Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Objevte si Houellebecqa sami! Třeba v divadelním provedení románu Serotonin

Objevte si Houellebecqa sami! Třeba v divadelním provedení románu Serotonin

28. 8. 2020

43 min

Obrázek epizody ArtCafé - Objevte si Houellebecqa sami! Třeba v divadelním provedení románu Serotonin

ArtCafé - Objevte si Houellebecqa sami! Třeba v divadelním provedení románu Serotonin

28. 8. 2020

43 min

Obrázek epizody Studna

Studna

28. 8. 2020

8 min

Obrázek epizody Objevte si Houellebecqa sami! Třeba v divadelním provedení románu Serotonin

Objevte si Houellebecqa sami! Třeba v divadelním provedení románu Serotonin

28. 8. 2020

43 min

Obrázek epizody Výroba pralinek je alchymie – každá desetinka teplotního stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová

Výroba pralinek je alchymie – každá desetinka teplotního stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová

28. 8. 2020

19 min

Obrázek epizody poslouchám ženy, dokud se nezasměju

poslouchám ženy, dokud se nezasměju

28. 8. 2020

55 min

Obrázek epizody Jan Kavan a Lukáš Medek I CBE Software (part 2)

Jan Kavan a Lukáš Medek I CBE Software (part 2)

28. 8. 2020

1 hod 1 min

Obrázek epizody Oliver & Nina (bao-bab)

Oliver & Nina (bao-bab)

28. 8. 2020

36 min

Obrázek epizody Mozaika - Na Kokořínsku jsou desítky skalních bytů. Žili v nich lidé ještě ve 20. století

Mozaika - Na Kokořínsku jsou desítky skalních bytů. Žili v nich lidé ještě ve 20. století

28. 8. 2020

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha - Pavla Bergmannová: O radosti z vaření

Ranní úvaha - Pavla Bergmannová: O radosti z vaření

28. 8. 2020

5 min

Obrázek epizody Mozaika - Mezinárodní Bookerovu cenu získala nizozemská transgender autorka. Stala se současně nejmladší vítězkou v historii

Mozaika - Mezinárodní Bookerovu cenu získala nizozemská transgender autorka. Stala se současně nejmladší vítězkou v historii

27. 8. 2020

4 min

Obrázek epizody Kdo si vezme Kateřinu?

Kdo si vezme Kateřinu?

27. 8. 2020

11 min

Obrázek epizody #16_ Barbora Hu _ Podivej se dovnitř

#16_ Barbora Hu _ Podivej se dovnitř

27. 8. 2020

1 hod 16 min

Obrázek epizody Obnova Bejrútu potrvá několik let, domnívá se Miroslav Lukeš z Lokte, který byl do Libanonu povolán

Obnova Bejrútu potrvá několik let, domnívá se Miroslav Lukeš z Lokte, který byl do Libanonu povolán

27. 8. 2020

15 min

Obrázek epizody Hugo Toxxx ON AIR: „Všechny moje beefy souvisely s obhajobou žánru."

Hugo Toxxx ON AIR: „Všechny moje beefy souvisely s obhajobou žánru."

27. 8. 2020

29 min

Obrázek epizody Megafon – podcast o knižním světě: Zbigniew Czendlik a rozhovory s úsměvem

Megafon – podcast o knižním světě: Zbigniew Czendlik a rozhovory s úsměvem

27. 8. 2020

29 min

Obrázek epizody Ranní úvaha - Petr Vizina: Země, které chybí jen málo

Ranní úvaha - Petr Vizina: Země, které chybí jen málo

27. 8. 2020

4 min

Obrázek epizody Mozaika - Výmluvné čekání na velkou událost. Eva Střihavková ve své prvotině líčí čtyřiadvacet hodin v životě obyvatel severočeského maloměsta

Mozaika - Výmluvné čekání na velkou událost. Eva Střihavková ve své prvotině líčí čtyřiadvacet hodin v životě obyvatel severočeského maloměsta

27. 8. 2020

4 min

Obrázek epizody Mozaika - Ostrava opět centrem nové opery!

Mozaika - Ostrava opět centrem nové opery!

27. 8. 2020

5 min

Obrázek epizody Futura Gallery: Pays du soleil (Ludovic Beillard)

Futura Gallery: Pays du soleil (Ludovic Beillard)

27. 8. 2020

14 min

Obrázek epizody Jak na seznam maturitní četby & jak vypadal ten můj?

Jak na seznam maturitní četby & jak vypadal ten můj?

27. 8. 2020

30 min

Obrázek epizody Magičtí teenageři a barbaři bez domova. Komiksy Nimona a Nezkrotný berserkr čarují s žánrem fantasy

Magičtí teenageři a barbaři bez domova. Komiksy Nimona a Nezkrotný berserkr čarují s žánrem fantasy

26. 8. 2020

5 min

Obrázek epizody Daniel Anýž: Za komunistů mi jméno Horáková nic neříkalo

Daniel Anýž: Za komunistů mi jméno Horáková nic neříkalo

26. 8. 2020

18 min

Obrázek epizody Mozaika - Veřejná architektura jako umělecké dílo. Adam Štěch objevuje společenské centrum v malém švédském městě Eslöv

Mozaika - Veřejná architektura jako umělecké dílo. Adam Štěch objevuje společenské centrum v malém švédském městě Eslöv

26. 8. 2020

9 min

Obrázek epizody Lidé se nejvíc chtějí učit angličtinu, němčinu a španělštinu

Lidé se nejvíc chtějí učit angličtinu, němčinu a španělštinu

26. 8. 2020

12 min