Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 💖Sebe - vědomí, seznamte se 💖

💖Sebe - vědomí, seznamte se 💖

3. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody FPI: Peter Nagy I 3D People, Games Farm, Kult: Heretic Kingdoms, Air Conflicts, Shadows Awakening ..

FPI: Peter Nagy I 3D People, Games Farm, Kult: Heretic Kingdoms, Air Conflicts, Shadows Awakening ..

3. 2. 2023

49 min

Obrázek epizody Kynologická poradna: štěkání na cizí psy, fixace na jednu osobu nebo venčení

Kynologická poradna: štěkání na cizí psy, fixace na jednu osobu nebo venčení

3. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jan W. Drnek: Jak dostat Slovanskou epopej do jedné knihy? Chtělo to matematický model

Vizitka: Fotograf Jan W. Drnek: Jak dostat Slovanskou epopej do jedné knihy? Chtělo to matematický model

3. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Katarínou Králikovou: 50 úradníkov bojuje proti dvom tisícom dezinformátorov

NA ROVINU s Katarínou Králikovou: 50 úradníkov bojuje proti dvom tisícom dezinformátorov

3. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Vizina: Umělá inteligence a svědomí

Ranní úvaha: Petr Vizina: Umělá inteligence a svědomí

3. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Zazie v metru #48: Miloš Urban - Hastrman

Zazie v metru #48: Miloš Urban - Hastrman

3. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody ŠPORT: V Slovane sú možno aj radi, že sa Ramírez stratil. Najväčší prestup zimy spravila Trnava

ŠPORT: V Slovane sú možno aj radi, že sa Ramírez stratil. Najväčší prestup zimy spravila Trnava

2. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Psychiater: Volíme narcisticky. Volíme si tých, čo rečami kŕmia naše veľké ústa.

Psychiater: Volíme narcisticky. Volíme si tých, čo rečami kŕmia naše veľké ústa.

2. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Kdo jsem, o čem to bude?

Kdo jsem, o čem to bude?

2. 2. 2023

1 min

Obrázek epizody SHARE: Chladenie čipov bez pohyblivých častí. Startup tvrdí, že nahradí ventilátory v notebookoch

SHARE: Chladenie čipov bez pohyblivých častí. Startup tvrdí, že nahradí ventilátory v notebookoch

2. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Akcent: Eurovize je emoce, song musí hnout publikem. Jeho vkus je ale nevyzpytatelný, míní publicista

Akcent: Eurovize je emoce, song musí hnout publikem. Jeho vkus je ale nevyzpytatelný, míní publicista

2. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Prečo obvinili Kaliňáka a Brhela. Kauza Budaja s ŠtB. Kde je pravda?

Prečo obvinili Kaliňáka a Brhela. Kauza Budaja s ŠtB. Kde je pravda?

2. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Od triedenia odpadu ľudí často odrádza ich vlastná pohodlnosť

Od triedenia odpadu ľudí často odrádza ich vlastná pohodlnosť

2. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Život na MAXIMUM - 5 tipov ako mať šťastný vzťah

Život na MAXIMUM - 5 tipov ako mať šťastný vzťah

2. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody David Bořuta – (guilty) pleasures

David Bořuta – (guilty) pleasures

2. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody DETOX - očistěte své tělo

DETOX - očistěte své tělo

2. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Krotitelé slov: Petra Ben Ari

Krotitelé slov: Petra Ben Ari

2. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Muž jménem Otto: Tom Hanks se v netypické roli vydal cestou Jacka Nicholsona

Muž jménem Otto: Tom Hanks se v netypické roli vydal cestou Jacka Nicholsona

2. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Uložit jako… 03: Redesign metra

Uložit jako… 03: Redesign metra

2. 2. 2023

54 min

Obrázek epizody Fotografka Jana Mensatorová je známá především z projektu Bez frází, který odkrývá mnohá zákoutí profesionáního sportu

Fotografka Jana Mensatorová je známá především z projektu Bez frází, který odkrývá mnohá zákoutí profesionáního sportu

2. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentární fotograf Jan Mihaliček: Zajímají mě emoce. Bližší jsou mi ty temnější

Vizitka: Dokumentární fotograf Jan Mihaliček: Zajímají mě emoce. Bližší jsou mi ty temnější

2. 2. 2023

42 min

Obrázek epizody Vašo Patejdl ON AIR: „Za mým odchodem z Elánu nebyla žádná zášť. Už mě nebavilo být pořád na pódiu."

Vašo Patejdl ON AIR: „Za mým odchodem z Elánu nebyla žádná zášť. Už mě nebavilo být pořád na pódiu."

2. 2. 2023

54 min

Obrázek epizody Mozaika: Hudba jako filmová postava. Do kin přichází film Juraje Lehotského nazvaný Plastic Symphony

Mozaika: Hudba jako filmová postava. Do kin přichází film Juraje Lehotského nazvaný Plastic Symphony

2. 2. 2023

5 min

Obrázek epizody 10. díl: Moře novinek z Arga

10. díl: Moře novinek z Arga

2. 2. 2023

52 min