Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tramvaj do stanice Graffiti s Kateřinou Kohoutovou

Tramvaj do stanice Graffiti s Kateřinou Kohoutovou

4. 4. 2023

57 min

Obrázek epizody WALKIE TALKIE s RIWE x MOLOTOW™ PRAHA #12

WALKIE TALKIE s RIWE x MOLOTOW™ PRAHA #12

4. 4. 2023

1 hod 43 min

Obrázek epizody Knihomolské doupě 6. díl: Skoro knižní

Knihomolské doupě 6. díl: Skoro knižní

4. 4. 2023

7 min

Obrázek epizody Přečteno za březen 2023

Přečteno za březen 2023

4. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Akcent: Francouzi nám ji mohou závidět. V Brně vznikla unikátní knihovna Milana Kundery

Akcent: Francouzi nám ji mohou závidět. V Brně vznikla unikátní knihovna Milana Kundery

4. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Komiks Sibiřské haiku čerpá z rodinné historie, obecné paměti i domyšlených detailů

Mozaika: Komiks Sibiřské haiku čerpá z rodinné historie, obecné paměti i domyšlených detailů

4. 4. 2023

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Navštěvovanou instalaci Ronyho Plesla z Biennale Arte v Benátkách vystavuje Museum Kampa

Mozaika: Navštěvovanou instalaci Ronyho Plesla z Biennale Arte v Benátkách vystavuje Museum Kampa

4. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Janolytik 2023: Hokejová legenda otvorene o miliónoch zarobených v NHL (15.diel)

Janolytik 2023: Hokejová legenda otvorene o miliónoch zarobených v NHL (15.diel)

4. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody 11. Dialog - ŠTĚPÁN PÁCL

11. Dialog - ŠTĚPÁN PÁCL

4. 4. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Hostem pořadu Hudba v miléniu je Robin Král

Hostem pořadu Hudba v miléniu je Robin Král

4. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody #39 Rocc: Více než za režiséra se považuji za scénického kurátora

#39 Rocc: Více než za režiséra se považuji za scénického kurátora

4. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody ŠPORT: Marek Sapara: Stále verím Slovanu, teraz sa ukáže mentálna sila DAC

ŠPORT: Marek Sapara: Stále verím Slovanu, teraz sa ukáže mentálna sila DAC

4. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Na pěší safari vás za šelmami nikdo nepustí, říká autor knihy Tři chlapi na Safari

Na pěší safari vás za šelmami nikdo nepustí, říká autor knihy Tři chlapi na Safari

4. 4. 2023

14 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Nikl: Fascinuje mě to, čemu nerozumím, a uspokojuje mě výsledek, za který nemohu

Vizitka: Petr Nikl: Fascinuje mě to, čemu nerozumím, a uspokojuje mě výsledek, za který nemohu

4. 4. 2023

46 min

Obrázek epizody Americké děsivé návraty

Americké děsivé návraty

4. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody Mozaika: Zvuk mně fascinuje. Helena Dvořáková je nominovaná v anketě Neviditelný herec století

Mozaika: Zvuk mně fascinuje. Helena Dvořáková je nominovaná v anketě Neviditelný herec století

4. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody To mňa mrzí, můj synečku

To mňa mrzí, můj synečku

4. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Velikonoční kuchařská inspirace od našich předků

Velikonoční kuchařská inspirace od našich předků

4. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody 10 Tipů na filmy a seriály z hudebního světa

10 Tipů na filmy a seriály z hudebního světa

4. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Šimečkom: S Matovičom do vlády už nikto nepôjde

NA ROVINU s Michalom Šimečkom: S Matovičom do vlády už nikto nepôjde

4. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody #16 Dvacet příhod ve zdech pralesa s Johnem Wickem

#16 Dvacet příhod ve zdech pralesa s Johnem Wickem

4. 4. 2023

52 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Operace

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Operace

4. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody 14: Tajemství Staré Boleslavi: od barokní baziliky po svatováclavský kult

14: Tajemství Staré Boleslavi: od barokní baziliky po svatováclavský kult

4. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody 6. díl JAMUpodcastu aneb Setkávání - rozhovor s Andreou Jochmanovou a reportáž z 33. ročníku festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER

6. díl JAMUpodcastu aneb Setkávání - rozhovor s Andreou Jochmanovou a reportáž z 33. ročníku festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER

4. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody 92 - Hogwarts Legacy

92 - Hogwarts Legacy

4. 4. 2023

1 hod 42 min