Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Za oponou sportu #46 - Ing. Tomáš Hejna - HYROX - je lepší než CrossFit?

Za oponou sportu #46 - Ing. Tomáš Hejna - HYROX - je lepší než CrossFit?

11. 2. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #217 | Tristní rozhodčí! ❌ KUCHTA ON 🔥 PRISKE návrat? PLZEŇ míří na Ferencváros

KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #217 | Tristní rozhodčí! ❌ KUCHTA ON 🔥 PRISKE návrat? PLZEŇ míří na Ferencváros

11. 2. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody Rulík exkluzivně: Na mistrovství světa spíš budeme bez Pastrňáka

Rulík exkluzivně: Na mistrovství světa spíš budeme bez Pastrňáka

11. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Liberec má ambici i talentovaný tým. Chybí body a rozum

Liberec má ambici i talentovaný tým. Chybí body a rozum

11. 2. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Slavomír Lener: Československý tým na Turnaji čtyř zemí? Měl by na Švédy i Finy | Na ledě

Slavomír Lener: Československý tým na Turnaji čtyř zemí? Měl by na Švédy i Finy | Na ledě

11. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Titul Belindy Benčič jako velká inspirace pro návrat Petry Kvitové | Tenisová stopa #138

Titul Belindy Benčič jako velká inspirace pro návrat Petry Kvitové | Tenisová stopa #138

11. 2. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

Čistá hra Martina Procházky: Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

11. 2. 2025

48 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

Čistá hra Martina Procházky: Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

11. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

11. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody KUCHTA SI MĚ MŮŽE NA ZAHRADU KOUPIT JAKO TRPASLÍKA (Adam Gabriel) Kapitola Druhá

KUCHTA SI MĚ MŮŽE NA ZAHRADU KOUPIT JAKO TRPASLÍKA (Adam Gabriel) Kapitola Druhá

11. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: PalaItalia jako dějiště hokejového turnaje při olympijských hrách 2026

Seriál Radiožurnálu Sport: PalaItalia jako dějiště hokejového turnaje při olympijských hrách 2026

11. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Fight! | Kníže jde do boje! Když mi dáte zápas, rád si ho dám… „Bude zápasit i po smrti,“ říká Humburger

Fight! | Kníže jde do boje! Když mi dáte zápas, rád si ho dám… „Bude zápasit i po smrti,“ říká Humburger

11. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody Kníže jde do boje! Když mi dáte zápas, rád si ho dám… „Bude zápasit i po smrti,“ říká Humburger | Speciál

Kníže jde do boje! Když mi dáte zápas, rád si ho dám… „Bude zápasit i po smrti,“ říká Humburger | Speciál

11. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody Sešívaní sobě #16: Loučení s EL, vítání Chance ligy, přestupy a spekulace, SKS kvíz.

Sešívaní sobě #16: Loučení s EL, vítání Chance ligy, přestupy a spekulace, SKS kvíz.

11. 2. 2025

2 hod 4 min

Obrázek epizody BREKDOWN #189 | UFC 312, rvačka na Fusion x Patron boxing

BREKDOWN #189 | UFC 312, rvačka na Fusion x Patron boxing

11. 2. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody Co ukázaly Švédské hry a jak se v průběhu let proměnil přímý přenos?

Co ukázaly Švédské hry a jak se v průběhu let proměnil přímý přenos?

11. 2. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (149. díl): Co ukázaly Švédské hry a jak se v průběhu let proměnil přímý přenos?

Hokej bez červené (149. díl): Co ukázaly Švédské hry a jak se v průběhu let proměnil přímý přenos?

11. 2. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody #452: Jaké mladé poklady má český fotbal? >>> Vojtěch Mrklas

#452: Jaké mladé poklady má český fotbal? >>> Vojtěch Mrklas

11. 2. 2025

39 min

Obrázek epizody Za čárou #115: Na národní symboly se nečmárá! Kde se vzala tradice psát názvy měst na vlajky, které visí na fotbalových stadionech?

Za čárou #115: Na národní symboly se nečmárá! Kde se vzala tradice psát názvy měst na vlajky, které visí na fotbalových stadionech?

11. 2. 2025

51 min

Obrázek epizody Jířa Prskavec, Lukáš Rohan, Amálka Hilgertová: Slalom je balet na divoké vodě a kayak kros je box.

Jířa Prskavec, Lukáš Rohan, Amálka Hilgertová: Slalom je balet na divoké vodě a kayak kros je box.

11. 2. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Návrat Kvitové? Rozlučka, nebo do toho šlápne? | Centrkurt s Dušanem Lojdou

Návrat Kvitové? Rozlučka, nebo do toho šlápne? | Centrkurt s Dušanem Lojdou

11. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Menšík drtí top 10: V pohodě na ně mám. Proč dal košem Nadalovi?

Menšík drtí top 10: V pohodě na ně mám. Proč dal košem Nadalovi?

11. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody #89|Začátek Chance ligy, Smečka v Čáslavi, závěr extraligy

#89|Začátek Chance ligy, Smečka v Čáslavi, závěr extraligy

10. 2. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody Jan Ludvig: Ať nepadneš za cokoliv

Jan Ludvig: Ať nepadneš za cokoliv

10. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody #55 Trable Dortmundu. Horké zboží Wirtz. Gólostroj Dembelé! ft. František Straka

#55 Trable Dortmundu. Horké zboží Wirtz. Gólostroj Dembelé! ft. František Straka

10. 2. 2025

1 hod 19 min