Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ArtCafé: Letošní ročník queer filmového festivalu Mezipatra oslavuje odvahu vystoupit ze své komfortní zóny

ArtCafé: Letošní ročník queer filmového festivalu Mezipatra oslavuje odvahu vystoupit ze své komfortní zóny

3. 11. 2022

43 min

Obrázek epizody ArtCafé: Letošní ročník queer filmového festivalu Mezipatra oslavuje odvahu vystoupit ze své komfortní zóny

ArtCafé: Letošní ročník queer filmového festivalu Mezipatra oslavuje odvahu vystoupit ze své komfortní zóny

3. 11. 2022

43 min

Obrázek epizody Letošní ročník queer filmového festivalu Mezipatra oslavuje odvahu vystoupit ze své komfortní zóny

Letošní ročník queer filmového festivalu Mezipatra oslavuje odvahu vystoupit ze své komfortní zóny

3. 11. 2022

43 min

Obrázek epizody Akcent: Armádní muzeum v Praze na Žižkově se otevřelo po rozsáhlé rekonstrukci

Akcent: Armádní muzeum v Praze na Žižkově se otevřelo po rozsáhlé rekonstrukci

3. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Po letech vycházejí dopisy Václava Talicha. Ilustrují bohatý život i hořký osud slavného dirigenta

Mozaika: Po letech vycházejí dopisy Václava Talicha. Ilustrují bohatý život i hořký osud slavného dirigenta

3. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Míchačky s Darinou: život bez teflonu, pizza Detroit, Chef's Table pizza, husí hody

Míchačky s Darinou: život bez teflonu, pizza Detroit, Chef's Table pizza, husí hody

3. 11. 2022

1 hod 10 min

Obrázek epizody #45 w/ Josef Toman (the Anatomy of Survival)

#45 w/ Josef Toman (the Anatomy of Survival)

3. 11. 2022

57 min

Obrázek epizody Martin Kosek – (guilty) pleasures

Martin Kosek – (guilty) pleasures

3. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Dušičkové čtení se Zuzanou Říhovou

Dušičkové čtení se Zuzanou Říhovou

3. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody 4. Dramaturgické úvody - POSTŘIŽINY

4. Dramaturgické úvody - POSTŘIŽINY

3. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Jan Adam, bývalý tajemník Karla Gotta a dalších osobností hudební scény

Jan Adam, bývalý tajemník Karla Gotta a dalších osobností hudební scény

3. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Jiří Stivín: Nepatřím do žádného klanu. Jsem ojedinělý případ a vůbec mi to nevadí

Vizitka: Hudebník Jiří Stivín: Nepatřím do žádného klanu. Jsem ojedinělý případ a vůbec mi to nevadí

3. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Klimatická krize? Junák má a musí mít na víc | Skauting

Klimatická krize? Junák má a musí mít na víc | Skauting

3. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Mozaika: Vídeňské fin de siècle. Národní divadlo uvádí drama Arthura Schnitzlera v mezinárodní koprodukci

Mozaika: Vídeňské fin de siècle. Národní divadlo uvádí drama Arthura Schnitzlera v mezinárodní koprodukci

3. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Objevování Ameriky

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Objevování Ameriky

3. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Akutní chemie, řetězec náhod a překračování komfortní zóny. Co je to DIVADELNÍ ZKOUŠKA?

Akutní chemie, řetězec náhod a překračování komfortní zóny. Co je to DIVADELNÍ ZKOUŠKA?

2. 11. 2022

52 min

Obrázek epizody Bridgertonovi aneb co se škádlívá, to se rádo mívá...

Bridgertonovi aneb co se škádlívá, to se rádo mívá...

2. 11. 2022

34 min

Obrázek epizody Zkušenost tranzice je tak unikátní, že jsem ji musela zpracovat, říká o své knize Mia Žureková

Zkušenost tranzice je tak unikátní, že jsem ji musela zpracovat, říká o své knize Mia Žureková

2. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Podcast: Na pražský "tyjátr" a moravské "urozené divochy" nebyl Rodin připraven

Podcast: Na pražský "tyjátr" a moravské "urozené divochy" nebyl Rodin připraven

2. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Akcent: Na letošním mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu nad Mohanem se prezentovalo šestnáct českých nakladatelů

Akcent: Na letošním mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu nad Mohanem se prezentovalo šestnáct českých nakladatelů

2. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody ep. 17: Kraví průvod, vostrá Hanka a strašidelný baráky

ep. 17: Kraví průvod, vostrá Hanka a strašidelný baráky

2. 11. 2022

2 hod 0 min

Obrázek epizody Králíci, husy a vápenné omítky. Jak žije a pracuje architekt Vojtěch Kmošek na staletém statku

Králíci, husy a vápenné omítky. Jak žije a pracuje architekt Vojtěch Kmošek na staletém statku

2. 11. 2022

38 min

Obrázek epizody Taja Spasskova

Taja Spasskova

2. 11. 2022

43 min

Obrázek epizody Pozor na výhody nabízené na prezentačních akcích, varuje ČOI

Pozor na výhody nabízené na prezentačních akcích, varuje ČOI

2. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Vizitka: Život je souhrn paradoxů, rád se na ně koukám z nadhledu. Drsný humor pro mě není, říká Jiří Slíva

Vizitka: Život je souhrn paradoxů, rád se na ně koukám z nadhledu. Drsný humor pro mě není, říká Jiří Slíva

2. 11. 2022

48 min