Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Česká kometa končící zimy Metoděj Jílek o své cestě mezi rychlobruslařskou elitu

Česká kometa končící zimy Metoděj Jílek o své cestě mezi rychlobruslařskou elitu

28. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody #485: Jaký sport je v Česku nejpopulárnější? >>> Petr Lešek, Viktor Havliš

#485: Jaký sport je v Česku nejpopulárnější? >>> Petr Lešek, Viktor Havliš

28. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody 168: Natálie Martináková

168: Natálie Martináková

28. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Jiráň UNLIMITED.

Jiráň UNLIMITED.

28. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody KOLO na KOLO z Číny: Od vítězství po diskvalifikaci

KOLO na KOLO z Číny: Od vítězství po diskvalifikaci

28. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody KOLO na KOLO z Číny: Od vítězství po diskvalifikaci

KOLO na KOLO z Číny: Od vítězství po diskvalifikaci

28. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Mistři Fantasy s Filipem Zorvanem: kapitánskou pásku sám sobě, sázka na Baník

Mistři Fantasy s Filipem Zorvanem: kapitánskou pásku sám sobě, sázka na Baník

27. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody MMA LETEM SVĚTEM #331 | Sivák jak profesor 🥊 Procházka zničí Ulberta! 🔥 OKTAGON 69: HOLZER vs. ILBAY

MMA LETEM SVĚTEM #331 | Sivák jak profesor 🥊 Procházka zničí Ulberta! 🔥 OKTAGON 69: HOLZER vs. ILBAY

27. 3. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Zimák | Ševcovi svěrací kazajku. Kundrátek odejde z Třince, říká se

Zimák | Ševcovi svěrací kazajku. Kundrátek odejde z Třince, říká se

27. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Austin by Salačovi mohl sedět. Snad nás rozpumpuje, přejí si komentátoři | Na trati

Austin by Salačovi mohl sedět. Snad nás rozpumpuje, přejí si komentátoři | Na trati

27. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Zimák | Ševcovi svěrací kazajku. Kundrátek odejde z Třince, říká se

Zimák | Ševcovi svěrací kazajku. Kundrátek odejde z Třince, říká se

27. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Vyrovnaný šlágr kola, Slavia vyrabuje Julisku a Baník získá povinné body | FOOTCAST PREVIEW 27. kolo

Vyrovnaný šlágr kola, Slavia vyrabuje Julisku a Baník získá povinné body | FOOTCAST PREVIEW 27. kolo

27. 3. 2025

59 min

Obrázek epizody O nepochopitelném kolapsu Hradce, škraloupech v play off a pomalé disciplinárce

O nepochopitelném kolapsu Hradce, škraloupech v play off a pomalé disciplinárce

27. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Rozdíly mezi ženským a mužským profi cyklistickým týmem? ‚Holky jsou vděčnější,‘ přiznává Řepa

Rozdíly mezi ženským a mužským profi cyklistickým týmem? ‚Holky jsou vděčnější,‘ přiznává Řepa

27. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Rozdíly mezi ženským a mužským profi cyklistickým týmem? ‚Holky jsou vděčnější,‘ přiznává Řepa

Kilometry Jiřího Ježka: Rozdíly mezi ženským a mužským profi cyklistickým týmem? ‚Holky jsou vděčnější,‘ přiznává Řepa

27. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Boj o postup do play-off NHL a adaptace posil v nových klubech

Hokej fokus podcast: Boj o postup do play-off NHL a adaptace posil v nových klubech

27. 3. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

Desítka Pavla Horvátha: Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

27. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

Pavelka: Pozici ve Spartě jsem vždy respektoval. V B-týmu se cítím dobře a láká mě manažerská role

27. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody DHYANA – Meditace v každodenním životě

DHYANA – Meditace v každodenním životě

27. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody iSkaut | Jednorožec Kričfaluši a jeho evropská čísla. Může být součástí balíčku za Šulce?

iSkaut | Jednorožec Kričfaluši a jeho evropská čísla. Může být součástí balíčku za Šulce?

27. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Jednorožec Kričfaluši a jeho evropská čísla. Může být součástí balíčku za Šulce?

Jednorožec Kričfaluši a jeho evropská čísla. Může být součástí balíčku za Šulce?

27. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Čtyři remízy, zbytečné ztráty a nepovedená kvalifikace na šampionát v roce 2010

Seriál Radiožurnálu Sport: Čtyři remízy, zbytečné ztráty a nepovedená kvalifikace na šampionát v roce 2010

27. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody MATHIEU VAN DER POEL – hlavní favorit na E3 SAXO CLASSIC! Dokáže znovu zvítězit?

MATHIEU VAN DER POEL – hlavní favorit na E3 SAXO CLASSIC! Dokáže znovu zvítězit?

27. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody PUK PAK HRDINKY Epizoda 188: CARLA MACLEOD

PUK PAK HRDINKY Epizoda 188: CARLA MACLEOD

27. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Jak se Folpi připravoval na zápas? Zápasový den krok za krokem 🔥 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #17

Jak se Folpi připravoval na zápas? Zápasový den krok za krokem 🔥 | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #17

27. 3. 2025

1 hod 7 min