Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Spirituála: Svatý Ignác z Loyoly, reformátor

Spirituála: Svatý Ignác z Loyoly, reformátor

31. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Aleš Palán: Rady Pánu Bohu, jak vylepšit svět

Aleš Palán: Rady Pánu Bohu, jak vylepšit svět

31. 7. 2022

8 min

Obrázek epizody Edgar Allan Poe - Zlatý brouk

Edgar Allan Poe - Zlatý brouk

30. 7. 2022

1 hod 46 min

Obrázek epizody Dášeňka čili život štěněte: 07 Aby Dášeňka tiše seděla, Proč teriéři hrabou — Karel Čapek

Dášeňka čili život štěněte: 07 Aby Dášeňka tiše seděla, Proč teriéři hrabou — Karel Čapek

30. 7. 2022

4 min

Obrázek epizody Jan Knedla: Cítil jsem, že začínám stagnovat, tak jsem jel pracovat do restaurace Amber v Hongkongu

Jan Knedla: Cítil jsem, že začínám stagnovat, tak jsem jel pracovat do restaurace Amber v Hongkongu

30. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Tomáš Krčmář: Poznal jsem, že pivo může být povznesené na vyšší úroveň

Tomáš Krčmář: Poznal jsem, že pivo může být povznesené na vyšší úroveň

30. 7. 2022

34 min

Obrázek epizody Luboš Huml - Mlčení + Hledání + A možná

Luboš Huml - Mlčení + Hledání + A možná

30. 7. 2022

2 min

Obrázek epizody Knižní servis 29/7/2022: Šedý muž, Černá rusalka

Knižní servis 29/7/2022: Šedý muž, Černá rusalka

29. 7. 2022

8 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak vystavovat ve sterilním kancelářském prostoru? Květinová unie nechala rozkvést budovy Rady EU

ArtCafé: Jak vystavovat ve sterilním kancelářském prostoru? Květinová unie nechala rozkvést budovy Rady EU

29. 7. 2022

43 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak vystavovat ve sterilním kancelářském prostoru? Květinová unie nechala rozkvést budovy Rady EU

ArtCafé: Jak vystavovat ve sterilním kancelářském prostoru? Květinová unie nechala rozkvést budovy Rady EU

29. 7. 2022

43 min

Obrázek epizody Jak vystavovat ve sterilním kancelářském prostoru? Květinová unie nechala rozkvést budovy Rady EU

Jak vystavovat ve sterilním kancelářském prostoru? Květinová unie nechala rozkvést budovy Rady EU

29. 7. 2022

43 min

Obrázek epizody ArtCafé: Od činohry po loutkárnu. Jiráskův Hronov nabízí menu pro divadelní všežravce

ArtCafé: Od činohry po loutkárnu. Jiráskův Hronov nabízí menu pro divadelní všežravce

29. 7. 2022

47 min

Obrázek epizody ArtCafé: Od činohry po loutkárnu. Jiráskův Hronov nabízí menu pro divadelní všežravce

ArtCafé: Od činohry po loutkárnu. Jiráskův Hronov nabízí menu pro divadelní všežravce

29. 7. 2022

47 min

Obrázek epizody Od činohry po loutkárnu. Jiráskův Hronov nabízí menu pro divadelní všežravce

Od činohry po loutkárnu. Jiráskův Hronov nabízí menu pro divadelní všežravce

29. 7. 2022

47 min

Obrázek epizody Dlouhovláska vytváří koruny krásy pro ty, které o ně přišly - Petra Valentová, kadeřnice a podnikatelka

Dlouhovláska vytváří koruny krásy pro ty, které o ně přišly - Petra Valentová, kadeřnice a podnikatelka

29. 7. 2022

40 min

Obrázek epizody Ypsilonka se ptá: Tentokrát Marka Ebena

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Marka Ebena

29. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Na petrovských dolinách – Ty petrovské sklepy – Petrove, Petrove

Na petrovských dolinách – Ty petrovské sklepy – Petrove, Petrove

29. 7. 2022

6 min

Obrázek epizody Když se při hubnutí pokles váhy zastaví, neklesejte na mysli

Když se při hubnutí pokles váhy zastaví, neklesejte na mysli

29. 7. 2022

13 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Ivo Pospíšil: Dav mě nikdy nezajímal, šel jsem za svobodou

Vizitka: Hudebník Ivo Pospíšil: Dav mě nikdy nezajímal, šel jsem za svobodou

29. 7. 2022

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Luis Buñuel, Martin Frič nebo Šindži Sómai. Začíná Letní filmová škola, i letos s Vltavou

Mozaika: Luis Buñuel, Martin Frič nebo Šindži Sómai. Začíná Letní filmová škola, i letos s Vltavou

29. 7. 2022

5 min

Obrázek epizody Michal Skořepa ON AIR: "Když jsem objevil, že jde na kytaře ohýbat tón, piano šlo stranou."

Michal Skořepa ON AIR: "Když jsem objevil, že jde na kytaře ohýbat tón, piano šlo stranou."

28. 7. 2022

39 min

Obrázek epizody Vladimír Páral oslaví 90. narozeniny. Mariánské Lázně mu k jubileu udělí čestné občaství

Vladimír Páral oslaví 90. narozeniny. Mariánské Lázně mu k jubileu udělí čestné občaství

28. 7. 2022

13 min

Obrázek epizody Několikrát po mě stříleli. Důležité je, že mě netrefili

Několikrát po mě stříleli. Důležité je, že mě netrefili

28. 7. 2022

14 min

Obrázek epizody Ludvík Středa - Poslední den + Červencový večer + Kavkazský motiv

Ludvík Středa - Poslední den + Červencový večer + Kavkazský motiv

28. 7. 2022

2 min

Obrázek epizody Pragovka Gallery: Pole v množném čísle (Lucie Nováčková)

Pragovka Gallery: Pole v množném čísle (Lucie Nováčková)

27. 7. 2022

14 min