Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nový klub vodních sportů SK Medard láká mladé sportovce z celého kraje

Nový klub vodních sportů SK Medard láká mladé sportovce z celého kraje

7. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Makejte

Makejte

7. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Architektka Kristina Magasaniková: Věřím, že soutěž na proměnu hlavního nádraží ještě projde revizí

Vizitka: Architektka Kristina Magasaniková: Věřím, že soutěž na proměnu hlavního nádraží ještě projde revizí

7. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Epizoda XII - Povídka Otázka ceny I

Epizoda XII - Povídka Otázka ceny I

7. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody NA ROVINU so štátnym tajomníkom zo zdravotníctva: Nemocnica je nebezpečné miesto

NA ROVINU so štátnym tajomníkom zo zdravotníctva: Nemocnica je nebezpečné miesto

7. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Scheinostová: Srazit slona

Ranní úvaha: Alena Scheinostová: Srazit slona

7. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Branislava Očvárová založila jazykovú školu: Hovorili mi, že o 10 rokov nebudem mať prácu. Ale kompenzujeme to, čo školstvo nevykrýva

Branislava Očvárová založila jazykovú školu: Hovorili mi, že o 10 rokov nebudem mať prácu. Ale kompenzujeme to, čo školstvo nevykrýva

7. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Hamlete, náš synu! Pavel Neškudla se představuje v Národním divadle vysněnou rolí každého herce

Mozaika: Hamlete, náš synu! Pavel Neškudla se představuje v Národním divadle vysněnou rolí každého herce

7. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Jakub Goda: Internetové diskusie podceňujeme, médiá by ich mali moderovať (Ráno Nahlas)

Jakub Goda: Internetové diskusie podceňujeme, médiá by ich mali moderovať (Ráno Nahlas)

7. 12. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Literární bilance 2023: Básnivě barvitý Klub lhářů nebo mnohovrstevnatý Bílý šum a další

Mozaika: Literární bilance 2023: Básnivě barvitý Klub lhářů nebo mnohovrstevnatý Bílý šum a další

6. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Bible vína: Knihy a víno mají společného víc, než byste si mysleli. Nevěříte?

Bible vína: Knihy a víno mají společného víc, než byste si mysleli. Nevěříte?

6. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Nebyli jsme s rybami

Nebyli jsme s rybami

6. 12. 2023

18 sec

Obrázek epizody Čarodějnice není a zároveň neumějí čarovat

Čarodějnice není a zároveň neumějí čarovat

6. 12. 2023

22 sec

Obrázek epizody Konec velkého bratra

Konec velkého bratra

6. 12. 2023

9 sec

Obrázek epizody HUNGER GAMES

HUNGER GAMES

6. 12. 2023

58 min

Obrázek epizody Fico chce prokuratúru zbúrať expresne. Obvinení môžu čakať nižšie tresty oveľa neskôr (Aktuality Nahlas)

Fico chce prokuratúru zbúrať expresne. Obvinení môžu čakať nižšie tresty oveľa neskôr (Aktuality Nahlas)

6. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Akcent: Akcent ± v české literatuře 2023: Mornštajnová vs. Toy Box, knihy bez daně, autofikce na vzestupu

Akcent: Akcent ± v české literatuře 2023: Mornštajnová vs. Toy Box, knihy bez daně, autofikce na vzestupu

6. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Petr Nedoma: Kolena mám provrtaná, z protestantských zásad ale neustoupím

Petr Nedoma: Kolena mám provrtaná, z protestantských zásad ale neustoupím

6. 12. 2023

44 min

Obrázek epizody Moje citlivost není slabost. S designérkou Annou Tran o panenkovském stylu a sebevědomí

Moje citlivost není slabost. S designérkou Annou Tran o panenkovském stylu a sebevědomí

6. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Markéta Kinterová

Markéta Kinterová

6. 12. 2023

56 min

Obrázek epizody SHARE: CubeSaty menia hru. Chvíľu boli vo vesmíre tri slovenské naraz

SHARE: CubeSaty menia hru. Chvíľu boli vo vesmíre tri slovenské naraz

6. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody 5#Odcházení_Rosťa_Novák

5#Odcházení_Rosťa_Novák

6. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody 4#Odcházení_Yvona_Kreuzmannová

4#Odcházení_Yvona_Kreuzmannová

6. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody 3#Odcházení_Roman_Černík

3#Odcházení_Roman_Černík

6. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Umění padělat: Originální umělecké dílo, nebo bezcenný padělek?

Umění padělat: Originální umělecké dílo, nebo bezcenný padělek?

6. 12. 2023

1 min