Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mistři Fantasy | Kliment ve formě a nevyzpytatelný los. Jak nahradit Dioufa?

Mistři Fantasy | Kliment ve formě a nevyzpytatelný los. Jak nahradit Dioufa?

13. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Kteří kouči hráli (hrají) o svůj džob. Plzeň potřebuje Šádka

Kteří kouči hráli (hrají) o svůj džob. Plzeň potřebuje Šádka

13. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Sparta zdolá Liberec, Slavia se nadře s Jabloncem a Sigma favorit | FOOTCAST PREVIEW 26. kolo

Sparta zdolá Liberec, Slavia se nadře s Jabloncem a Sigma favorit | FOOTCAST PREVIEW 26. kolo

13. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Vacek po konci kariéry: Profesionální cyklistika je nejlepší práce, kterou člověk může mít

Kilometry Jiřího Ježka: Vacek po konci kariéry: Profesionální cyklistika je nejlepší práce, kterou člověk může mít

13. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Vacek po konci kariéry: Profesionální cyklistika je nejlepší práce, kterou člověk může mít

Vacek po konci kariéry: Profesionální cyklistika je nejlepší práce, kterou člověk může mít

13. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Na Vary i Budějovice bude doma tlak, klíčový bude první gól. A jaký je plán reprezentace?

Na Vary i Budějovice bude doma tlak, klíčový bude první gól. A jaký je plán reprezentace?

13. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Na Vary i Budějovice bude doma tlak, klíčový bude první gól. A jaký je plán reprezentace?

Na Vary i Budějovice bude doma tlak, klíčový bude první gól. A jaký je plán reprezentace?

13. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Football Club #83 Dozvuky derby: Co nám ukazují výkony Sparty a Slavie z dlouhodobého hlediska?

Football Club #83 Dozvuky derby: Co nám ukazují výkony Sparty a Slavie z dlouhodobého hlediska?

13. 3. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Kuriózní situace a dva vítězové ankety. Kdy Fotbalistu roku společně ovládli Berger a Poborský?

Seriál Radiožurnálu Sport: Kuriózní situace a dva vítězové ankety. Kdy Fotbalistu roku společně ovládli Berger a Poborský?

13. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Chtěl jsem si okolo sebe udělat prostředí, na které jsem byl zvyklý z Čech, vzpomíná Jágr na USA

Seriál Radiožurnálu Sport: Chtěl jsem si okolo sebe udělat prostředí, na které jsem byl zvyklý z Čech, vzpomíná Jágr na USA

13. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nechceme fotbalistům škodit, ale jen bavíme lidi, říká Štáfek o filmech ze sportovního prostředí

Desítka Pavla Horvátha: Nechceme fotbalistům škodit, ale jen bavíme lidi, říká Štáfek o filmech ze sportovního prostředí

13. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody Zimák | Kteří kouči hráli (hrají) o svůj džob. Plzeň potřebuje Šádka

Zimák | Kteří kouči hráli (hrají) o svůj džob. Plzeň potřebuje Šádka

13. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Penaltové drama i kontroverze v LM! Vztah Mbappého s Vinim a „mazák“ Asencio | BALETKY #2

Penaltové drama i kontroverze v LM! Vztah Mbappého s Vinim a „mazák“ Asencio | BALETKY #2

13. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Nechceme fotbalistům škodit, ale jen bavíme lidi, říká Štáfek o filmech ze sportovního prostředí

Nechceme fotbalistům škodit, ale jen bavíme lidi, říká Štáfek o filmech ze sportovního prostředí

13. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody Zákaz štartu pre Maxa? 10 najväčších očakávaní sezóny 2025 | EisKing ŠPECIÁL

Zákaz štartu pre Maxa? 10 najväčších očakávaní sezóny 2025 | EisKing ŠPECIÁL

13. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody PUK PAK HRDINKY Epizoda 185: KLÁRA PESLAROVÁ

PUK PAK HRDINKY Epizoda 185: KLÁRA PESLAROVÁ

13. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Trash talk v českém fotbale! ⚽🔥 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #15

Trash talk v českém fotbale! ⚽🔥 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #15

13. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody BANÍK JEDE DO PLZNĚ - PŘÍMO Z LIGY - 26.KOLO

BANÍK JEDE DO PLZNĚ - PŘÍMO Z LIGY - 26.KOLO

13. 3. 2025

59 min

Obrázek epizody Gunners Talk #61 | Rozbory zápasů s PSV & Man Utd, Přemotivovaný Lewis-Skelly, Já na bráchu, brácha na mě, Starý dobrý Odegaard, Zabiják Merino, Zachránce Rice, Raya muž zápasu & Šeško na radaru

Gunners Talk #61 | Rozbory zápasů s PSV & Man Utd, Přemotivovaný Lewis-Skelly, Já na bráchu, brácha na mě, Starý dobrý Odegaard, Zabiják Merino, Zachránce Rice, Raya muž zápasu & Šeško na radaru

13. 3. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody „Otužování, dech i doplňky jsou fajn, ale když nebudete spát, tak vás to nezachrání“ – Hynek Medřický

„Otužování, dech i doplňky jsou fajn, ale když nebudete spát, tak vás to nezachrání“ – Hynek Medřický

13. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody iSkaut | Bez Dioufa? Šance pro Botose. Výbušný „řízek“ může přesvědčit Trpišovského

iSkaut | Bez Dioufa? Šance pro Botose. Výbušný „řízek“ může přesvědčit Trpišovského

13. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody BKT MAXA LIGA #2 - Martin Pešout | BKT

BKT MAXA LIGA #2 - Martin Pešout | BKT

13. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody #474: Proč letos sledovat sezonu F1? >>> Kryštof Kousal

#474: Proč letos sledovat sezonu F1? >>> Kryštof Kousal

13. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Bez Dioufa? Šance pro Botose. Výbušný „řízek“ může přesvědčit Trpišovského

Bez Dioufa? Šance pro Botose. Výbušný „řízek“ může přesvědčit Trpišovského

13. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Je tu play-off a Třinec už zase řeže, kouše, štípe | Bago #27

Je tu play-off a Třinec už zase řeže, kouše, štípe | Bago #27

13. 3. 2025

40 min