Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Špína: Sláva žaláři a trpasličím pevnostem! S Kabálem na prohlídce základních kamenů dungeon rapu

Špína: Sláva žaláři a trpasličím pevnostem! S Kabálem na prohlídce základních kamenů dungeon rapu

7. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody ArtCafé: Improdivadlo – být připraven na všechno

ArtCafé: Improdivadlo – být připraven na všechno

7. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody ArtCafé: Improdivadlo – být připraven na všechno

ArtCafé: Improdivadlo – být připraven na všechno

7. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody Akcent: Akcent ± v českém filmu 2023: Přišla v noci, Kazma, žánr jede, nula romantických komedií

Akcent: Akcent ± v českém filmu 2023: Přišla v noci, Kazma, žánr jede, nula romantických komedií

7. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Improdivadlo – být připraven na všechno

Improdivadlo – být připraven na všechno

7. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody Obědová pauza #9 aneb vidlácký kanibalové, zdeformovaný Witcher, (a)socializační lavičky, Svět medúz a padavky z infocentra

Obědová pauza #9 aneb vidlácký kanibalové, zdeformovaný Witcher, (a)socializační lavičky, Svět medúz a padavky z infocentra

7. 12. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody Terry Crews – Manhood | Autobiografie, motivace a cesta z NFL do Hollywoodu

Terry Crews – Manhood | Autobiografie, motivace a cesta z NFL do Hollywoodu

7. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Sezónní deprese - Jak přirozeně podpořit psychickou pohodu?

Sezónní deprese - Jak přirozeně podpořit psychickou pohodu?

7. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Chtěl jsem být muzikantem ještě dřív, než jsem se naučil číst, říká jazzová legenda Scott Hamilton

Chtěl jsem být muzikantem ještě dřív, než jsem se naučil číst, říká jazzová legenda Scott Hamilton

7. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Vojtěch Bernatský: Rád komolím jména. Své sny jsem si splnil. U sportu se ve mně probouzí češství.

Vojtěch Bernatský: Rád komolím jména. Své sny jsem si splnil. U sportu se ve mně probouzí češství.

7. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Kateřina Elznicová (Manon Meurt): „Shoegaze scéna mě v mládí netáhla, vyrostla jsem na bluegrassu."

Kateřina Elznicová (Manon Meurt): „Shoegaze scéna mě v mládí netáhla, vyrostla jsem na bluegrassu."

7. 12. 2023

36 min

Obrázek epizody Co je … Cardbob

Co je … Cardbob

7. 12. 2023

38 min

Obrázek epizody Ficov „sociálny štát“ si pri tejto ekonomike vyžiada ďalšie otvorenie druhého piliera, je to krátkozraké, tvrdí dôchodkový expert Mešťan (AktualityNahlas)

Ficov „sociálny štát“ si pri tejto ekonomike vyžiada ďalšie otvorenie druhého piliera, je to krátkozraké, tvrdí dôchodkový expert Mešťan (AktualityNahlas)

7. 12. 2023

19 min

Obrázek epizody Trenice politikov a armády. Čo sa deje medzi Zelenským a Zalužným?

Trenice politikov a armády. Čo sa deje medzi Zelenským a Zalužným?

7. 12. 2023

20 min

Obrázek epizody Cesty k hledání pravdy | Kmen

Cesty k hledání pravdy | Kmen

7. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Herec, zpěvák, pedagog a také bývalý fotbalista za TJ Sokol Hošťálkovice – Michal Sedláček

Herec, zpěvák, pedagog a také bývalý fotbalista za TJ Sokol Hošťálkovice – Michal Sedláček

7. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody #14_Dostupnost kultury: Proč by neměli chybět rodiče s malými dětmi v  kulturních institucích

#14_Dostupnost kultury: Proč by neměli chybět rodiče s malými dětmi v kulturních institucích

7. 12. 2023

44 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je violoncellista Petr Nouzovský

Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je violoncellista Petr Nouzovský

7. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody SHARE: AI v biznise je zatiaľ buzzword. Čo čakať v 2024?

SHARE: AI v biznise je zatiaľ buzzword. Čo čakať v 2024?

7. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Francouzské válečné drama Otec a syn kolísá mezi televizním průměrem a dramatem, myslí si kritik

Francouzské válečné drama Otec a syn kolísá mezi televizním průměrem a dramatem, myslí si kritik

7. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Krotitelé slov: Jakub Šedivý

Krotitelé slov: Jakub Šedivý

7. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody JDE TO! #35 – Zdeněk Piškula: „Rozchechtat se, zasportovat si a pořádně se vyspat!“

JDE TO! #35 – Zdeněk Piškula: „Rozchechtat se, zasportovat si a pořádně se vyspat!“

7. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Ako si vytvoriť spálňu pre dobrý spánok? Overené rady od interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej (Nehnuteľnosti.sk)

Ako si vytvoriť spálňu pre dobrý spánok? Overené rady od interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej (Nehnuteľnosti.sk)

7. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Po čuni! Jsme ještě chlapi? Co se stalo na Srazu hustých mužů

Po čuni! Jsme ještě chlapi? Co se stalo na Srazu hustých mužů

7. 12. 2023

57 min

Obrázek epizody Nový klub vodních sportů SK Medard láká mladé sportovce z celého kraje

Nový klub vodních sportů SK Medard láká mladé sportovce z celého kraje

7. 12. 2023

28 min