Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Epizoda VII - Povídka Zrnko pravdy II

Epizoda VII - Povídka Zrnko pravdy II

18. 10. 2023

38 min

Obrázek epizody Mozaika: Za války jsem nesměla být Hana, vzpomíná autorka knihy O Vinohradech, kdysi královských Hana Lamková

Mozaika: Za války jsem nesměla být Hana, vzpomíná autorka knihy O Vinohradech, kdysi královských Hana Lamková

18. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody „Myslel jsem, že tady není nikdo, kdo by mě naučil trading…“ -  Filip Dzuriak

„Myslel jsem, že tady není nikdo, kdo by mě naučil trading…“ - Filip Dzuriak

18. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Po obvinení sa stiahol, teraz sa vracia. Žiga môže s Pellegrinim, Dankom a Šimečkom viesť parlament (Aktuality Nahlas)

Po obvinení sa stiahol, teraz sa vracia. Žiga môže s Pellegrinim, Dankom a Šimečkom viesť parlament (Aktuality Nahlas)

18. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Akcent: Literatura ztratila prestiž. Česká má oproti světové dvacet let zpoždění, zní v Akcentu

Akcent: Literatura ztratila prestiž. Česká má oproti světové dvacet let zpoždění, zní v Akcentu

18. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody google with love mix by crazy head sound by Google 💋

google with love mix by crazy head sound by Google 💋

18. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Sevruk: Žlutomodrou vlajku jsem poprvé viděl, když se rozpadal Sovětský svaz

Sevruk: Žlutomodrou vlajku jsem poprvé viděl, když se rozpadal Sovětský svaz

18. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody SHARE: Budúcnosť rýchlej dopravy? Zoznámte sa s hyperloopom

SHARE: Budúcnosť rýchlej dopravy? Zoznámte sa s hyperloopom

18. 10. 2023

42 min

Obrázek epizody Čo nás s novou vládou čaká ohľadom životného prostredia? Aktivistka Marta Fandlová má obavy (Ekocast)

Čo nás s novou vládou čaká ohľadom životného prostredia? Aktivistka Marta Fandlová má obavy (Ekocast)

18. 10. 2023

18 min

Obrázek epizody #17: Jak uspět v kosmetické branži

#17: Jak uspět v kosmetické branži

18. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Pri SNS sa ukázal veľký vplyv voličov na kandidátku a úspech digitálnej komunikácie jednotlivcov (Demagóg)

Pri SNS sa ukázal veľký vplyv voličov na kandidátku a úspech digitálnej komunikácie jednotlivcov (Demagóg)

18. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Mašíni neutíkali proto, aby si lehli na pláž a dali si piña coladu, říkají jejich představitelé

Mozaika: Mašíni neutíkali proto, aby si lehli na pláž a dali si piña coladu, říkají jejich představitelé

18. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Alkohol a celibát

Alkohol a celibát

18. 10. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Vodička: Největší radost? Vymýšlení vlastních světů. Nelhat si do kapsy jsem se naučil v Minoru

Vizitka: Petr Vodička: Největší radost? Vymýšlení vlastních světů. Nelhat si do kapsy jsem se naučil v Minoru

18. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody Na střeše sila s Prokšem a Přikrylem. Navštívili jsme Automatické mlýny v Pardubicích

Na střeše sila s Prokšem a Přikrylem. Navštívili jsme Automatické mlýny v Pardubicích

18. 10. 2023

42 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Branislavom Gröhlingom: Bude to vláda hanby, Šimkovičová nemôže viesť ani kultúrny dom

NA ROVINU s Branislavom Gröhlingom: Bude to vláda hanby, Šimkovičová nemôže viesť ani kultúrny dom

18. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Policejní ponižování nepřátel lidu se nemění, říká režisérka filmu Hranice Agnieszka Holland

Mozaika: Policejní ponižování nepřátel lidu se nemění, říká režisérka filmu Hranice Agnieszka Holland

18. 10. 2023

9 min

Obrázek epizody Poradna zdravé výživy: čekankový sirup, pitný režim dvouletého dítěte, šípkový čaj

Poradna zdravé výživy: čekankový sirup, pitný režim dvouletého dítěte, šípkový čaj

18. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Legendární klavírista Garrick Ohlsson zahraje Beethovenův „Císařský“ koncert

Mozaika: Legendární klavírista Garrick Ohlsson zahraje Beethovenův „Císařský“ koncert

18. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Marie Bieblová - Popěvek + Padá sníh + Po okraj

Marie Bieblová - Popěvek + Padá sníh + Po okraj

18. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Epizoda 21 - Než se vrhneme dál

Epizoda 21 - Než se vrhneme dál

18. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Irena Kalhousová: Pre Izrael to bude trauma na dlhé dekády. Tomu bude zodpovedať i reakcia (Ráno Nahlas)

Irena Kalhousová: Pre Izrael to bude trauma na dlhé dekády. Tomu bude zodpovedať i reakcia (Ráno Nahlas)

18. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody 41. Leonard Cohen – Letní haiku

41. Leonard Cohen – Letní haiku

18. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody „Akce Kvilda – Příběh převaděče, který se před StB skrýval deset let ve skříni“ – Pavel Švec

„Akce Kvilda – Příběh převaděče, který se před StB skrýval deset let ve skříni“ – Pavel Švec

18. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Jak zabránit jaderné válce? Jindřich Volek popsal třináct osudných dnů karibské krize

Jak zabránit jaderné válce? Jindřich Volek popsal třináct osudných dnů karibské krize

17. 10. 2023

23 min