Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Chebský jachtklub slaví letos 60 let od svého založení

Chebský jachtklub slaví letos 60 let od svého založení

31. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Bohemian Perfection - Ornament a emoce

Bohemian Perfection - Ornament a emoce

31. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Epizoda II - Prolog první knihy o Zaklínači: Cesta, z níž není návratu I

Epizoda II - Prolog první knihy o Zaklínači: Cesta, z níž není návratu I

31. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Oidipovská trilogie v rytmu Antické Štvanice. Řecká tragédie, české drama i taneční libreto

Mozaika: Oidipovská trilogie v rytmu Antické Štvanice. Řecká tragédie, české drama i taneční libreto

31. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody JDE TO! #28 – Tomáš a Ondřej Polákovi: „Zní to otřepaně, ale je to fakt: Všechno zlé je k něčemu dobré.“

JDE TO! #28 – Tomáš a Ondřej Polákovi: „Zní to otřepaně, ale je to fakt: Všechno zlé je k něčemu dobré.“

31. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Markéta Pilátová: S prašivkami v lese

Ranní úvaha: Markéta Pilátová: S prašivkami v lese

31. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody zědělská časivá snyčka

zědělská časivá snyčka

30. 8. 2023

15 min

Obrázek epizody Žena v období přechodu je jako kukla, z níž se něco nového vylíhne, říká autorka knihy Padesátka

Žena v období přechodu je jako kukla, z níž se něco nového vylíhne, říká autorka knihy Padesátka

30. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Agri-culture in EU

Agri-culture in EU

30. 8. 2023

12 min

Obrázek epizody Chilli omáčky z Ostravy dobývají svět! Radovan Gaston Fron v podcastu Gastroskaut!

Chilli omáčky z Ostravy dobývají svět! Radovan Gaston Fron v podcastu Gastroskaut!

30. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Jan Vlasák: Japonsko mi změnilo život, jak soukromý, tak i ten barmanský

Jan Vlasák: Japonsko mi změnilo život, jak soukromý, tak i ten barmanský

30. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Korčok nemá vyhraté. Ohroziť ho môžu Pellegrini aj Mistrík, no každý inak (Aktuality Nahlas)

Korčok nemá vyhraté. Ohroziť ho môžu Pellegrini aj Mistrík, no každý inak (Aktuality Nahlas)

30. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Podcast: Topol je můj „bůh“, Smíchov životní prostor

Podcast: Topol je můj „bůh“, Smíchov životní prostor

30. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody SHARE: Šetrite so susedmi. Budú energetické komunity budúcnosť?

SHARE: Šetrite so susedmi. Budú energetické komunity budúcnosť?

30. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Tea Sofia ON AIR: „Při učení se hudební produkci jsem pár let probrečela."

Tea Sofia ON AIR: „Při učení se hudební produkci jsem pár let probrečela."

30. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Medvede láka k ľudským obydliam ľahko dostupná potrava, ľudia vyhadzujú príliš veľa odpadov: 5 zaujímavých ekologických správ, ktoré vás môžu zaujať (Ekonews)

Medvede láka k ľudským obydliam ľahko dostupná potrava, ľudia vyhadzujú príliš veľa odpadov: 5 zaujímavých ekologických správ, ktoré vás môžu zaujať (Ekonews)

30. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody HONEYTALK s bylinkářem Pantůčkem – o Kratonu, CBD, probiotikách nebo užívání vitamínu

HONEYTALK s bylinkářem Pantůčkem – o Kratonu, CBD, probiotikách nebo užívání vitamínu

30. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody PHOTON

PHOTON

30. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody #13 S Markétou Pospíšilovou (nejen) o touze rozhodnout se správně a tvůrčí svobodě

#13 S Markétou Pospíšilovou (nejen) o touze rozhodnout se správně a tvůrčí svobodě

30. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody 5. ATOPICKÝ EKZÉM - S Inkou Teschinskou o přístupu medicíny, psychosomatice, TSW - abstinenčním syndromu po vysazení léků a o ekzému obecně

5. ATOPICKÝ EKZÉM - S Inkou Teschinskou o přístupu medicíny, psychosomatice, TSW - abstinenčním syndromu po vysazení léků a o ekzému obecně

30. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Poradna zdravé výživy: strava za úplňku, nechutenství, alternativy kávy

Poradna zdravé výživy: strava za úplňku, nechutenství, alternativy kávy

30. 8. 2023

18 min

Obrázek epizody Vizitka: Bosenský herec a překladatel Hasan Zahirović: Trauma a smutek z války mám v sobě i po třiceti letech

Vizitka: Bosenský herec a překladatel Hasan Zahirović: Trauma a smutek z války mám v sobě i po třiceti letech

30. 8. 2023

46 min

Obrázek epizody Novodobé tradice stále vznikají. O ty staré je zapotřebí pečovat

Novodobé tradice stále vznikají. O ty staré je zapotřebí pečovat

30. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Epizoda 13 - povídka Hranice možností

Epizoda 13 - povídka Hranice možností

30. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody Přečteno za srpen 2023 - první část

Přečteno za srpen 2023 - první část

29. 8. 2023

26 min