Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #3 - Samuel Karas: uškrtil Chimaeva, trénoval s Procházkou, z B-Teamu ho vyhodili

#3 - Samuel Karas: uškrtil Chimaeva, trénoval s Procházkou, z B-Teamu ho vyhodili

10. 9. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody Windson Nova sport Open: Karlovo velké vítězství a zákulisní informace Pavla Kordy

Windson Nova sport Open: Karlovo velké vítězství a zákulisní informace Pavla Kordy

10. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody 49|Preview před startem extraligy

49|Preview před startem extraligy

10. 9. 2023

35 min

Obrázek epizody Sport Alive Podcast #15 - Jindřich Šídlo (Seznam Zprávy)

Sport Alive Podcast #15 - Jindřich Šídlo (Seznam Zprávy)

10. 9. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody S1 Epizoda 4: Nejlepší letní přestupy

S1 Epizoda 4: Nejlepší letní přestupy

9. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody GegenPress Podcast | S03E10 | VSTUP DO NOVÉ SEZÓNY

GegenPress Podcast | S03E10 | VSTUP DO NOVÉ SEZÓNY

9. 9. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody This Week: To lead from the front

This Week: To lead from the front

9. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Fotbalové zpravodajství z Francie a Česka

Fotbalové zpravodajství z Francie a Česka

9. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Covid byl obrovský psychologický pokus na lidech, říká Mudr. Jana Gandalovičová

Covid byl obrovský psychologický pokus na lidech, říká Mudr. Jana Gandalovičová

9. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Václav Kadlec: Byl jsem lepší fotbalista než Kuchta. Za repre jsem hrát moc nechtěl

Václav Kadlec: Byl jsem lepší fotbalista než Kuchta. Za repre jsem hrát moc nechtěl

9. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Florbal.cz podcast #37: Tatran bez Němečka, další přestupy na trase Vítkovice - Boleslav

Florbal.cz podcast #37: Tatran bez Němečka, další přestupy na trase Vítkovice - Boleslav

8. 9. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Saúdská fotbalová kolonizace. Krize fotbalu nebo vrchol jeho komercializace?

Saúdská fotbalová kolonizace. Krize fotbalu nebo vrchol jeho komercializace?

8. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Jiří Bílek: Přestup trvá rok i deset minut. Do Slavie kupujeme předpoklady, které pak trenéři posouvají k dokonalosti

Jiří Bílek: Přestup trvá rok i deset minut. Do Slavie kupujeme předpoklady, které pak trenéři posouvají k dokonalosti

8. 9. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody S06E02: Hokejportal – Podcast: Otras mozgu, čierna stránka krásnej hry

S06E02: Hokejportal – Podcast: Otras mozgu, čierna stránka krásnej hry

8. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody David Kozohorský – vše co musíš vědět o MS v rugby 2023 a mnohem více!

David Kozohorský – vše co musíš vědět o MS v rugby 2023 a mnohem více!

8. 9. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody Levej Hák Ep. 17 / Kontroverze kolem vítězství Usyka! Eubank zdemoloval Smithe. Americké naděje v těžké váze vítězně

Levej Hák Ep. 17 / Kontroverze kolem vítězství Usyka! Eubank zdemoloval Smithe. Americké naděje v těžké váze vítězně

8. 9. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Podvody v českém fotbale. Jak fungují sudí řezníci a doteď neznámé sázkové burzy?

Podvody v českém fotbale. Jak fungují sudí řezníci a doteď neznámé sázkové burzy?

8. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Tribuna: Podvody v českém fotbale. Jak fungují sudí řezníci a doteď neznámé sázkové burzy?

Tribuna: Podvody v českém fotbale. Jak fungují sudí řezníci a doteď neznámé sázkové burzy?

8. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Top přestupy extraligového léta? Chlapík, cizinci nebo návrat Knota

Top přestupy extraligového léta? Chlapík, cizinci nebo návrat Knota

8. 9. 2023

39 min

Obrázek epizody 51. Díl Nadzemí: Karel Bělina-odvážné prvovýstupy a konflikty s STB

51. Díl Nadzemí: Karel Bělina-odvážné prvovýstupy a konflikty s STB

8. 9. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Londýn je pro mě srdcovka. Sportovně mi dala paralympiáda nejvíc, říká paralympijská atletka Luxová

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Londýn je pro mě srdcovka. Sportovně mi dala paralympiáda nejvíc, říká paralympijská atletka Luxová

8. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody VANLAB #5 | Kouření, nikotin, tabákové náhražky… (Votruba, Návratová, Homolka)

VANLAB #5 | Kouření, nikotin, tabákové náhražky… (Votruba, Návratová, Homolka)

8. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody #80: Jak těžké je odrážet tlak mladších soupeřek? | Petra Kvitová

#80: Jak těžké je odrážet tlak mladších soupeřek? | Petra Kvitová

8. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody EP 160 Bomby na ledu na O2 TV Sport, Roster beer cup + PREVIEW SEZÓNY

EP 160 Bomby na ledu na O2 TV Sport, Roster beer cup + PREVIEW SEZÓNY

7. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody ?️ B2TS Podcast feat. Lukáš Došek? I Z předměstí Karlových Varů až na Olympiádu do Austrálie ?

?️ B2TS Podcast feat. Lukáš Došek? I Z předměstí Karlových Varů až na Olympiádu do Austrálie ?

7. 9. 2023

18 min