Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody EXTRALIFE PODCAST #9 | Milan Gulaš: Vajíčka do kabiny za tržní cenu

EXTRALIFE PODCAST #9 | Milan Gulaš: Vajíčka do kabiny za tržní cenu

11. 12. 2024

37 min

Obrázek epizody Kopačák #109: Fotbal venku s Janem Pikousem: Bayern, Chelsea a AC Milán

Kopačák #109: Fotbal venku s Janem Pikousem: Bayern, Chelsea a AC Milán

11. 12. 2024

1 hod 24 min

Obrázek epizody Radio Malmö #5

Radio Malmö #5

11. 12. 2024

38 min

Obrázek epizody Liga naruby | Vydra: Na Anglii jsem pyšný! Plzni jsem vděčný, nebylo to ideální

Liga naruby | Vydra: Na Anglii jsem pyšný! Plzni jsem vděčný, nebylo to ideální

11. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Rozhovor | Vydra: Na Anglii jsem pyšný! Plzni jsem vděčný, nebylo to ideální

Rozhovor | Vydra: Na Anglii jsem pyšný! Plzni jsem vděčný, nebylo to ideální

11. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody #408: Proč Sigma zapomněla vyhrávat? >>> Tomáš Janotka

#408: Proč Sigma zapomněla vyhrávat? >>> Tomáš Janotka

11. 12. 2024

38 min

Obrázek epizody Baník Blog Podcast #54: U19 je král podzimu!

Baník Blog Podcast #54: U19 je král podzimu!

11. 12. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody ŤUKANIE NA PLAYOFF (14. kolo NFL)

ŤUKANIE NA PLAYOFF (14. kolo NFL)

11. 12. 2024

2 hod 7 min

Obrázek epizody #11 O tom, že když se tělo "ozve", tak je to vlastně dobře: fyzioterapeut Martin Janoušek

#11 O tom, že když se tělo "ozve", tak je to vlastně dobře: fyzioterapeut Martin Janoušek

11. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (141. díl): S Petrem Vichnarem o komentátorských začátcích, Vídni i Naganu

Hokej bez červené (141. díl): S Petrem Vichnarem o komentátorských začátcích, Vídni i Naganu

10. 12. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody S Petrem Vichnarem o komentátorských začátcích, Vídni i Naganu

S Petrem Vichnarem o komentátorských začátcích, Vídni i Naganu

10. 12. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody Bod VARu #61 | JE TOTTENHAM DOBRÝ NEBO ŠPATNÝ TÝM? CHELSEA NA TITUL. UNITED JE ZPĚT!

Bod VARu #61 | JE TOTTENHAM DOBRÝ NEBO ŠPATNÝ TÝM? CHELSEA NA TITUL. UNITED JE ZPĚT!

10. 12. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody #4 Barbora Němcová x Jarmila Machačová

#4 Barbora Němcová x Jarmila Machačová

10. 12. 2024

52 min

Obrázek epizody Za oponou sportu #37 - Bc. Ondřej Mach - Silově-kondiční trenér FK Pardubice (fotbal)

Za oponou sportu #37 - Bc. Ondřej Mach - Silově-kondiční trenér FK Pardubice (fotbal)

10. 12. 2024

1 hod 39 min

Obrázek epizody Premier Leaks #8 Ruben Amorim a jeho první klíčové kroky na Old Trafford

Premier Leaks #8 Ruben Amorim a jeho první klíčové kroky na Old Trafford

10. 12. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Livesport Daily RE:ACTION >>> Kanonýr Souček! Nejlepší Čech v historii Premier League?

Livesport Daily RE:ACTION >>> Kanonýr Souček! Nejlepší Čech v historii Premier League?

10. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Test pro Šulce. Otevře-li obranu Manchesteru United, v Anglii zmizí pochyby

Test pro Šulce. Otevře-li obranu Manchesteru United, v Anglii zmizí pochyby

10. 12. 2024

57 min

Obrázek epizody Tomáš Kučera: Máme nové ikony v Síni slávy. Opustit svou zemi za komunistů chtělo odvahu | Na ledě

Tomáš Kučera: Máme nové ikony v Síni slávy. Opustit svou zemi za komunistů chtělo odvahu | Na ledě

10. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha v Pardubicích. Posluchače bavili majitel Dynama Dědek a fotbalista Pilař

Desítka Pavla Horvátha v Pardubicích. Posluchače bavili majitel Dynama Dědek a fotbalista Pilař

10. 12. 2024

58 min

Obrázek epizody Speciál | Expert o Feyenoordu: Priske je pragmatik, zkrotil i City. Má radu pro Spartu

Speciál | Expert o Feyenoordu: Priske je pragmatik, zkrotil i City. Má radu pro Spartu

10. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody Speciál | Expert o Feyenoordu: Priske je pragmatik, zkrotil i City. Má radu pro Spartu

Speciál | Expert o Feyenoordu: Priske je pragmatik, zkrotil i City. Má radu pro Spartu

10. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody Pětiminutové nastavení: Hráči jako figurky fotbalových organizací

Pětiminutové nastavení: Hráči jako figurky fotbalových organizací

10. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Mario Holek: Pro titul byla nejdůležitější kabina. Kadeřábek by Spartě pomohl

Mario Holek: Pro titul byla nejdůležitější kabina. Kadeřábek by Spartě pomohl

10. 12. 2024

52 min

Obrázek epizody #5: Jan Venca Francke: fyzicky jsem běhal jak eliťák, ale mapově jak jeliťák

#5: Jan Venca Francke: fyzicky jsem běhal jak eliťák, ale mapově jak jeliťák

10. 12. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Produktivní Jágr, posila Špaček ve Spartě a predikce Švýcarských her. Užijte si hokejovou talkshow

Čistá hra Martina Procházky: Produktivní Jágr, posila Špaček ve Spartě a predikce Švýcarských her. Užijte si hokejovou talkshow

10. 12. 2024

46 min