Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Jsem rád na jakou pozici jsem se vypracoval. Češi mohou porážet top týmy, říká nadhazovač Padyšák

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Jsem rád na jakou pozici jsem se vypracoval. Češi mohou porážet top týmy, říká nadhazovač Padyšák

15. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody #93 Plzeň skončí druhá!

#93 Plzeň skončí druhá!

15. 11. 2024

56 min

Obrázek epizody PL INTERVIEW: Oliver Glasner, manažer Crystal Palace, exkluzivně pro CANAL+ Sport

PL INTERVIEW: Oliver Glasner, manažer Crystal Palace, exkluzivně pro CANAL+ Sport

15. 11. 2024

8 min

Obrázek epizody Liga naruby | Kondičák Čvančara o Ománu i Belmondu: Původně jsem chtěl, aby hříšníci zůstali

Liga naruby | Kondičák Čvančara o Ománu i Belmondu: Původně jsem chtěl, aby hříšníci zůstali

15. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Rozhovor | Kondičák Čvančara o Ománu i Belmondu: Původně jsem chtěl, aby hříšníci zůstali

Rozhovor | Kondičák Čvančara o Ománu i Belmondu: Původně jsem chtěl, aby hříšníci zůstali

15. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody #390: Jak dopadne Tysonův návrat do ringu? >>> Tomáš Janča

#390: Jak dopadne Tysonův návrat do ringu? >>> Tomáš Janča

15. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Pasta? V Tampě posadili Stamkose i s Kučerovem | Bago NHL #3

Pasta? V Tampě posadili Stamkose i s Kučerovem | Bago NHL #3

15. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Horký UNLIMITED.

Horký UNLIMITED.

15. 11. 2024

36 min

Obrázek epizody Od poháru po ligu: Český fotbal v pohybu a pokračující krize ve Spartě

Od poháru po ligu: Český fotbal v pohybu a pokračující krize ve Spartě

14. 11. 2024

51 min

Obrázek epizody Liga naruby | Ze Sparty jsem přepnul. Týmu dokážu pomoct, říká sparťanský bek Martin Suchomel

Liga naruby | Ze Sparty jsem přepnul. Týmu dokážu pomoct, říká sparťanský bek Martin Suchomel

14. 11. 2024

8 min

Obrázek epizody Ohrožení trenéři v extralize, proč není kde brát?

Ohrožení trenéři v extralize, proč není kde brát?

14. 11. 2024

56 min

Obrázek epizody USK Praha vs LOH 2028 Chomutov

USK Praha vs LOH 2028 Chomutov

14. 11. 2024

53 sec

Obrázek epizody Rozhovor | Ze Sparty jsem přepnul. Týmu dokážu pomoct, říká sparťanský bek Martin Suchomel

Rozhovor | Ze Sparty jsem přepnul. Týmu dokážu pomoct, říká sparťanský bek Martin Suchomel

14. 11. 2024

8 min

Obrázek epizody Finále MotoGP je tu! Počasí bude asi velký problém, říkají komentátoři | Na trati

Finále MotoGP je tu! Počasí bude asi velký problém, říkají komentátoři | Na trati

14. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody KOREIS VS. VARAĎA #5 | Jsou u nás horší fauly než v NHL? Návrat Kovařčíka a vzpomínky na dvacítky

KOREIS VS. VARAĎA #5 | Jsou u nás horší fauly než v NHL? Návrat Kovařčíka a vzpomínky na dvacítky

14. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Zimák | Ohrožení trenéři v extralize, proč není kde brát?

Zimák | Ohrožení trenéři v extralize, proč není kde brát?

14. 11. 2024

56 min

Obrázek epizody HC Dynamo: Žádný jiný extraligový klub nemá podobnou sérii sběratelských kartiček

HC Dynamo: Žádný jiný extraligový klub nemá podobnou sérii sběratelských kartiček

14. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Loučení Cavendishe s profesionální kariérou v Singapuru mi přijde logické, tvrdí Ježek

Loučení Cavendishe s profesionální kariérou v Singapuru mi přijde logické, tvrdí Ježek

14. 11. 2024

49 min

Obrázek epizody UFC 309: Jones vs. Miocic, Jake PAUL vs. TYSON | MMA LETEM SVĚTEM #317 | TICHOTA & VAGABUND

UFC 309: Jones vs. Miocic, Jake PAUL vs. TYSON | MMA LETEM SVĚTEM #317 | TICHOTA & VAGABUND

14. 11. 2024

1 hod 29 min

Obrázek epizody V plzeňské Šeříkovce se posluchači pobavili se Špačkem, Horváthem, Petrželou a Procházkou

V plzeňské Šeříkovce se posluchači pobavili se Špačkem, Horváthem, Petrželou a Procházkou

14. 11. 2024

50 min

Obrázek epizody Jeden z mála, kdo hraje se zápalem. Laci je Spartě vděčný a vrací jí to energií

Jeden z mála, kdo hraje se zápalem. Laci je Spartě vděčný a vrací jí to energií

14. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody iSkaut | Jeden z mála, kdo hraje se zápalem. Laci je Spartě vděčný a vrací jí to energií

iSkaut | Jeden z mála, kdo hraje se zápalem. Laci je Spartě vděčný a vrací jí to energií

14. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody EXTRALIFE PODCAST #5 | Jakub Sirota: Kapitán z NCAA v Tipsport extralize

EXTRALIFE PODCAST #5 | Jakub Sirota: Kapitán z NCAA v Tipsport extralize

14. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Paradeiser: Doping neberu, protože se bojím rakoviny. Oktagon mám rád, ale chci…

Paradeiser: Doping neberu, protože se bojím rakoviny. Oktagon mám rád, ale chci…

14. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Fight! | Paradeiser: Doping neberu, protože se bojím rakoviny. Oktagon mám rád, ale chci…

Fight! | Paradeiser: Doping neberu, protože se bojím rakoviny. Oktagon mám rád, ale chci…

14. 11. 2024

30 min