě držely lidové tance, z baletu jsem byl na propadnutí, vzpomínal Vlastimil Harapes

Momenty: Na škole mě držely lidové tance, z baletu jsem byl na propadnutí, vzpomínal Vlastimil Harapes

4. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody 21. Haruki Murakami - Reálné psycho světy (Kafka na pobřeží)

21. Haruki Murakami - Reálné psycho světy (Kafka na pobřeží)

4. 8. 2025

46 min

Obrázek epizody Marko Čermák, legendární bendžista a kreslíř Rychlých šípů stále tvoří a jezdí pod širák

Marko Čermák, legendární bendžista a kreslíř Rychlých šípů stále tvoří a jezdí pod širák

4. 8. 2025

33 min

Obrázek epizody Vizitka: Překladatel Lázňovský: Ve Francii se někdy cítím svobodnější. Lidé si tam spolu rádi povídají

Vizitka: Překladatel Lázňovský: Ve Francii se někdy cítím svobodnější. Lidé si tam spolu rádi povídají

4. 8. 2025

46 min

Obrázek epizody Expert na AI z KINITu: Regulovať sociálne siete je supernáročné, ale ak rezignujeme, dopadneme zle

Expert na AI z KINITu: Regulovať sociálne siete je supernáročné, ale ak rezignujeme, dopadneme zle

4. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Týden s básnířkou: Anna Pammrová - Sever nám pozdrav ráno vyl…

Týden s básnířkou: Anna Pammrová - Sever nám pozdrav ráno vyl…

4. 8. 2025

48 sec

Obrázek epizody #24 Čtvrté křídlo - 23. kapitola

#24 Čtvrté křídlo - 23. kapitola

4. 8. 2025

1 hod 34 min

Obrázek epizody Publicast #26: Staré Pušky | 15 let na scéně

Publicast #26: Staré Pušky | 15 let na scéně

4. 8. 2025

39 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Respekt k jedinečnosti každého z nás

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Respekt k jedinečnosti každého z nás

4. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Marie Rysulová (Marylu): Skrze oblečení a textil chci změnit outdoorový a sportovní průmysl

Marie Rysulová (Marylu): Skrze oblečení a textil chci změnit outdoorový a sportovní průmysl

4. 8. 2025

1 hod 53 min

Obrázek epizody 25. díl - Cizinka - 24. kapitola

25. díl - Cizinka - 24. kapitola

4. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Epizoda 192 - U Gringottových (Kapitola 26)

Epizoda 192 - U Gringottových (Kapitola 26)

4. 8. 2025

44 min