Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody JERGY talks – Ján Ďurica

JERGY talks – Ján Ďurica

9. 4. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody Komička Simona v Mimóze: Od môjho vzťahu očakávam nové priezvisko

Komička Simona v Mimóze: Od môjho vzťahu očakávam nové priezvisko

9. 4. 2023

40 min

Obrázek epizody Spirituála: Evangelium podle Tomáše

Spirituála: Evangelium podle Tomáše

9. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Týdenní pocta komořině. Mezinárodní hudební festival Kutná Hora

Týdenní pocta komořině. Mezinárodní hudební festival Kutná Hora

9. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody Kronika světů #3 - Osmička lovců démonů

Kronika světů #3 - Osmička lovců démonů

8. 4. 2023

36 min

Obrázek epizody Malý princ slaví osmdesátiny, přesněji tolik let uplynulo od prvního vydání knížky Antoina de Saint Exupéryho

Malý princ slaví osmdesátiny, přesněji tolik let uplynulo od prvního vydání knížky Antoina de Saint Exupéryho

8. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Kultura Plus: Týdeník Kultura Plus představí projekt umělkyně Kateřiny Šedé, která už rok pořádá Národní sbírku zlozvyků

Kultura Plus: Týdeník Kultura Plus představí projekt umělkyně Kateřiny Šedé, která už rok pořádá Národní sbírku zlozvyků

8. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Geoffrey Waugh: Víra královny Alžběty II., Guy Mayfield: Život a víra v bitvě o Británii

Geoffrey Waugh: Víra královny Alžběty II., Guy Mayfield: Život a víra v bitvě o Británii

8. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Jana Uriel Kratochvílová ON AIR: „Soudruzi o mně napsali, že jsem horší než Hirošima."

Jana Uriel Kratochvílová ON AIR: „Soudruzi o mně napsali, že jsem horší než Hirošima."

8. 4. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody Jeviště #11 – Barbora Šampalíková

Jeviště #11 – Barbora Šampalíková

8. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Politickí aktéri strašia mobilizáciou a zaťahovaním Slovenska do vojny. Môžu siahnuť aj po naratíve o volebnej manipulácii

Politickí aktéri strašia mobilizáciou a zaťahovaním Slovenska do vojny. Môžu siahnuť aj po naratíve o volebnej manipulácii

7. 4. 2023

40 min

Obrázek epizody Rozhled na... #8 - Pracovní týden v mém knižním světě

Rozhled na... #8 - Pracovní týden v mém knižním světě

7. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Knižní servis 7/4/2023: Žalm pro divostrojné, QualityLand

Knižní servis 7/4/2023: Žalm pro divostrojné, QualityLand

7. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Bohoslužba - 7. 4. 2023

Bohoslužba: Bohoslužba - 7. 4. 2023

7. 4. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž

Ve vlastní šťávě: I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž

7. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody ŠPORT: Ramsay vyvolal v hráčoch chuť reprezentovať, možno objavíme v Rige ďalšieho Lašáka

ŠPORT: Ramsay vyvolal v hráčoch chuť reprezentovať, možno objavíme v Rige ďalšieho Lašáka

7. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

7. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Kam se poděly hrdinky? Představujeme nominované tituly na Literu za knihu pro děti a mládež

Mozaika: Kam se poděly hrdinky? Představujeme nominované tituly na Literu za knihu pro děti a mládež

7. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody 002_2023-04-07

002_2023-04-07

7. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Ťažký týždeň: České politické panoptikum I.

Ťažký týždeň: České politické panoptikum I.

7. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody JAK NASTARTOVAT ZMENU

JAK NASTARTOVAT ZMENU

6. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Emoční křivka – Kateřina Kohoutová

Emoční křivka – Kateřina Kohoutová

6. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Špína: Na zdi v parku pokuřuje cígo ďábel. O projektu Cardo&Decumanus i punkové scéně ve Washingtonu D.C.

Špína: Na zdi v parku pokuřuje cígo ďábel. O projektu Cardo&Decumanus i punkové scéně ve Washingtonu D.C.

6. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody 56. Natálie Schejbalová (Tali) - o slovních hříčkách, slam poetry, marketingu a wikipedii

56. Natálie Schejbalová (Tali) - o slovních hříčkách, slam poetry, marketingu a wikipedii

6. 4. 2023

59 min

Obrázek epizody Nikdošovi - ukázka z povídky

Nikdošovi - ukázka z povídky

6. 4. 2023

3 min