Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #31: Manchester United - Situace na přestupovém trhu

#31: Manchester United - Situace na přestupovém trhu

27. 6. 2023

46 min

Obrázek epizody Bývalý hokejista Ščerban: Nelituji toho, že jsem konec kariéry strávil v Jihlavě

Bývalý hokejista Ščerban: Nelituji toho, že jsem konec kariéry strávil v Jihlavě

27. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Bývalý hokejista Ščerban: Nelituji toho, že jsem konec kariéry strávil v Jihlavě

Čistá hra Martina Procházky: Bývalý hokejista Ščerban: Nelituji toho, že jsem konec kariéry strávil v Jihlavě

27. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Kuba Hroneš a Štěpán Hudeček: Letos jsme hodně padali, ale zvedali se. / Tupý hrany #72

Kuba Hroneš a Štěpán Hudeček: Letos jsme hodně padali, ale zvedali se. / Tupý hrany #72

27. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody #27: Může se změnit systém nadstavby ve fotbalové lize? | Daniel Hajný

#27: Může se změnit systém nadstavby ve fotbalové lize? | Daniel Hajný

27. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody 44. Dušan Svoboda a jeho ročenka, Za čárou a naše ročenka

44. Dušan Svoboda a jeho ročenka, Za čárou a naše ročenka

27. 6. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody FOOTCAST #57 | Nešetři krokem feat. Rudolf Rondzik

FOOTCAST #57 | Nešetři krokem feat. Rudolf Rondzik

27. 6. 2023

2 hod 12 min

Obrázek epizody #22: Přemek Vida a Martin Koukal: První ročník Týmovky ve znamení přátelství a nezdolné energie 🔥

#22: Přemek Vida a Martin Koukal: První ročník Týmovky ve znamení přátelství a nezdolné energie 🔥

26. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Ďalší Slafkovský na drafte nebude, no čaká nás ešte lepší rok

Ďalší Slafkovský na drafte nebude, no čaká nás ešte lepší rok

26. 6. 2023

58 min

Obrázek epizody Budějovičtí fotbalisté získali posilu pro nadcházející sezonu, vrací se útočník Zdeněk Ondrášek

Budějovičtí fotbalisté získali posilu pro nadcházející sezonu, vrací se útočník Zdeněk Ondrášek

26. 6. 2023

5 min

Obrázek epizody Kopačák #43: Bellingham v Realu, Messi za oceánem, všichni v Arábii, aneb přestupy jsou tu!

Kopačák #43: Bellingham v Realu, Messi za oceánem, všichni v Arábii, aneb přestupy jsou tu!

26. 6. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Krasobruslařský pár Natálie a Filip Taschlerovi: Olympiáda v Pekingu nás nabudila do další práce

Krasobruslařský pár Natálie a Filip Taschlerovi: Olympiáda v Pekingu nás nabudila do další práce

26. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Krasobruslařský pár Natálie a Filip Taschlerovi: Olympiáda v Pekingu nás nabudila do další práce

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Krasobruslařský pár Natálie a Filip Taschlerovi: Olympiáda v Pekingu nás nabudila do další práce

26. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody #26: Jaký je život nejslavnějšího fotbalového novináře světa? | Fabrizio Romano

#26: Jaký je život nejslavnějšího fotbalového novináře světa? | Fabrizio Romano

26. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody 4: Sexualita sportovců

4: Sexualita sportovců

26. 6. 2023

1 hod 16 min

Obrázek epizody MMA LETEM SVĚTEM #268 | Q&A, OKT44 A PO 4 V NĚMECKU, BLEDÁ WIN, ŠTVANICE NAPOSLEDY a mnoho dalšího

MMA LETEM SVĚTEM #268 | Q&A, OKT44 A PO 4 V NĚMECKU, BLEDÁ WIN, ŠTVANICE NAPOSLEDY a mnoho dalšího

25. 6. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody Vše o Spirituálním Bojovníkovi, vznik, jeho praxe, teacher training a vysvětlení sekvence - s Natálií Krausovou

Vše o Spirituálním Bojovníkovi, vznik, jeho praxe, teacher training a vysvětlení sekvence - s Natálií Krausovou

25. 6. 2023

52 min

Obrázek epizody Tomáš Jaša: “ Nemám rychlostní předpoklady. Bolí to, je to někdy o hubu. Chtěl jsem ovčáka. Je to o té souhře. Pořídil jsem si speciální vybavení."

Tomáš Jaša: “ Nemám rychlostní předpoklady. Bolí to, je to někdy o hubu. Chtěl jsem ovčáka. Je to o té souhře. Pořídil jsem si speciální vybavení."

25. 6. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody Bude naše kritika na trasu Tour de France oprávněná? | PŘEDSTAVENÍ TOUR DE FRANCE 2023

Bude naše kritika na trasu Tour de France oprávněná? | PŘEDSTAVENÍ TOUR DE FRANCE 2023

25. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody #175 United už Mounta nechtějí. Vyhodil Newcastle za Tonaliho peníze?

#175 United už Mounta nechtějí. Vyhodil Newcastle za Tonaliho peníze?

25. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody GegenPress Podcast | S03E04 | VYDAT SE SPRÁVNÝM SMĚREM

GegenPress Podcast | S03E04 | VYDAT SE SPRÁVNÝM SMĚREM

24. 6. 2023

53 min

Obrázek epizody KEĎ JE TOTO POHODKA, TAK „CHRAŇ NÁS PÁNBŮH“

KEĎ JE TOTO POHODKA, TAK „CHRAŇ NÁS PÁNBŮH“

24. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody #61 Proč si Chovanec připadá jako Bohdalová? Proč si nikdy nepustil baráž s Belgií? A proč by mezi rozhodčí už nevlezl?

#61 Proč si Chovanec připadá jako Bohdalová? Proč si nikdy nepustil baráž s Belgií? A proč by mezi rozhodčí už nevlezl?

24. 6. 2023

1 hod 43 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Pivního běhu kolem jablonecké přehrady se zúčastnila Karkulka, jeptišky i olympijská vítězka

Zprávy pro Liberecký kraj: Pivního běhu kolem jablonecké přehrady se zúčastnila Karkulka, jeptišky i olympijská vítězka

24. 6. 2023

2 min