Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Atentát na Heydricha očima Adolfa Opálky

Atentát na Heydricha očima Adolfa Opálky

26. 3. 2022

23 min

Obrázek epizody Logo za milion? O soutěžích a městských vizuálech s konzultantem z Czechdesign

Logo za milion? O soutěžích a městských vizuálech s konzultantem z Czechdesign

26. 3. 2022

32 min

Obrázek epizody Díl padesátý pátý – David Svoboda

Díl padesátý pátý – David Svoboda

26. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody EP189 otázka (kolektivní) viny

EP189 otázka (kolektivní) viny

26. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Humbook awards +nominace a finale:)

Humbook awards +nominace a finale:)

26. 3. 2022

43 min

Obrázek epizody Peter Marcina: Som emotívny človek, milujem hospitality. Na globálnom finále World Class som mal svojho avatara

Peter Marcina: Som emotívny človek, milujem hospitality. Na globálnom finále World Class som mal svojho avatara

26. 3. 2022

40 min

Obrázek epizody Michal Kordoš: Na stáž do Nomy som išiel v osemnástich. Škandinávska kultúra ma láka

Michal Kordoš: Na stáž do Nomy som išiel v osemnástich. Škandinávska kultúra ma láka

26. 3. 2022

22 min

Obrázek epizody Jan Burian - Kluci z naší třídy + Muži jsou křehcí + Potřetí?

Jan Burian - Kluci z naší třídy + Muži jsou křehcí + Potřetí?

26. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Tajemství vod

Tajemství vod

25. 3. 2022

1 min

Obrázek epizody Malovat mě baví, hodně! České art brut stojí stále na periferii, tvůrčí zápal ani talenty ale nepos

Malovat mě baví, hodně! České art brut stojí stále na periferii, tvůrčí zápal ani talenty ale nepos

25. 3. 2022

40 min

Obrázek epizody ArtCafé: Malovat mě baví, hodně! České art brut stojí stále na periferii, tvůrčí zápal ani talenty ale nepos

ArtCafé: Malovat mě baví, hodně! České art brut stojí stále na periferii, tvůrčí zápal ani talenty ale nepos

25. 3. 2022

40 min

Obrázek epizody ArtCafé: Malovat mě baví, hodně! České art brut stojí stále na periferii, tvůrčí zápal ani talenty ale nepos

ArtCafé: Malovat mě baví, hodně! České art brut stojí stále na periferii, tvůrčí zápal ani talenty ale nepos

25. 3. 2022

40 min

Obrázek epizody Balast v těžišti: Naše role je tam být a mluvit jejich jazykem

Balast v těžišti: Naše role je tam být a mluvit jejich jazykem

25. 3. 2022

30 min

Obrázek epizody Knižní servis 25/3/2022: Ohroženi hmyzem?, Cestou špendlíků nebo jehel

Knižní servis 25/3/2022: Ohroženi hmyzem?, Cestou špendlíků nebo jehel

25. 3. 2022

8 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Jeden svět a Ukrajina, kouzlo choreografií Jiřího Kyliána a úspěšná designová teniska

Akcent: Výběr týdne: Jeden svět a Ukrajina, kouzlo choreografií Jiřího Kyliána a úspěšná designová teniska

25. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Krysí doupě / František Grimm: Vázání řetězy si před vystoupením žádá důkladnou přípravu.

Krysí doupě / František Grimm: Vázání řetězy si před vystoupením žádá důkladnou přípravu.

25. 3. 2022

42 min

Obrázek epizody Zazie v metru #12: Pavla Horáková - Srdce Evropy

Zazie v metru #12: Pavla Horáková - Srdce Evropy

25. 3. 2022

17 min

Obrázek epizody #22 Martina Vlčková: Po divadle se mi stýská moc

#22 Martina Vlčková: Po divadle se mi stýská moc

25. 3. 2022

22 min

Obrázek epizody Matyáš Ramba: Postavení nového cirkusu v Česku nás štvalo. I proto vznikla inscenací Grandiózní

Matyáš Ramba: Postavení nového cirkusu v Česku nás štvalo. I proto vznikla inscenací Grandiózní

25. 3. 2022

20 min

Obrázek epizody Mozaika: Kulturní fokus s Veronikou Štefanovou: Tvorbou proti válečným traumatům. Ukrajinské umělkyně v Praze

Mozaika: Kulturní fokus s Veronikou Štefanovou: Tvorbou proti válečným traumatům. Ukrajinské umělkyně v Praze

25. 3. 2022

18 min

Obrázek epizody FPI: Marek Rosa I Keen Software House, GoodAI, Miner Wars, Space Engineers ...

FPI: Marek Rosa I Keen Software House, GoodAI, Miner Wars, Space Engineers ...

25. 3. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody Vizitka: Barbora Kaufmannová: Tanec je terapie, dřinu vyváží pochvala

Vizitka: Barbora Kaufmannová: Tanec je terapie, dřinu vyváží pochvala

25. 3. 2022

39 min

Obrázek epizody Směšné lásky

Směšné lásky

25. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Jaroslav Plesl

Jaroslav Plesl

25. 3. 2022

33 min

Obrázek epizody 21 - O whisky s Honzou Kubišem