Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #23 - Michal Malák

Po Živote s Tomášom Verešom #23 - Michal Malák

31. 1. 2023

2 hod 20 min

Obrázek epizody 23. Hoši vole! Liga je zpátky! Co se dělo na tribunách v prvním jarním kole?

23. Hoši vole! Liga je zpátky! Co se dělo na tribunách v prvním jarním kole?

31. 1. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody Michal Prokop - vysílání #26

Michal Prokop - vysílání #26

31. 1. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody #32 – Plnou parou do play-off! 🏒🥅 🤔❓😈

#32 – Plnou parou do play-off! 🏒🥅 🤔❓😈

30. 1. 2023

55 min

Obrázek epizody Sportovní lezec, který překonává lidské limity. Poslechněte si medailon Adama Ondry

Sportovní lezec, který překonává lidské limity. Poslechněte si medailon Adama Ondry

30. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody Ep. 2 | Rekapitulace skončeného MS mužů

Ep. 2 | Rekapitulace skončeného MS mužů

30. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Podry & Vacíno: Van Buren neremcal a září. Sparta? Úplný bizár. A Krejčí má problém

Podry & Vacíno: Van Buren neremcal a září. Sparta? Úplný bizár. A Krejčí má problém

30. 1. 2023

39 min

Obrázek epizody Van Buren neremcal a září. Sparta? Úplný bizár. A Krejčí má problém

Van Buren neremcal a září. Sparta? Úplný bizár. A Krejčí má problém

30. 1. 2023

39 min

Obrázek epizody Konec ledna plný závodění! Výrazní Češi, Wanty na koni a rozbíhající se sezóna

Konec ledna plný závodění! Výrazní Češi, Wanty na koni a rozbíhající se sezóna

30. 1. 2023

46 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Facky pro Plzeň a Spartu, milionový Zafeiris, Nita a obchody Slovácka

Fotbal fokus podcast: Facky pro Plzeň a Spartu, milionový Zafeiris, Nita a obchody Slovácka

30. 1. 2023

2 hod 1 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Facky pro Plzeň a Spartu, milionový Zafeiris, Nita a obchody Slovácka

Fotbal fokus podcast: Facky pro Plzeň a Spartu, milionový Zafeiris, Nita a obchody Slovácka

30. 1. 2023

2 hod 1 min

Obrázek epizody #22 - Ondřej Novotný: OKTAGON má šanci stát se suverénní evropskou jedničkou. Byla by škoda to nezkusit

#22 - Ondřej Novotný: OKTAGON má šanci stát se suverénní evropskou jedničkou. Byla by škoda to nezkusit

30. 1. 2023

41 min

Obrázek epizody Český svaz lyžařů je nejstarší lyžařský svaz na světě, 120 let oslavili lyžaři Světovým pohárem ve Špindlerově Mlýně

Český svaz lyžařů je nejstarší lyžařský svaz na světě, 120 let oslavili lyžaři Světovým pohárem ve Špindlerově Mlýně

30. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Úspěšný paralympijský plavec Arnošt Petráček se zúčastnil i lyžařského závodu

Úspěšný paralympijský plavec Arnošt Petráček se zúčastnil i lyžařského závodu

30. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody V Edenu válí talent jako Hložek. Slavia se bojí, aby jej udržela

V Edenu válí talent jako Hložek. Slavia se bojí, aby jej udržela

30. 1. 2023

52 min

Obrázek epizody GegenPress Podcast | S02E29 | PAPÍR A REALITA

GegenPress Podcast | S02E29 | PAPÍR A REALITA

30. 1. 2023

59 min

Obrázek epizody #21 - Vojto Barborík: MMA je dnes iné, ale stále ho milujem

#21 - Vojto Barborík: MMA je dnes iné, ale stále ho milujem

30. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody #20 - Ivan "Buki" Buchinger: Attila Végh mi počas prvého tréningu vykopol predný zub

#20 - Ivan "Buki" Buchinger: Attila Végh mi počas prvého tréningu vykopol predný zub

30. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Hľadá sa Petra Vlhová, naposledy ju videli vo Flachau

Hľadá sa Petra Vlhová, naposledy ju videli vo Flachau

30. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody Petr Florián |  Jakou roli hraje mentální koučink ve fotbale?

Petr Florián | Jakou roli hraje mentální koučink ve fotbale?

30. 1. 2023

59 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Lukáš Rohan: Sport mi strašně moc dal a chci mu to vrátit. Motivací je pro mě Paříž

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Lukáš Rohan: Sport mi strašně moc dal a chci mu to vrátit. Motivací je pro mě Paříž

30. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Lukáš Rohan: Sport mi strašně moc dal a chci mu to vrátit. Motivací je pro mě Paříž

Lukáš Rohan: Sport mi strašně moc dal a chci mu to vrátit. Motivací je pro mě Paříž

30. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Djokovič podesáté na Australian Open, Sabalenka poprvé | Tenisová stopa #44

Djokovič podesáté na Australian Open, Sabalenka poprvé | Tenisová stopa #44

30. 1. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody 106: Aleš Valenta

106: Aleš Valenta

29. 1. 2023

54 min

Obrázek epizody OHLASY | Mick van Buren a Matěj Jurásek po výhře nad Jabloncem

OHLASY | Mick van Buren a Matěj Jurásek po výhře nad Jabloncem

29. 1. 2023

4 min