Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Život je souhrn paradoxů, rád se na ně koukám z nadhledu. Drsný humor pro mě není, říká Jiří Slíva

Vizitka: Život je souhrn paradoxů, rád se na ně koukám z nadhledu. Drsný humor pro mě není, říká Jiří Slíva

2. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Začíná festival Janáček Brno. Nabídne mimořádné spojení dvou vrcholných děl Leoše Janáčka

Mozaika: Začíná festival Janáček Brno. Nabídne mimořádné spojení dvou vrcholných děl Leoše Janáčka

2. 11. 2022

6 min

Obrázek epizody Píše disertaci o spiritualitě v západní hudbě. Nejsem ale duchovní skladatel, říká Jan Ryant Dřízal

Píše disertaci o spiritualitě v západní hudbě. Nejsem ale duchovní skladatel, říká Jan Ryant Dřízal

2. 11. 2022

22 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Den jako korálek

Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Den jako korálek

2. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Asfaltéři#67

Asfaltéři#67

1. 11. 2022

34 min

Obrázek epizody 8 zpráv z uměleckého světa #1

8 zpráv z uměleckého světa #1

1. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Krym? Jeho předání Ukrajině pociťovalo ruské obyvatelstvo jako krádež svého území

Krym? Jeho předání Ukrajině pociťovalo ruské obyvatelstvo jako krádež svého území

1. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Co chci stihnout přečíst do konce roku?

Co chci stihnout přečíst do konce roku?

1. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Akcent: Filmová opera KaprKód se stala nejlepším českým dokumentem na festivalu v Jihlavě

Akcent: Filmová opera KaprKód se stala nejlepším českým dokumentem na festivalu v Jihlavě

1. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Není pudink jako pudink aneb Byla slečna Eliza anglická Rettigová?

Není pudink jako pudink aneb Byla slečna Eliza anglická Rettigová?

1. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody #02 DEJVICKÉ DIVADLO DNES

#02 DEJVICKÉ DIVADLO DNES

1. 11. 2022

34 min

Obrázek epizody #8 Víla Na kusy káže boogie-woogie

#8 Víla Na kusy káže boogie-woogie

1. 11. 2022

32 min

Obrázek epizody Martin Kosek – ze života terapeuta

Martin Kosek – ze života terapeuta

1. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Dokumentární prvotiny studentů ATD III

Dokumentární prvotiny studentů ATD III

1. 11. 2022

39 min

Obrázek epizody Veteran Car Club Plzeň letos slaví již 50 let

Veteran Car Club Plzeň letos slaví již 50 let

1. 11. 2022

14 min

Obrázek epizody Vizitka: Eliška Čabalová: Nelíbily se mi knihy z veřejných knihoven, tak jsem začala vázat vlastní

Vizitka: Eliška Čabalová: Nelíbily se mi knihy z veřejných knihoven, tak jsem začala vázat vlastní

1. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody Inspirace ze starých knih pro podzimní vaření

Inspirace ze starých knih pro podzimní vaření

1. 11. 2022

34 min

Obrázek epizody O tom, jaké je být v RockOpera, vyučování zpěvu, psaní singlu, i o osnovách hudební výchovy ve školách s Veronikou Martincovou

O tom, jaké je být v RockOpera, vyučování zpěvu, psaní singlu, i o osnovách hudební výchovy ve školách s Veronikou Martincovou

1. 11. 2022

36 min

Obrázek epizody Hříšné duše

Hříšné duše

1. 11. 2022

9 min

Obrázek epizody Jan Štern - Karlovarská improvizace + Horská

Jan Štern - Karlovarská improvizace + Horská

1. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Večery za deště, pod střechou i na vodě (Tři koncerty k předsednictví České republiky v Radě Evropské unie)

Večery za deště, pod střechou i na vodě (Tři koncerty k předsednictví České republiky v Radě Evropské unie)

1. 11. 2022

11 min

Obrázek epizody Být jednou provždy mladá. Australská dirigentka Simone Young

Být jednou provždy mladá. Australská dirigentka Simone Young

1. 11. 2022

11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Naši ptáci

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Naši ptáci

1. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Vítězslav Danda: Zavolal nám Maxim Velčovský, jestli nechceme udělat nejlepší bar na světě

Vítězslav Danda: Zavolal nám Maxim Velčovský, jestli nechceme udělat nejlepší bar na světě

1. 11. 2022

50 min

Obrázek epizody 37. Jan Strýček - o herectví a o finanční realitě v divadelním prostředí

37. Jan Strýček - o herectví a o finanční realitě v divadelním prostředí

1. 11. 2022

58 min