Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #5 Koučink | David Heider |

#5 Koučink | David Heider |

13. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody 10. Epizoda - Dvůr křídel a zmaru (19.-20. kapitola)

10. Epizoda - Dvůr křídel a zmaru (19.-20. kapitola)

13. 11. 2025

59 min

Obrázek epizody Knižní hádanky s Petrou Klabouchovou

Knižní hádanky s Petrou Klabouchovou

13. 11. 2025

35 min

Obrázek epizody Záchrana Božího lidu

Záchrana Božího lidu

13. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Režim vtedy padol za desať dní, ten dnešný je treba demaskovať, hovorí dramaturg námestí Novembra’89 Martin Bútora

Režim vtedy padol za desať dní, ten dnešný je treba demaskovať, hovorí dramaturg námestí Novembra’89 Martin Bútora

12. 11. 2025

49 min

Obrázek epizody Naďa Konvalinková: Mám ráda adventní období. Svítím už teď!

Naďa Konvalinková: Mám ráda adventní období. Svítím už teď!

12. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Kdo je Medděd?

Kdo je Medděd?

12. 11. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody BONUS - POV Xaden, 9. kapitola

BONUS - POV Xaden, 9. kapitola

12. 11. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody „Tohle víno je FÉR.“ Michal Vavřich, fervino.cz

„Tohle víno je FÉR.“ Michal Vavřich, fervino.cz

12. 11. 2025

56 min

Obrázek epizody Sekyrky s sebou, skaut není kroužek a kde je, prosím, někdo dospělý? | Skauting

Sekyrky s sebou, skaut není kroužek a kde je, prosím, někdo dospělý? | Skauting

12. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Akcent: Osvobozené divadlo, Largo desolato na Dramoxu. Slavné kusy přibývají, problém jsou autorská práva

Akcent: Osvobozené divadlo, Largo desolato na Dramoxu. Slavné kusy přibývají, problém jsou autorská práva

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Osvobozené divadlo, Largo desolato na Dramoxu. Slavné kusy přibývají, problém jsou autorská práva

Osvobozené divadlo, Largo desolato na Dramoxu. Slavné kusy přibývají, problém jsou autorská práva

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Akcent: Osvobozené divadlo, Largo desolato na Dramoxu. Slavné kusy přibývají, problém jsou autorská práva

Akcent: Osvobozené divadlo, Largo desolato na Dramoxu. Slavné kusy přibývají, problém jsou autorská práva

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Alternatíva voči Smeru: Sú Korčok či Ódor prípravou na prevzatie moci?

Alternatíva voči Smeru: Sú Korčok či Ódor prípravou na prevzatie moci?

12. 11. 2025

20 min

Obrázek epizody Jaké jídlo miluje Vladimír Polák a co by nikdy nepozřel? Po čuni gurmán!

Jaké jídlo miluje Vladimír Polák a co by nikdy nepozřel? Po čuni gurmán!

12. 11. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody TLG Podcast: Zuzana Husárová

TLG Podcast: Zuzana Husárová

12. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Bourání: Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

Holčičce růžový pokojíček a chlapečkovi bleděmodrý? Z toho mám kopřivku, říká architektka

12. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody CHCI S TEBOU DO CIRKUSU! On The Edge jako jediný festival současného cirkusu ve Vídni

CHCI S TEBOU DO CIRKUSU! On The Edge jako jediný festival současného cirkusu ve Vídni

12. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Kachní prsa se zeleninou. Na nedostatek příznivců si tohle lahodné maso rozhodně nemůže stěžovat

Vaříme s Habadějem: Kachní prsa se zeleninou. Na nedostatek příznivců si tohle lahodné maso rozhodně nemůže stěžovat

12. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Kachní prsa se zeleninou. Na nedostatek příznivců si tohle lahodné maso rozhodně nemůže stěžovat

Kachní prsa se zeleninou. Na nedostatek příznivců si tohle lahodné maso rozhodně nemůže stěžovat

12. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Válka ševců

Válka ševců

12. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

Bažantí prsa ve vinném těstíčku podle Lovcovy kuchyně Václava Soukupa

12. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Nacistická propaganda v ČSR

Nacistická propaganda v ČSR

12. 11. 2025

26 min