Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #33 Dita Franklová - Koordinátorka projektů pohybové gramotnosti | ČAS NA PODCAST

#33 Dita Franklová - Koordinátorka projektů pohybové gramotnosti | ČAS NA PODCAST

20. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Rulík po Norsku: Musíme zlepšit přesilovky. Vzpomíná i na konec v Pardubicích

Rulík po Norsku: Musíme zlepšit přesilovky. Vzpomíná i na konec v Pardubicích

20. 5. 2023

46 min

Obrázek epizody KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #132 | VŠECHNA FINÁLE JSOU TU! I TO LIGOVÉ

KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #132 | VŠECHNA FINÁLE JSOU TU! I TO LIGOVÉ

20. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Ráno z MS: Prečo Pánik nekomunikuje s novinármi

Ráno z MS: Prečo Pánik nekomunikuje s novinármi

20. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody #56 Za gól Portugalcům mi děkoval i Beckenbauer, vzpomíná „Bohemák vršovickej“ Vladimír Hruška

#56 Za gól Portugalcům mi děkoval i Beckenbauer, vzpomíná „Bohemák vršovickej“ Vladimír Hruška

20. 5. 2023

56 min

Obrázek epizody Následky zrušenej Imoly, Ricciardo v Alpha Tauri a jasný favorit Monaka | EisKing (DE)BRIEFING 6/23

Následky zrušenej Imoly, Ricciardo v Alpha Tauri a jasný favorit Monaka | EisKing (DE)BRIEFING 6/23

20. 5. 2023

47 min

Obrázek epizody Kladiva se valí do Prahy! (Knollsy taky?) Mourinho opět ve finále a Lišky se svěšeným ocasem!

Kladiva se valí do Prahy! (Knollsy taky?) Mourinho opět ve finále a Lišky se svěšeným ocasem!

19. 5. 2023

51 min

Obrázek epizody Lukáš Fajk | BRICHTALK #8

Lukáš Fajk | BRICHTALK #8

19. 5. 2023

53 min

Obrázek epizody Lukáš Krpálek: Stříbro z Kataru má pro mě hodnotu zlata

Lukáš Krpálek: Stříbro z Kataru má pro mě hodnotu zlata

19. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody Kopačák #41: Semifinále + finále Ligy mistrů, penalty na Spartě, bída v Plzni a nejistota v Jablonci, časté trenérské změny

Kopačák #41: Semifinále + finále Ligy mistrů, penalty na Spartě, bída v Plzni a nejistota v Jablonci, časté trenérské změny

19. 5. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody B2TS podcast #2 feat. Lukáš Pulko – V Římě na mě mířili samopalem

B2TS podcast #2 feat. Lukáš Pulko – V Římě na mě mířili samopalem

19. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Příběhy zrušených velkých cen F1

Příběhy zrušených velkých cen F1

19. 5. 2023

40 min

Obrázek epizody Příběhy zrušených velkých cen F1

Příběhy zrušených velkých cen F1

19. 5. 2023

40 min

Obrázek epizody Pády, povodně, covid. Apokalyptické Giro za časů klimatické změny

Pády, povodně, covid. Apokalyptické Giro za časů klimatické změny

19. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody Tribuna: Pády, povodně, covid. Apokalyptické Giro za časů klimatické změny

Tribuna: Pády, povodně, covid. Apokalyptické Giro za časů klimatické změny

19. 5. 2023

29 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Predikce sérií 3. kola play-off NHL a budoucnost Coyotes

Hokej fokus podcast: Predikce sérií 3. kola play-off NHL a budoucnost Coyotes

19. 5. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody Česko ještě překvapí, Švýcaři si jdou pro zlato! W/ Václav Varaďa, Luděk Bukáč Ml. a Petr Říbal

Česko ještě překvapí, Švýcaři si jdou pro zlato! W/ Václav Varaďa, Luděk Bukáč Ml. a Petr Říbal

19. 5. 2023

1 hod 50 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Martin Fuksa: Bráchovi už neradím, ale oba chceme být nejlepší. Každý k tomu jdeme jinou cestou

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Martin Fuksa: Bráchovi už neradím, ale oba chceme být nejlepší. Každý k tomu jdeme jinou cestou

19. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Ráno z MS: Slováci potrebujú na postup aj šťastie

Ráno z MS: Slováci potrebujú na postup aj šťastie

19. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Rezek: Ještě nemáme hotovo, ale Teplicím se dýchá mnohem líp!

Rezek: Ještě nemáme hotovo, ale Teplicím se dýchá mnohem líp!

19. 5. 2023

40 min

Obrázek epizody iSkaut | Kušej: český Ribéry, který dráždil mercedesem. Náhrada za Olayinku?

iSkaut | Kušej: český Ribéry, který dráždil mercedesem. Náhrada za Olayinku?

19. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody This Week: Three levels of Leeds vs Newcastle

This Week: Three levels of Leeds vs Newcastle

19. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody #47|Konec fotbalové sezóny a MS v hokeji

#47|Konec fotbalové sezóny a MS v hokeji

18. 5. 2023

48 min

Obrázek epizody Levej Hák Ep. 9 / Lomachenko vs Haney, návrat Canelo Alvareze a bitva královen boxu Taylor vs Cameron

Levej Hák Ep. 9 / Lomachenko vs Haney, návrat Canelo Alvareze a bitva královen boxu Taylor vs Cameron

18. 5. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Varaďa: Jalonen to vidí dobře, na Pardubice mám čistou mysl. Co zemětřesení ve Spartě?

Varaďa: Jalonen to vidí dobře, na Pardubice mám čistou mysl. Co zemětřesení ve Spartě?

18. 5. 2023

44 min