Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Asfaltéři #47

Asfaltéři #47

10. 2. 2022

41 min

Obrázek epizody Zazie v metru #6: Delphine de Vigan - Děti nade vše

Zazie v metru #6: Delphine de Vigan - Děti nade vše

10. 2. 2022

15 min

Obrázek epizody Redzed ON AIR: „Jsem spíš introvert, ale ve svojí hudbě si umím i zařvat."

Redzed ON AIR: „Jsem spíš introvert, ale ve svojí hudbě si umím i zařvat."

10. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody PodMachina | Historie Critical Role a Legend of Vox Machina S01E01-03

PodMachina | Historie Critical Role a Legend of Vox Machina S01E01-03

10. 2. 2022

1 hod 21 min

Obrázek epizody #4 S Karolínou Křížkovou z Holektivu o Vránách v Ostravicí textilii, práci s dětmi a udržitelnosti

#4 S Karolínou Křížkovou z Holektivu o Vránách v Ostravicí textilii, práci s dětmi a udržitelnosti

10. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody #26_Peter Bebjak_Důvěra

#26_Peter Bebjak_Důvěra

10. 2. 2022

1 hod 13 min

Obrázek epizody Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek

Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek

10. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek

Na vidličce Romana Pauluse: Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek

10. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody @Saba.mozi: Můj TikTok se zvrhnul v seznamku.

@Saba.mozi: Můj TikTok se zvrhnul v seznamku.

10. 2. 2022

41 min

Obrázek epizody #1 ROZHOVOR w/ PAVLÍNA SMÉKALOVÁ

#1 ROZHOVOR w/ PAVLÍNA SMÉKALOVÁ

10. 2. 2022

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Adéla Komrzý: Společenská témata dávají smysl. Baví mě, když film otevře debatu

Vizitka: Dokumentaristka Adéla Komrzý: Společenská témata dávají smysl. Baví mě, když film otevře debatu

10. 2. 2022

49 min

Obrázek epizody ZÁZNAM: KREATURNÍ BULVÁR (únor 2022) ▬ Novinky, kauzy, appky, hardware a pop kultura

ZÁZNAM: KREATURNÍ BULVÁR (únor 2022) ▬ Novinky, kauzy, appky, hardware a pop kultura

10. 2. 2022

1 hod 51 min

Obrázek epizody Mozaika: Balet Romeo a Julie. Dílo choreografa Johna Cranka podle Williama Shakespeara uvádí Národní divadlo

Mozaika: Balet Romeo a Julie. Dílo choreografa Johna Cranka podle Williama Shakespeara uvádí Národní divadlo

10. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Dům, který nebyl vidět

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Dům, který nebyl vidět

10. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody #37 Náhradní existence – díl I.

#37 Náhradní existence – díl I.

10. 2. 2022

19 min

Obrázek epizody Petr Měrka, pořadatel soutěže domácího piva Kostelecké chmelovárek - část 1/2 - Osobnosti piva

Petr Měrka, pořadatel soutěže domácího piva Kostelecké chmelovárek - část 1/2 - Osobnosti piva

9. 2. 2022

31 min

Obrázek epizody Jak využít odpad jako zdroj a inspiraci v umění i životě?

Jak využít odpad jako zdroj a inspiraci v umění i životě?

9. 2. 2022

40 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak využít odpad jako zdroj a inspiraci v umění i životě?

ArtCafé: Jak využít odpad jako zdroj a inspiraci v umění i životě?

9. 2. 2022

40 min

Obrázek epizody 16. Mordor

16. Mordor

9. 2. 2022

38 min

Obrázek epizody Mozaika: V meziválečné polské architektuře vyniká dvojice Alfred Düntuch a Stefana Landsberger

Mozaika: V meziválečné polské architektuře vyniká dvojice Alfred Düntuch a Stefana Landsberger

9. 2. 2022

8 min

Obrázek epizody Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

9. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

Na vidličce Romana Pauluse: Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

9. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Podcast Na dotek: Pražské metro už nebude připomínat tržnici

Podcast Na dotek: Pražské metro už nebude připomínat tržnici

9. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody 6. Czesław Miłosz – Láska

6. Czesław Miłosz – Láska

9. 2. 2022

18 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitel Moravské galerie Jan Press: Dobré vztahy pomáhají tvořit silné sbírky

Vizitka: Ředitel Moravské galerie Jan Press: Dobré vztahy pomáhají tvořit silné sbírky

9. 2. 2022

45 min