Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Od léků proti HIV k nejlepším destilátům: Příběh Petra Alexandera a alchymie v Landcraftu

Od léků proti HIV k nejlepším destilátům: Příběh Petra Alexandera a alchymie v Landcraftu

19. 3. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody „Sú to politické hry Šutaja Eštoka.“ Prečo vyhodili Jána Ferenčáka z Hlasu?

„Sú to politické hry Šutaja Eštoka.“ Prečo vyhodili Jána Ferenčáka z Hlasu?

19. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Filmy jsou opět lepší, než ceremoniály kolem nich. Lvi, Oscaři a další dramata okolo Sbormistra

Filmy jsou opět lepší, než ceremoniály kolem nich. Lvi, Oscaři a další dramata okolo Sbormistra

19. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Mucha: SFZ pripomína mafiu. Ak Calzona nepostúpi na MS, mal by skončiť

Mucha: SFZ pripomína mafiu. Ak Calzona nepostúpi na MS, mal by skončiť

19. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Rozhodnutí, které změní život. Drama Tanec s medvědem sleduje pár, který čeká dítě s vývojovou vadou

Mozaika: Rozhodnutí, které změní život. Drama Tanec s medvědem sleduje pár, který čeká dítě s vývojovou vadou

19. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Rozhodnutí, které změní život. Drama Tanec s medvědem sleduje pár, který čeká dítě s vývojovou vadou

Mozaika: Rozhodnutí, které změní život. Drama Tanec s medvědem sleduje pár, který čeká dítě s vývojovou vadou

19. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody James Harries ON AIR: „Jako muzikant jsem doma úplně všude, v Manchesteru i v Praze."

James Harries ON AIR: „Jako muzikant jsem doma úplně všude, v Manchesteru i v Praze."

19. 3. 2026

56 min

Obrázek epizody SHARE: Megastavby vo vesmíre: Ako sa hľadajú gigantické Dysonove sféry

SHARE: Megastavby vo vesmíre: Ako sa hľadajú gigantické Dysonove sféry

19. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Úprimná spoveď hviezdy Oktagonu: Čelila krutej šikane, chcela si vziať život

Úprimná spoveď hviezdy Oktagonu: Čelila krutej šikane, chcela si vziať život

19. 3. 2026

47 min

Obrázek epizody Nad Decí 25: Atlas odrůd: Veltlínské zelené

Nad Decí 25: Atlas odrůd: Veltlínské zelené

19. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sladký: Hlas Hind Radžab je nervy drásající zážitek a politický apel. Vrhá diváka doprostřed děje

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sladký: Hlas Hind Radžab je nervy drásající zážitek a politický apel. Vrhá diváka doprostřed děje

19. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Sladký: Hlas Hind Radžab je nervy drásající zážitek a politický apel. Vrhá diváka doprostřed děje

Sladký: Hlas Hind Radžab je nervy drásající zážitek a politický apel. Vrhá diváka doprostřed děje

19. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Pohlreich zpovídá Knedlu: Jak doopravdy fungují michelinské restaurace

Pohlreich zpovídá Knedlu: Jak doopravdy fungují michelinské restaurace

19. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Jan Moser-Vavřička – o biodynamice, Demeter certifikaci i o cestě z ministerstva do vinařství

Jan Moser-Vavřička – o biodynamice, Demeter certifikaci i o cestě z ministerstva do vinařství

19. 3. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bandorový zapékanec s boby

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bandorový zapékanec s boby

19. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Bandorový zapékanec s boby

Bandorový zapékanec s boby

19. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Když zpívám něco, co se mě osobně dotýká, tančím na hraně slz, říká mezzosopranistka Bella Adamova

Mozaika: Když zpívám něco, co se mě osobně dotýká, tančím na hraně slz, říká mezzosopranistka Bella Adamova

19. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Když zpívám něco, co se mě osobně dotýká, tančím na hraně slz, říká mezzosopranistka Bella Adamova

Mozaika: Když zpívám něco, co se mě osobně dotýká, tančím na hraně slz, říká mezzosopranistka Bella Adamova

19. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Martin Müller z Perninku se začátkem března zúčastnil jednoho z nejstarších, nejdelších a nejprestižnějších závodů v běhu na lyžích

Martin Müller z Perninku se začátkem března zúčastnil jednoho z nejstarších, nejdelších a nejprestižnějších závodů v běhu na lyžích

19. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody Ženská Strana Bartoši

Ženská Strana Bartoši

19. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Plánovanie lyžiarskej prípravy? Je to ako hrať loto. Andreas Žampa aj o tom, prečo vznikol Žampa Cup

Plánovanie lyžiarskej prípravy? Je to ako hrať loto. Andreas Žampa aj o tom, prečo vznikol Žampa Cup

19. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Nedůvěřovat, chránit se a vše prověřovat, radí Jakub Korbel, odborník na kyberhrozby

Nedůvěřovat, chránit se a vše prověřovat, radí Jakub Korbel, odborník na kyberhrozby

19. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Môj majetok je asi 2 milióny, ale všetko mám legálne a priznané, hovorí Ján Ferenčák (19/26)

Môj majetok je asi 2 milióny, ale všetko mám legálne a priznané, hovorí Ján Ferenčák (19/26)

19. 3. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Prokurátor Michal Šúrek: Ján Čurilla ma nemohol riadiť (18/26)

Prokurátor Michal Šúrek: Ján Čurilla ma nemohol riadiť (18/26)

19. 3. 2026

40 min

Obrázek epizody EP6: Funkční jídlo: Trend, nebo skvěle zabalený marketing?

EP6: Funkční jídlo: Trend, nebo skvěle zabalený marketing?

19. 3. 2026

1 hod 26 min